Hosszútávra szeretnék, mert ez ami most bent van, nagyon hamar letrüttyent, meg a savszintet hetente kellet újratölteni benne.
Köszi Kutya a segítséget. Te nem tudsz valami akciós áron szerezni ilyet?
Ja, és tudtad, hogy egy napon van a születésnapunk?
Ha feltétlenül venni kell, és hosszú távra, akkor YTX12-BS jelzésű 12A-s kell, mindenképpen.
Más kérdés, ha csak pár hónapra lesz, vagy kisegíteni pár hétre egy ilyen motort, akkor fele ekkora (!) akksival is elballag a gép.
Még a 6oo-asba is elég volt a 9A-s telep: nekem az volt benne az idei szezonban, ráadásul egy fáradt, 2oo5-ös akkumulátor volt, ami a quadból maradt meg - gond nélkül indult még a 3 fokos tátrai reggelen is...
Egyszer jártam a Dolomitoknál (átutazóban), valójában a Garda-tónál voltunk, idén nyáron. A szállodának, ahol laktunk, van egy gyönyörű weboldala, ott tudod megnézni az árakat. Ez az egyetlen közvetlen tapasztalatom az ügyben.
Amúgy kiadódott számomra, hogy az olaszországi túrákat nem erőltetem a jövőben, sőt, igazából semmilyen túrát nem erőltetek, ami nem Svájcban van :) Ha másképp nem megy, kempingezni ott is lehet, aminek színvonala simán veri az olasz szállodáét, igaz, hogy a sátor az sátor, az ágy meg ágy. Engem a minőség jobban érdekel, mint a komfort. Azért bírtam megvenni a hetest is ;)
hali!
megkérdezem még egyszer, hátha vki tud segíteni: felragasztható kawa felirat kellene, de nem matrica, hanem az a domború fajta, olyat hol lehet beszerezni meg mennyiért?
köszke Géza
Szerintetek elképzelhető, hogy a ZZR-400 és 600 hajtókar-siklócsapágya megegyezik?
A 400-asnak 33 mm-es főtengely csapja van, akinek 600-asa van légyszi mondja meg, hogy a 600-asnak is 33 mm-es e !
MÁS, B., TERV: AKINEK VAN JÓ ÁLLAPOTÚ HAJTÓKAR CSAPÁGYA 400-AS ZZR-HEZ, EGYBŐL VEVŐ LENNÉK RÁ, LÉGYSZI NÉZZETEK KÖRÜL A GARÁZSBAN! :) AZ ÖSSZEGET ÉS A TÖBBIT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEKEN MEGBESZÉLJÜK!
Vegyél, egy poént megér. Addig én elugrok nagyfater stabilmotoros háromkerekűjéért...
Pöfff...szűűneeet..................................
..................................Pöff... És közben haladt 117 métert
Maga már járt egyszer (többször) arrafelé, ezért leginkább magától kérdezném hogy nem -e tud valami low-cost szállást, Dolomitok és környékén ?
A fejenként 1oEFt+ / éjszaka szállodák eleve kiesnek, sok napra, valami egyszerű-gazdaságos dolog lenne érdekes, késő tavasszal/nyárelőn. Pl. anno a Gardán meglelt zuhanyzós, 16 ajrós kisház, vagy hasonlók...
Köszi Kutya a segítséget. Te nem tudsz valami akciós áron szerezni ilyet?
Ja, és tudtad, hogy egy napon van a születésnapunk?