Valószínű hogy lamella csere lesz!
Nem egy nagy meló! Sztem te is meg tudod csinálni!
Viszont ahhoz hogy tutira menj meg kell mérni a lamellákat! Ha szervíz limitnél kisebb akkor csere!
Rugóknál szintén!
Az acél lamellák deformációját is ellenőrizni kell!Ha deformálódott akkor csere az is!
De az is lehet hogy csak simán az olaj miatt csúszik! Milyen olaj van benne?
Ismét egy szaki-kérdés:
mitől van az, h 6-7000 körüli fordulatszámon nagyobb gázadásra csak a motor pörög fel, de nem gyorsul a Zizi olyan intenzíven, ahogy a gázt adagolom? Előzésnél kifejezetten kínos
Rendben,semmi gond!
2200Ft a különbözet.DE ,ha lehet ,nekem úgy is jó,rendelnem kell majd olajat meg szűrőt...majd abból levonod!? De majd szeptemberben.Fejben tartjuk és akkor rendezzük! Ok?
Baazzzddd megkeresem hétfőn ezt a picsát!
Odaadtam a papírt, h számolja ki, mennyi lesz a 15200 + 8000 + a posta és azt írja be a végösszegbe
Természetesen 17500 körül van az igazság ( valahol 2-2.5 körül fizettem) rendezzük a különbözetet !
az első betétekre 4/csomag árat beszéltünk. Az 8.000
2000 körül volt a posta, így jön ki.
(Poén: a cserekor nem kellett visszanyomni a fékdugókat - az ÚJ Brembo-n vékonyabb volt a betétvastagság, mint azon a használt Ferrodon amit küldtem! )
Nem egy nagy meló! Sztem te is meg tudod csinálni!
Viszont ahhoz hogy tutira menj meg kell mérni a lamellákat! Ha szervíz limitnél kisebb akkor csere!
Rugóknál szintén!
Az acél lamellák deformációját is ellenőrizni kell!Ha deformálódott akkor csere az is!
De az is lehet hogy csak simán az olaj miatt csúszik! Milyen olaj van benne?
meg tudom csinálni home made?
csak mert nincs kedvem megint várni rá... vagy muszáj lesz?
mitől van az, h 6-7000 körüli fordulatszámon nagyobb gázadásra csak a motor pörög fel, de nem gyorsul a Zizi olyan intenzíven, ahogy a gázt adagolom? Előzésnél kifejezetten kínos
Vidéken leszek, pedig annyira mennék
olt!
2200Ft a különbözet.DE ,ha lehet ,nekem úgy is jó,rendelnem kell majd olajat meg szűrőt...majd abból levonod!? De majd szeptemberben.Fejben tartjuk és akkor rendezzük! Ok?
Odaadtam a papírt, h számolja ki, mennyi lesz a 15200 + 8000 + a posta és azt írja be a végösszegbe
Természetesen 17500 körül van az igazság ( valahol 2-2.5 körül fizettem) rendezzük a különbözetet !
7200+8000+1880(posta) =17080
Nekem meg fizetnem kellett :19500ft-ot (postával)
Tehát 2000ft-tal így is-úgy is több lett.
az első betétekre 4/csomag árat beszéltünk. Az 8.000
2000 körül volt a posta, így jön ki.
(Poén: a cserekor nem kellett visszanyomni a fékdugókat - az ÚJ Brembo-n vékonyabb volt a betétvastagság, mint azon a használt Ferrodon amit küldtem! )
Tudod mire gondolok....
tegnap sikeressen meghültem kicsit szarul vagyok de megprobálok menni....
Nincs valakinek eladásra szánt fesszabályzója(működőképes)
Vagy nem tudtok valami jó motorvillamosságist?
Köszi
Remélem lesz még később lehetőségem pótolni.