Ha a fehérváriak és az érdiek (pesti) egy időben találkoznak de más helyen, akkor abból hol és mikor lesz tali? Vagy a déli M6/6-os lesz a közös találkozó hely?
Ja, de jobb a békesség, öreg vagyok én mán az illyenhez.
Ifjú titánként még verettem rendzsámtalan rs 125-el bár azt se sokáig, nem szeretem a parát...
DE! Most gyövök a rutin vizsgáról.... éljen éljen este már szépen beöltözve T betűs világítós mellényben Zizi meg én szeljük a kilométereket a városban. Valami Focus szerű jármű asszem követni fog végig, de majd lerázzuk
A nyergeken amit veszek lóg egy szett fém fékcső, ha kiadja akkor nem kell másik max egy dupla áteresztő csavar. De az is lehet, hogy pumpával együtt lesz és akkor szinte biztos, hogy jó.
Fékcsövem csak típusazonosra összerakott, gyári méretű van - most hoztam Z750, 2oo5-re, 18.9oo.- volt a komplett első szett, csövek, csavarok, kompletten.
Mennyi a fékolaj? Az is kell mert ha sikerül, megy egy pár Z1000 féle satu a gépre meg fém fékcsövek. Tényleg! Fém fékcső meg fittingek, csavarok, alátétek jó áron?
Szia Kutya!
Érdekelne a nagy zizimra(1,1) 2000-es telószimering,kormánycsapágy,illetve hátsó lengőkar csapágy.
A kérdés mindenkihez:Ki tudna egy szépen dolgozó festőt?Telibe kéne fújni a kicsikét!
Köszi
Amilyen idő volt tavaly is, lesz még pár szezonzáró itt. Szeptember? Most kezdődik a motoros idő, amikor nincs teli az északipart sem a csigatempóban haladó nyaralókkal
Most már világos!
Térkép fehérvárról
Térkép Pest felől
Mindkét csapat így jut be a városba
Az érdi találkozó, a 6-os úton, az érd után található OMV kúton lesz.
amerőő Én megyek , arró még ótópálya sincs ...
Szelidi - tó , szept. 5 , ZZR - szezonzáró :
Étkezés helyben - Pizza 0.3 négyzetméter pizza / 3 fő
8-as/62-esről : (fehérvár, 11 óra)
- Tibizzr
- &rash - mindegy, egy kikötés van, szép fiatal lányok szolgálják fel
- RamAir
6-os/M6-os (OMV kút, fél 12)
- Bituman - Pizzzzaaaaa
- Kutya. - (pizza)
Pest/környéke Érd 11 óra:
- Ramm.. (csakhogy legyen 1 motorkerékpár is ottan) pidza..most is
- Peeter
Solt - Mol Kút - 12h:
-Coyot+Heni(pizza) most be fog indulni
+AYAmaha (pidza) így jó Kutty ?
Ifjú titánként még verettem rendzsámtalan rs 125-el bár azt se sokáig, nem szeretem a parát...
DE! Most gyövök a rutin vizsgáról.... éljen éljen este már szépen beöltözve T betűs világítós mellényben Zizi meg én szeljük a kilométereket a városban. Valami Focus szerű jármű asszem követni fog végig, de majd lerázzuk
Fékcsövem csak típusazonosra összerakott, gyári méretű van - most hoztam Z750, 2oo5-re, 18.9oo.- volt a komplett első szett, csövek, csavarok, kompletten.
3.200.- / 400ml, Silkolene lánc gél.
2.800.- ba tudok adni belőle.
Túra használathoz lánc sprayd- van-e?
köszi
Érdekelne a nagy zizimra(1,1) 2000-es telószimering,kormánycsapágy,illetve hátsó lengőkar csapágy.
A kérdés mindenkihez:Ki tudna egy szépen dolgozó festőt?Telibe kéne fújni a kicsikét!
Köszi