Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom mennyit szánsz erre de elég nagy lett körülötte az érdeklődés... 300341112707
Áhhá!
Most már világos!
Mivel ez két tök különböző irány, így ez a két csapat itt újvárosban fog csak találkozni.

Térkép fehérvárról

Térkép Pest felől

Mindkét csapat így jut be a városba

Az érdi találkozó, a 6-os úton, az érd után található OMV kúton lesz.
Én nemtom ...

amerőő Én megyek , arró még ótópálya sincs ...
Ha a fehérváriak és az érdiek (pesti) egy időben találkoznak de más helyen, akkor abból hol és mikor lesz tali? Vagy a déli M6/6-os lesz a közös találkozó hely?
Ok, megvan az alsó limit. Innentől meg lesz tartva - ez már fix.

Szelidi - tó , szept. 5 , ZZR - szezonzáró :

Étkezés helyben - Pizza 0.3 négyzetméter pizza / 3 fő

8-as/62-esről : (fehérvár, 11 óra)

- Tibizzr
- &rash - mindegy, egy kikötés van, szép fiatal lányok szolgálják fel
- RamAir

6-os/M6-os (OMV kút, fél 12)

- Bituman - Pizzzzaaaaa
- Kutya. - (pizza)

Pest/környéke Érd 11 óra:

- Ramm.. (csakhogy legyen 1 motorkerékpár is ottan) pidza..most is
- Peeter

Solt - Mol Kút - 12h:

-Coyot+Heni(pizza) most be fog indulni

+AYAmaha (pidza) így jó Kutty ?
Valaki akinek van gyári matrica mindenféle baromsággal telifirkálva a tankon, lefényképezné nekem? Úgy hogy olvasható is legyen
Ja, de jobb a békesség, öreg vagyok én mán az illyenhez.
Ifjú titánként még verettem rendzsámtalan rs 125-el bár azt se sokáig, nem szeretem a parát...
DE! Most gyövök a rutin vizsgáról.... éljen éljen este már szépen beöltözve T betűs világítós mellényben Zizi meg én szeljük a kilométereket a városban. Valami Focus szerű jármű asszem követni fog végig, de majd lerázzuk
A nyergeken amit veszek lóg egy szett fém fékcső, ha kiadja akkor nem kell másik max egy dupla áteresztő csavar. De az is lehet, hogy pumpával együtt lesz és akkor szinte biztos, hogy jó.
Az fasza
Ok, bármikor. Van itt polcon mindig. ( közbe' megnéztem - a Z1000 fékcső szettje még olcsóbb. )
Köszi, jelkezem ha aktuális.
Bosch 5.1 . 3.600.- / 500ml, vagy 3.900.- / 1 L

Fékcsövem csak típusazonosra összerakott, gyári méretű van - most hoztam Z750, 2oo5-re, 18.9oo.- volt a komplett első szett, csövek, csavarok, kompletten.
Mennyi a fékolaj? Az is kell mert ha sikerül, megy egy pár Z1000 féle satu a gépre meg fém fékcsövek. Tényleg! Fém fékcső meg fittingek, csavarok, alátétek jó áron?
nekem sincs még meg 9éve a jogsim!Ésszel kell menni és ugy nincs gáz+ kabár sisak!De polo+rövidgatya =rendőr(sün)
Na hallod japán dolgok addig faszák amíg össze nem törnek
Van.
3.200.- / 400ml, Silkolene lánc gél.

2.800.- ba tudok adni belőle.
Kutya bácsi!
Túra használathoz lánc sprayd- van-e?
köszi
Szia Kutya!
Érdekelne a nagy zizimra(1,1) 2000-es telószimering,kormánycsapágy,illetve hátsó lengőkar csapágy.
A kérdés mindenkihez:Ki tudna egy szépen dolgozó festőt?Telibe kéne fújni a kicsikét!
Köszi
Most magam ellen beszélek, de ez k..va jó vétel : Gyári (!) ZZR 4-600 fékbetét, 6000.- /pár !
Nem fogynak... én nem bírok el egy üveggel (most) társaság meg nincs rá, csak nagyritkán, aki szereti az efféle VALÓDI borokat...
Letagadni sem tudnád...meg van örökítve
Amilyen idő volt tavaly is, lesz még pár szezonzáró itt. Szeptember? Most kezdődik a motoros idő, amikor nincs teli az északipart sem a csigatempóban haladó nyaralókkal
jaja ez így van volt egy két érdekes kanyartechnikám az első metetben
Látod-látod... nem kelett volna elfékezni a -3 at akkor most Te lennél Totálban ezen a képen