Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hasonlóban gondolkodom én is: kíváncsian várom a végeredményt !
Úgy bizony!
Nesze...csak hogy ne sírjá', hogy 'rólam nem készült egy kép se...'
Az egyik a Jenli volt a másik meg egy piros ezredes
Az első LP képgalériában mintha (többször is) láttam volna a piros Z-t... igaz még hajnalban néztem, csak feltűnt a típus és a szín.
Merre látott maga minket képileg?
Első villa, féknyereg minden ?
Döntöttem. Télen átépítem a gép komplett elejét, nem szívok az elavult technikával. Tököm tele, hogy féktávon még egy postásbicikli is lazán beszúr mellém
Na ezér' kell elfelejteni az effélét. Peppéék (a link amit adtam) ennek a töredékéért dolgoznak
Feltettem a videót...
Köszi, úgy is megy a levesbe. Ez még a tizenéves gyári gumicső rajta. Meg ami tervben van még rá:
ez olyan gumifékcső problémára vall,hogy lemálik a belseje és a felforrósodott olajat nem engedi vissza
www.airbrusfehervar.hu
itt nem 80 egy sisak.itt csinálták a motorom és az sem volt 80
Hát igen ha van rá keret..... nekem nem volt a bukómat is 80 ér vállalta volna a srác, megsem mertem kérdezni, hogy mennyi lenne a moci, így könnyebb volt meg olcsóbb is kompresszor és hely volt, így kihoztam az egészet egy 10 ből jó persze dolgoztam vele 3 napot......
Amúgy gyanús, hogy levegős valamennyire a rendszer.
Nekem fogott miután elengedtem a kart akkor is... A Massa egyenesben jött az égett szag, akkor már elcsaptam a gázt aztán egyre jobban fogott az eleje, a végén már beállt az első kerék, tolta maga előtt a gép meg pattogott. Élmény volt feltolni a Mansell bukóterében a kijáratig.
Biztos hogy a fékolaj volt ? Én is jártam már úgy a Dolomitokban , hogy elforrt a fék ( 2x is ) de nekem koppra beesett a kar olyankor - nulla fékhatás mellett - mintha egyáltalán nem lenne olaj benne...
Én nem.
Mire visszaért velem a dögszállító már gurult rendesen az eleje de nem mertem visszamenni a pályára. Lassan minek, a féktelen kamikazéhoz meg beszari vagyok.
Tudtátok, hogy így hívják a ring kanyarjait?
Az szép lehetett. Utána vége is lett a mókának, vagy még megoldható volt a gond?
Az enyém majdnem nem úszta meg... A legelső menetben az 5. körben a Mansell előtt beállt a fékem satura... Nem én húztam... A fékolaj forrt el...
oké megvárom.
Akkor ne aludj (még) el... lehet hogy épp töltődik valami felfelé