Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

visszalapoztam, 35-ös belépőcső még én se tudom felhúzni...
kutya úrhoz! megmérettetett. a kipum belső átmérője 52-53mm, ami elmondható az összekötő cső külső átmérőjére. nemléxem mennyit mondott korábban?
Sziasztok!

Újból a segítségeteket kérném :)
ZZR-400-hoz milyen fékbetét kell?sajnos nem találom sehol, hogy milyn kellene. :( Vagy esetleg nem tudjátok hogy a ferodol rétegnek milyen vastagnak kell lennie? Előre is köszi a választ!
További szép estét mindenkinek :)
Köszönöm!
Már úton van a csomag, rajtam (már) nem múlik.
Elvileg holnap reggel már viszi a postás.
Lehet.
Ok, M5 - ről, az új M0 felüljárónál (ott legalább van árnyék ha várni kell
sztem 16-50 - 17h között ott leszünk.
Kutya, annál az OMW kútnál lehet autópálya "matricát" venni?
Szia! Csak éreklődöm,hogy a 7en ideér a cucc?Csak ,mert úgy tervezek
Köszi,Imi
2oo9.aug.7 - 15:45 - Külső ÖMV kút.

Kawa esti motorozás a Ringen. Útvonal M6-M0-M3. (matrica!)

Táv: ca. 200 km.

Résztvevők :

1, Kutya.
2,kicsizolika (!)
3, döme (?)
4, ZizZeR
5. Bituman (mert 1/3-ad részt én is ZZR-es vagyok)
6,Peeter
7,Hispy (mi az m1-es felöl támadunk eddig 5 kawasakival )
8, Rammstein (Érd, Lukoil kúttól)

Szóval 16h - külső OMV, D.újv. vagy fél5, Érd, Lukoil kút.

Ha M6-M0-M3 a végleges útvonal, én hol és mikor csatlakozhatom? M0-on nem nagyon ismerem a találkozási pontokat.. Lágymányositól indulnék és ennél az útvonaltervnél nekem sztem jobb, ha innen egyből az M5-re mennék rá és amikor becsatlakozik az M0, ott taláxnánk vhol... vagy?
Én nagyon bízom benne, de még nincs nálam a vas. Elvileg még ma beszélek az emberrel, hogy mikorra készül el. Sajnios nem ígérhetem, de rajta leszek, hogy ott lehessek.
Akkor, maga holnap ?
2oo9.aug.7 - 15:45 - Külső ÖMV kút.

Kawa esti motorozás a Ringen. Útvonal M6-M0-M3. (matrica!)

Táv: ca. 200 km.

Résztvevők :

1, Kutya.
2,kicsizolika (!)
3, döme (?)
4, ZizZeR
5. Bituman (mert 1/3-ad részt én is ZZR-es vagyok)
6,Peeter
7,Hispy (mi az m1-es felöl támadunk eddig 5 kawasakival )
8, Rammstein (Érd, Lukoil kúttól)

Szóval 16h - külső OMV, D.újv. vagy fél5, Érd, Lukoil kút.
Most szólt Áron, kész a Zizi, ma megyek is érte
és így akkor holnap én is ott leszek... de hol is?
Rendben! Ha kell vmi keress! Szép nyarat!
Úgy néz ki, hogy mégsem lesz szükség a generátorra, megoldódni látszik a helyzet másképp. Azért köszi.
Áronnal már lezsíroztam a tavaszt, meg előbb még egy kis design műveletben is segédkezik, ha minden jól megy....Az a pár km meg egy motorosnak nem távolság
Az a majd' 10 rongy semmi pénz szerelési költségnek...
JObb helyeken még be is tesziuk
Vettem egy köbméter NGK CR9E / 9EK gyertyát (ZiZi600/400).

Ha valaki az előző turnusból kimaradt, az küldjön mélt / vagy iratkozzon fel ide - az árral nem lesz hiba ( 1.8 és 2.4 )

NGK gyertya rendelés:
A köszörülésről:

"...tsanyi
[3845] ma 09:13
Ahogy nekem gépműhelyben magyarázták arról van szó, hogy a mkp.-nál egy rádiusz van a főtengelybe köszörülve, hogy a hajtókarok oldalmozgását megakadályozzák és nálunk csak síkköszörülést lehet csinálni így a hajtókarok oldalmozgása miatt a fötengely előbb-utóbb eltörik, nálam is van egy köszörült SV fötengely ami 5000 után kettétört pedig addig még jele sem volt annak, hogy bármi készülne.

válasz erre előzmény
joszef.petro
ma 07:14
Nem elgyengül, hanem valami miatt(hőbevitel?) feszültség keletkezik az anyagban és ez okozhat törést.Gondolom mikor plazmával felrakják.Autófőtengelynél a köszörülés megszokott.

válasz erre előzmény ugrás ehhez a hozzászóláshoz
tangerine
tegnap 23:36
Pl. erre gondolsz?
De mi lehet az oka? Kis köszörüléstől annyira elgyengül?

tsanyi
tegnap 19:57
csak kuka.....a köszörült főtengely 5-6000km után kettétörik.....többszörös tapasztalat és van oka is természetesen....

koponya
tegnap 19:10
Sziasztok!Behányt a főtengelyem a hajtókar csapágy sérülése miatt.Elküldtem felújittatni (egyengetés,kemény krómozás)mi a véleményetek,tapasztalatotok?ZZr 1100asról van szó!.."

Szóval ne újítsák fel...
Hívd fel 9 után, szerintem nem fog elzavarni
Egyről beszélünk én nem bajlodom a köszörülgetéssel Áronák szerinted adnak infót hogy milyen alkatrészeket kell cserélni 600ra való átépitéshez? Vagy ez szakmai titok náluk?
Ezért kell darabonként megvenni - azon legalább azonnal látod/méred a sztorit.
Köszi. Felújitás? 600-ra szeretném átalakitani. Esetleg felújitás bontott alkatrészekből főteng+ dugó+ hajtókar. A jóállapotú bontott blokk is ugyan ilyen zsábamacska. Mindnkinek jó állapotú a blokkja aki elszeretné adni ja és 20-30 km van benne 91-92 ben