Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Haha, 1052 köbcentivel már 3000-es fordulattól rendben vagyok, nem is szoktam váltani :)
...húzod a gázt és közben váltogatsz ész nélkül :)...

Jól értem, hogy ez 4oo-asokra lett kifejlesztve?
Nyertél Te álltáll a legközelebb nyomógombos automata váltó Hykomat zzr1100 http://www.kliktronic.co.uk/ar...
Például sűrített levegős váltó lehet, ami váltáskor kiemeli a kuplungot/elveszi a gyújtást, szóval kicsit egyszerűsíti a dolgokat - elég, ha húzod a gázt és közben váltogatsz ész nélkül :)
B.U.É.K. mindenkinek!

Ez valami légfék vagy légváltó imitátor Amikor váltasz szisszen egyet, mint a többtonnásokon.
B.U.É.K. mindenkinek
A lazítás pillanatai: BeachBoys feat. Norvég hadsereg - Kokomo-Kosovo

Angolosok előnyben, a refrén mindent visz...
...és a Kutya üldözött !
Gyári motyót szerintem nem csinál......................

Na, akkor talizunk majd a ringen!
nemtom kérem ott se vótam, beperellek!

egyébként annyit kérdeztünk :
- mi a pálya?
erre Te:
- naná! mikor?
Nekem a Ring a "pálya" ( mióta valami kis mocsok hófehérke, meg a jogtudós barátja befertőzött... ) Kakucsra meg tényleg valami egy henger/kis súly motor kéne h élvezzem ( hmmm.. talán egy Supermoto? Egyáltalán gyárt a Kawasaki motyókat ?! )
Sajnálom! Remélem minél hamarabb felépülsz és akkor pályázhatunk egy jót!
..már nem a csajszikkal töltöm az éjszakáimat..

Egy illúzióval kevesebb, pfff...

De Oks szólj, és meglátogatlak !

/ Kukucs egyelőre csak nézőként/újságíróként jáccik: a kézműtét után még a ZiZit is túrásítanom kell sztem, hogy nyáron bírja a mancsom a napi 1oookm+ -t ! /
Mostanában már nem a csajszikkal töltöm az éjszakáimat!

De ígérem szólok, ha mégis kialakul valami csajos este!

Nyáron Kukucska?
Suzuki Ingridet nem ismerek
Ugye-ugye!
Volt valami színésznő, azt is így hívták...asszem. Vagy ez a testvére Ingridnek?
Én meg jól nem mentem el...

Így is jó móka volt, gyönyörű vörösborokkal, jó társaságban. De legközelebb ha kell, ketteslétrával megyek fel Hozzád, ha ilyen parti lesz!
de, suzuki bergman
Aha............ még nem is hallottál róla?
ez egy suzuki berg?
Én hívtlalak a csajos buliba!

Újvárosba vagy?

Húha....... mindenkit megfertőz a Husaberg láz...............
Túl a szilveszteren ( csajok nélkül...ejjj, én ökör ) túl a quadozáson - most 4-5 napig kórházban.
Végre ez már 'csak' vizsgálat EKG, UH, RTG stb...

Ide egy Husaberget, vagy szétunom magam!
két szomszédos érték szorzata tizedének lefele kerekített értékét adhatod osztva a legkisebb páros prímszámmal
Szió!

Na mizu?