Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyit ér egy 6kilos 94es zzr jó állapotban?
nagyot nem lehet szakítani a külföldről behozottnál de azért gondolkozom rajta...
ki tudja mit hoz a tavasz.
Suzuki Splash GLX-C(D) felszereltséggel + felnivel ?
Heehe! Egy ilyet is rám akartak sózni a kereskedésben, de mondtad, hogy ez kell a Kutyának!
Inkább elhoztam egy ilyet!
Rajtam sz@rul áll a Lime-Green topocska, és mellben sem vagyok erős
De ha kell Umbrella-Girl, akkor csak szólj: van "kéznél" olyan rajongó, aki szívesen bújik zöld-feketébe hogy nagyobb legyen az arcod a rajtrácson. És még dekoratív is...

( Csak esernyője nincs - de alapból két olyan csodás lufival rendelkezik, hogy simán tarthat vele árnyékot Neked... )
Brutál ez a verda :-) nekem is kell:-)
zponzorálom én magam,nekem senki ne vauzzon bele a dolgomba ,mert még nyűgös leszek oszt elbassza a napom.nem azé motorozom hogy pénzt keressek,hanem hogy költsek de kattintgatni jöhettek.te fogsz majd nekem esernyőt tartani? memori meg majd suvickójja a vasat
No majd jól elmegyünk ezzel a kis "memóriával" ( RAM-mal ) profi fényképeket csinálni Rólad: hátha majd lehozza a képes kalendárium... oszt' lyól Rád talál valami erős Ponzor
Foglalkoztunk keveset sport-fotózással az elmúlt évben:
belefintorkodom a zx kupába,hátha sikerül uccsónak lenni.csak finoman krézisen
Végre valami... Ennek olyan RENDES színe van.

De tudod mit? Határeset, már majdnem ZZR - mingyá' jól mexavaztatjuk, hogy benn vagy -é a bandába ezzel a szépséggel !

( de komolyan: lesz valami kupázás, vagy csak saját örömödre ? )
zzr-t?mostan vettem eztet e:
Bámeg ide már bárkit beengednek ? Fákjúszél...

( A vesepiszkálást meg végbélen keresztül csinálják, úgy hallottam. Csak hogy valami JÓ is legyen benne... Imádlak te kis buzi... Mikor veszel már egy RENDES ZZR-t pályázni ? Mondjuk egy '90 körüli kocka 11oo-est - az a kihívás... )
meg mit fikázod a japán verdákat tee.megpiszkáljuk a vesédet egy bottal...bészbólütő alakúval...
igy is van..
Ja, azokat én is szeretem.
Nincs is szebb a japán autóknál:

Így van, nem hiába vettem én 2 éve ZZR-t, és nem holmi RF-et.
Egyébként autóba is megmaradtam a Japán minőségnél!
Én egyenlőre kitartok a kicsi 400as mellett, remélem ő is mellettem. Nem indokolja még a tudásom (sem az arcom) a nagyobb vasat. Jóéjt
Jó döntés: továbbra is a világ egyik legszebb motorján fogsz ülni.
A gyorsaságodat meg úgy sem a köbcenti határozza meg... ( hanem a Teplicei szerpentin ívei )
Dehogy vagy te öreg, csak idősebb!
Mivel autót vettem az ősszel, ezért marad a Zizi. A ZX projekt az most kicsit talonba kerül.
Ez nem "az a fórum" , itt nem fognak a Grétsy - növendékek a nyakadnak esni, egy kis hüJeség mijatt...
helyesírási hibáktól eltekinteni, munkahelyi agyonhasznált billentyűzet
hali!
valaki aki esewtleg polírozot már tudan segíteni, hogy mi kell hozzá, hogy kezdje az ember stb, a vázat szeretném kipolírozni ha lehet, + ha megtom csinálni idehaza.
Kösz előre is
Arról már végképp nem én tehetek, hogy ilyen öreg vagy!

Tényleg, ZX6-7 vétel projekt hogy áll ? Vagy marad a ZiZi ?
Jaja, csak pár év difivel!
Oksi, még én is körülnézek pöstön milyen árak vannak, aztán ha nem találok olcsóbbat, akkor szólok!
Jééé, ezt nem is tudtam !

Akksi: nem tudom mennyire akciós, hozzám a Banner 11.900.- ért a gyári Yuasa pedig 13.000.- ért jön. Ha ez jó, ebből bármikor tudok felküldeni Pestországba...