Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értsd: "küzdött a textillel" - gyártotta/tatta
FülöpGábor az ruhabótos vagy csak textilipari menedzser?
ez annyira PF-es lett, hogy nem értem? hoooooooooool veeeeeeeeeeetttttttteeeeeeeeeeeeeeee(d)?
Te vagy a lokálpatrióta vezess minket

Én itt feladom a dolgot mert két óra alvás csak zombi üzemmódra elég ma, és kb úgy nézek ki mint Samantha mikor negyedszer is kijött az elvonóból és újra piálni kezdett
nonooo

Ez a ZZR-es egyenpóló - már ha valaki emléxik még rá
Az a baj, hogy mi pont a csúcsban ( fél 5 körül ) esünk be a Hungáriára a ringezésekkor, és a Fraditól, az M3 előtti MOL-ig (ami nem rövid) gyakorlatilag végig autók közötti tülekedés a menet... legalább is eddig minden alkalommal ez volt.

Most kipróbáljuk az M0-t, főleg hogy a dobozokkal esélytelen előremenni a lámpánál: a sorral araszolva meg halál a pesti csúcs, péntek délután. Azt a 25 km-t bőven megéri, főleg hogy időben még nyerünk is vele.
A trafik eleve 3-at levonnak, a mi óráink kb 5%-ot csalnak, tehát a mi 90-es tempónk, az eleve csak 82.
Ha jól tévedek, múltkor (talán pohi?) azt mondta, hogy 10% körüli túllépésnél kezdenek egyáltalán büntetni.

Szóval a 80-nál, ha óra szerint 95-tel mész, az még bőven jó.
FuckYou Gabi (FülöpGábor nagyúr lefety...) elcsípte az egyik éjjeli-hajnali RRCat -es chatelésünket, ami Fairlane/PulpF. stb. idézetekből "élt"... és már "küzdött is a textillel" amíg én "elfordultam"
Aztéán felvette, én meg lekunyeráltam róla

Anno ugyanígy készült a "Meló Kitty" -s felsője is... ott is vmi Kutya volt az ötletadó.
Hola Mindenki,
nem tudom, a wikiszerkesztők honnan szedték az infót, de én múlt szombaton mentem majdnem végig autóval az M0-on, Diósdtól Ferihegyig, és végig kint van a 80-as tábla, talán csak az M5-östől kerekedig 100-ra, de nem vennék rá mérget. ez szombat délelőtt volt, ami elvileg nem olyan durva, mint egy péntek délután - de qurvára az volt.. meg is bántam, h az M0-on mentem és nem a városon át...
ha javasolhatok, a Hungária nem szokott pest felé vész lenni a lágymányositól - korábban rszresen mentem innen abba az irányba pénteken is - igaz picit később, 6-f7 körül - az M3-on túlra és szépen lehetett haladni...
Kétszer tekertem rajta nem volt gáz. 80-nál 90-el és még nem jött csek (onnan ) Ha nem lenne olyan nyomvájús mint egy bajor tehenészet még kedvelném is
Ez lesz a ZZR-es egyenpóló De a kék kéksége is korszakazonos....igazi mestermű
ma este ziher, hogy mérek... csövet!
sha nem vagyok tolakodó, de remélem az vagyok, KAHUNA burgeres pólója honnan van az úrnak?
khhmm... az Öreg Kutya is beleugat hülyeségeket (néha...)

Szóval most nyálaztam át a wikit és szerintük csak az első 15 kilométer a 80-as táblás, a többi 110-130.

Meggondolandó:a városon keresztül 32 km/50 perc, és erős lökdösődés a délutáni csúcsban.
Az M0-on (ha nincs baleset) akkor 54km/30 perc.

Megvárom DuB válaszát a dobra, ha azt vinnem kell akkor egyértelmű: a méteres dobozokkal csak a pályán férek el, a városban esélytelen autók közé menni.

Szóval egyelőre marad a Te (eredeti) verziód: M6-M0-M3
Akkor bőséges arrafelé a természetbeli juttatás
Deeehogy olyan messze...Nyíregyháza útbaesik Csak szóltak hogy ez a péntek délután 4-6 között a város igencsak dugulékony. szóval maradjunk a lágymányosi hídnál, ha a M0-ás tötyörgős
Nem is kell levenni - ha lemegy 10.5 V alá a feszkó az akksiban, ugyanúgy leáll.
Merre menjünk ? Kanizsának ?
én vagyok, Bitu, csak szopat a net.. :-)

nekem ennyi a munkahelyi szex - még a net is szopat na jó, meg néha b@szogatnak
Sziasztok!
Kérdés: ha leveszem valamelyik aksi sarut akkor normális ha leáll a motor?
Nagy segítségre lenne szükségem. Van-e valakinek kölcsönbe egy fesszabályzója? Még mindíg valami nem gömbölyű a töltésemmel kapcsolatosan és senki nem tud segíteni, de már a púpom ki van vele.
Valaki help nekem!
Remélem péntekre visszajön anormális idő.

Kutya úr itt tekereg valamerre? Tervezzük újra az útvonalat
morgen srácok..
?
Jóóóó reggelt ZZR Nincs itt senki?
Az adatlapomon van telefonszám. Ott bármikor elérsz.
Hangja csak az utobbi 100km ben volt. Bár lehet hogy egy hozzáértő fül hallotta vona hamarabb. Tovább? Új főtengely dugó hajtókar csapágy aztán go. Vagy átépités 600-ra