Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vigyázni kell a piros gombokkal, ma még csak a szúrófény, holnap meg kiszellőzteti a budit és elbánik az imperialistákkal (by CPT.Pirk)
Riasztó.

Kalapos-Swiftes riasztó....SZEMBŐL !

Azzal kapcsolom a szúrófényeket oldalt, és egyúttal a Jet-Packot...
önmegsemmisítő gomba. ha eldurvulna ahejzet
Kutya for Prez! Az a piros gomb balra lent az mi? Turbó? Vagy az valami Titkos ZZR funkció?
én jól jártam ezzel. te meg nagyon jól
Félek hogy attól sokkal több...

Ugyanilyen (ami villahíd is, tehát középen összekötött) az kormánnyal kb. 600 USD.
tudtam én hogy olcsón adtam..

/ új ára joltudom hogy 25 körül mozog? /
Remélem emiatt sosem kell az Ómen sorozatot átadnom részedre Annyira jól befurmintoztam, hogy nem vállalok felelősséget magamért
Csak egy egészen nevetséges összeget...
Elesel? Remélem nem adtál érte pénzet
Egy túrós pöcsöt Az enyém Sunbeam Red
Okés ! én csatlakozom fél 2 kor érdi lukoilnál. Piros Z750el leszek . addig is üdv . jenci
Ha már új festés, én lehet h egy airbrush-al dobnám fel...
A ZiZi is azt fog kapni, a téli pihenő alatt.
Hát persze a fekete matrica alap, már megrendeltem, mert boltban nemtaláltam sehol, olyan készletet amiben csak fekete van, úgyhogy netes rendelés lett belőle, még karbonos térdvédőt keresek a tank alá..... de seholsincs
Ha valami változik, akkor jelzem itt !

Addig is marad az eredeti útiterv:

"...Valaki a Kawa Lime Partyra ?

Mi délután 1 körül indulunk innen, fél 2 körül az érdi Lukoil, 2 kor leszünk az új M0 Mol kúton, aki a Ringen csatlakozik azt 15h-kor a Ring MOL kúton várjuk ! ...".
okés ez jól hangzik . veletek tartoanék akkor ! holnap még legyél fórumon és pontosíts lécci ,h hányra hol legyek érden ! köszíí
Nem megyünk be pestre: körbe 25km plusz, viszont nem kell 50-70-nel tötymörögni az autók között, és kipihenten érkezel a Ringre. Időben egy negyed órával rövidebb is így.

Mo-M5-M3.
Érd-től lehet hogy veletek tartanék , ha közelebbről nem megy valaki . ez még holnapig kiderül. De Érd-től jólenne mert pesten nem szeretnék egyedül átvergődni . hány fele lenne ott a találka ?
... egyúttal eladó a kiemelő, + két kormány :
Méretpontos a 400/600 ZZR -re.

Együtt: 4.000.- FT !
Pont az i-re: LSL kormánykiemelő, és villahíd
Jó lesz ez - de ordít a fekete matricázásért !
Igen, be. Csizma-kesztyű-sisak, + bármilyen motoros alsó-felső ruha.
Gyere velünk, itt Dunaújvárosban, vagy kerülő nélkül az Érdi Lukoil kúton !

Mo-M3 - on megyünk tovább.
anyád picsájába menjél vissza, te zeussbuzi! agyonrugdosnám az ilyen taplókat mint te vagy!