Döntöttem. Télen átépítem a gép komplett elejét, nem szívok az elavult technikával. Tököm tele, hogy féktávon még egy postásbicikli is lazán beszúr mellém
Hát igen ha van rá keret..... nekem nem volt a bukómat is 80 ér vállalta volna a srác, megsem mertem kérdezni, hogy mennyi lenne a moci, így könnyebb volt meg olcsóbb is kompresszor és hely volt, így kihoztam az egészet egy 10 ből jó persze dolgoztam vele 3 napot......
Nekem fogott miután elengedtem a kart akkor is... A Massa egyenesben jött az égett szag, akkor már elcsaptam a gázt aztán egyre jobban fogott az eleje, a végén már beállt az első kerék, tolta maga előtt a gép meg pattogott. Élmény volt feltolni a Mansell bukóterében a kijáratig.
Biztos hogy a fékolaj volt ? Én is jártam már úgy a Dolomitokban , hogy elforrt a fék ( 2x is ) de nekem koppra beesett a kar olyankor - nulla fékhatás mellett - mintha egyáltalán nem lenne olaj benne...
Mire visszaért velem a dögszállító már gurult rendesen az eleje de nem mertem visszamenni a pályára. Lassan minek, a féktelen kamikazéhoz meg beszari vagyok.
itt nem 80 egy sisak.itt csinálták a motorom és az sem volt 80