Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

festés kb ingyen? anyám könyvel a festőnek csak anyagár, azt meg majd utólag de még kell uj buko, meg kabát, tél van nincs benzinköltésg vminek el kell vinnie a fölösleget" "....
Beröffentettem tegnap a pacit Köszz a tanácsokat, szívató, szigorúan gázadás nélkül és indítózás. Van még mit tanulni az "öregtől"
Meg tuszkoltam még fém mosogatószivacsot a kipufogóba, mert sokallom a hangját
Hogyan fullad le ? A motor ugrik alattad egy nagyod, és hangos amikor sebességbe teszed - vagy simán leáll a motorja ahogy sebességbe kerül?

Ha az előbbi, akkor nem emel ki eléggé, ha az utóbbi akkor az &Rash által említett elektromos hiba okozza.
GPz-nél jártunk már úgy is, hogy az új lamellák felfekvő felülete volt hibásan megmunkálva, és a miatt nem emelt ki sebességbe rakáskor, új állapotában sem.
Áron tud segíteni szerintem: 0620-346-5897
Ezt csinálja akkor is, ha kint van az oldaltámasz, vagy ha a kuplungkarnál az oldaltámasz érzékelő vezeték ki van húzva, illetve érintkezési hibás. Középtámaszra felrakva próbáljátok ki,hogy akkor is lefullad-e 1-ben.
Sziasztok! Van egy 1992-es ZZR 1.1 a családba,kicseréltük a kuplung lamellákat és a rugókat és a végeredmény az lett hogy amikor berakod 1-esbe rögtön lefullad.Egyáltalán nem emel ki.A rendszetrt légtelenítettük de semmit nem javult,jó kemény a kuplung de hiába.Tudnátok felvilágosítást adni az úgynevezett hézagoló alátétekről hogy honnan hiányzik?
Sziasztok!

1992-es ZZR-400-hoz keresek főtengelyt az összes csapággyal, ha valamelyikőtök tud, illetve van neki, légyszi szóljon !

Köszi

Andris

70/614-43-22

duki996@gmail.c
om
Mennyiben lesz a festésed? Guma nekem is kell, első-hátsó, meg egy aksi. Az majd tavasszal.
hali! kellemes ünnepeket mindenkinek!
sikerült a fa alá tennem egy uj első gumit, meg festésre szánt összeget, fekete és arany lesz a vas...
egyébként honnan lehet a feliratokat beszerezni abban a krom szinben, ami nem matrica, hanem ez a kissé domboru fajta?...
Üdv!

Jó tudni, hogy vannak még a környékről. Szép bringád van (az MZ is)!
Ezek szerint igen. Szintén T.újváros.
Hali.
1100-em 1 volt 600-as volt 2. En serulten adtam el az 1100-t.
Szerintem turazni az 1100 volt a legjobb, mert alacsony fordulaton is van nyomateka, a 600-as sportosabb. Nekem az a favorit. Itt sajnos nagyon draga, de tavasszal ujitok valami jot. Amennyiben valakinek erdekes lehet, ugy az e-bay-rol barmit tudok intezni. Szeles utat mindenkinek!
A legutolsó 1100-es ZZR-t Tőled vette meg egy egy srác Litérre.
De Hány ilyen motorod volt? Ha jól számolom 3?
Kellemes Ünnepeket!
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Látom, t.újvárosi vagy. Nekem úgy ,,jön ki,, a 20km, hogy én Mc egyik végén élek, a motor meg a másikon van télire. Remélem, összeállt már a géped. Van még v.ki fórumozó a közelből? További jó pihenést és sikeres felkészülést a Szilveszterre mindenkinek!
Respekt mindenkinek. Ezuton szeretnék benzingőzös, szélesutas, olcsóbenzines karácsonyt kívánni minden fórmozonak és az összes ZZR -es banditának és a motorosoknak Remélem senkit nem hagytam ki. Örülök hogy ZZR-t vettem és itt lehetek. Boldog karácsonyt.
(bologna akkor nálam van a motorod? 20 km? )
Ha sokáig hideg lesz igy fogok kinézni. és ilyen kawasakim lesz
jaaaaj, gyanítom, h korán lesz az nékem.... meg megnéztem az időjóslást is, qrvahideget jósolnak akkorra -7- -10 fokot, meg havat.. és megmondom őszintén, nem vmi öreg motoros róka lévén még nem nagyon merek ilyen zimankóban a nyeregbe ülni...
Kényelmesen (tekintettel az előző éjszakai bulira ) - általában dél-egy óra között szoktunk indulni, így marad 2-3 óra gurulni (hazaérni) sötétedésig is.
Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! És kitartás, már csak 2 hónap és tavasz!
Ez lenni kici kínai karaconyi szmsz. Lenni oco, nem drága, mégis mutatni, hogy van gondolasz Rád. Kivanni Neked jo ünnepek, meg kiccaladod récire boldogsag!

Boldog karácsonyt Zizzentek!
Boldog Békés karácsonyt kívánok minden fórumozónak!
Sziasztok,

Messzi Délvidékről Mindenkinek Boldog és Békés Karácsonyi Ünnepeket!
( ünnepi alkalom miatt, kivételesen ékezettel ).
Minden motoros Betyárnak, szeretettben gazdag Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
Kill...
Neked sok locsolót a fa alá!
Sziasztok!

Nagyon-nagyon békés és boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek!
Zizz köszönöm szépen a sms-t jól esik, hogy néha gondoltok rám :)))
Puszi.
Szia Kutya,

hánykor lenne a taláxó Adonyban elsején?