Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyi pénzért sztem mi óvszert is reklámoztunk volna...vagy hüvelygombát...bármit
Találkozzunk az M5 -nél ?
Vele kapcsolatban EZT még fel kell dolgoznom Meg ma mókáztam egy frankót az m7-esen hazafelé...A hétvége mérlege két tankolás és 570 km
Heh... Pont ezt akartam kérdezni. Hogy jön-e valaki?
Kecsóról megyünk páran.
8-as kaput könnyű megtalálni?
Nem, megyek a Ringre 'Talmázni', ezért kérdeztem.
Hát úgy volt tervezve... Jöttök Pécsre?
Ki ez a ronda pasas? ÉS hogy ül...
Bácsi, maga dolgozik holnap ?
nocsak...
Egyik jobb lett volna mint a másik!
De emlékszem, hogy van a fórumon valakinek narancssárga bringája.
Vagy a Karda Bea...
Meglepődtél volna, ha leveszi a bukó Lorenzo Lamas
Jha!
Én meg péntek este, hazafele a ringről találkoztam egy narancs színű ZZR-essel, aki a hosszú szőke hajat látva feltételezhetőleg lány volt.
Kapálóztam neki mint egy hülye, amikor mellé értem, hogy álljon meg egy kicsit, hát ha ismeri a fórumot, vagy behívni. Ő meg csak intett, és ment tovább. Lefordult az M0-ásnál, és elment.
Úgy hogy foggalmam se volt, hogy ki lehetett, de ha olvassa, akkor üzenet, hogy legközelebb álljon meg!
Tök király volt a péntek esti!
21-én újra!

Dub, már megint mi lett a motoroddal?
El van átkozva az a környék, ahol laksz!
ZZR 1100 váltó(másodikat kidobálja) Valamint hengersor dugókkal + hengerfej szívószelep problémával elvihető 5ezerFt ért!
Kriszti, hogy örül
Lehet hogy van, este megnézem.
Az tuti kuplung! Van egy komplett szerkezetem eladó baráti áron!
12e.
holnap lefotózom , úgy is menek Rammhoz, majd vmi művészit csinálunk róla
vagány lett a két szúrófény: ezt tényleg észreveszi a 70 éves, vaksi papa is a marutiból
vkit láttam így hasonló dobozokkal. képet dobjál mien lett a ZZR
én ma mentem egyet rácalmásnak 6oson aztán vissza lacháza, ráckeve és budafok jah meg közbe találkoztam egy hobbi fotós barátommal aki már messziről fotózot :)
nemneem akkortájt épp itthon készülődtem.
4kor indultunk a külső OMV-ről. délelőtt meg földváron motoroztam + felraktuk a szúrófényeket a Kawára, amitől Zizzer szerint "mozdony" kinézete lett
hééé chicago te mentél az agip kút előtt el 15:20 körül kifelé a régi 6osnak ?
Passz... nemtom milyen olaj lett benne........