Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia, nekem PUIG-om van, hosszu turakon jo, az iden tavasszal leszedtem, kicsit "mergesebben" nez ki sztem a gyarival es nem volt tervben nagyobb tura. Ha mennek akkor biztos visszaraknam. En ebay-en vadasztam le anno vadi ujat 30 euroert, szallitassal, szerencsem volt, nem licitelt ra senki es az utolso masodpercekben lecsaptam ra . Okvetlenul erdemes azt a gumis rogzito csavarokat is venni hozza rogton,
nem cserelgetni oket egyikrol a masikra!
Ezeknel vettem anno, de most latom csak MRA 75 EUR

Sajnos jobb kepeket nem talaltam:
Nálam csak utángyártott alkatrészek vannak ( 6, és 10, tétel ) a többit tömítésboltban kapható alapanyagból tudod elkészíteni ( mi is úgy szoktuk ) , szimmeringet méret alapján csapágyboltban, ill. gyári Kawasaki-t venni valamelyik képviseletnél ( Papp Motors stb. )

6, CR9EK gyertya, 2.500.- / db (listaára - 3.290.-)
10, Olaj - utcai használatra, 10w40, Fuchs Silkolene, 1.790.- /L
- pálya/verseny használatra, 15w5oPro, 3.200.- /L

Ezeket tudom pár nap alatt küldeni futárral ( Paks - Pest vonalon, ingyen ) vagy postán.
szia kutya rash mondta hogy forduljak hozzád a zxr 400 asommal a következők miatt
nah szóval a következők kellenek a motorom hoz és kérek mind enkit aki tudja hol lehet kapni vagy esetleg van neki elfekvőben szóljon...
1. a gyertya pipáknál az a gumitömítés hogy ne mennyen bele a víz....
2. a kuplung kiemelő tengely és hozzátartozó 2 tűgörgő plussz hozzávvaló szimering
3. vezérműdekni tömítés
4. primerfedéltömítés
5. generátor fedél tömítés
6. 4db cr9ek gyertya
7. 4db gyertyakábel
8. szekunderkihajtás szimeringje(AE1902J)
9. váltótengelyszimering
10. olaj+olajszűrő
Helló Kutya.

Megjött a légszűrő! Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Ha minden igaz pénteken bepakolom a gépbe, remélem jó lesz!
Üdv További szép napot!
Nekem 26-ba állt meg akkor ( hogy nem tudott akkor 230 lenni az ajró ) - ha kell valakinek egy tízessel olcsóbban odaadom, mint az új ára volt, 16-ba.
Új állapotú + extra hozzá: HRing Kawa Day , 2-es csoport matrica van rajta ( közepesen gyors csoport ! )
Jól néz ki.
Mennyiért passzolnád át?
jaja Néztem a neten. Furat nélkül mutatják a képek. Akkor ez tényleg felejtős.
Pár éve egy sima plexit próbáltunk fúrni egy szekrény ajtajához. Az eredmény katasztrofális volt.
...logikázásnál a felszerelhetőségre gondoltam.
Vagyis , ha nem tudnám felszerelni a 400-ra, akkor nem is ajánlottad volna.
Egyébként hasznosság terén totál egyetértünk.
A Satuna plexiről: a 400-600 bármelyikét felrakhatod, mivel nincsenek előre kifúrva a csavarhelyek. Több színben is rendelhető. Jobban jársz, ha motoros bolton keresztül rendeled meg, áraikkal védik a kereskedőiket, ezért Ők közvetlenben drágábban adják.
A minősége, ha már fent van, megfelelő, de NAGYON nehéz felrakni. Vékony, merev anyag, ezért egy rossz mozdulat a fúrásnál és rögtön törik. Ha ezen is sikeresen átjutottál még mindig nem fog illeszkedni, mert ki is kell reszelni az aljából két helyen.
Nem szeretném senkinek sem rontani az üzletét, de Te tudod mennyi kockázatot szeretnél vállalni, egy félkész plexivel. Én eltörten egyet, majd az új már a motoron volt, amit egy családtagom tört össze (ráejtett egy Dacia hátsóülést ). Ebből az árból simán vehettem volna egy gyárit is, igaz ez a mi hülyeségünk volt valszeg.
...Egyébként nem ajánlanád...ezt kilogikáztam...

Rosszul logikáztad. A dobozok mellett a leghasznosabb extra a gépen, ÉN imádom, nagy tempónál nagyon sokat segít.
És az utasnak is jó, ha az 160-170 centi közötti az illető.

Ha 175-nél magasabb, akkor zavarhatják a légörvények - és zavarják is.
Találtam még egy francia típust (ERMAX). Ez szintén 100€. Persze náluk is csak ZZR600 szerepel.
Akkor marad a PUIG , vagy Nálad az MRA .
Gondolom a 600-400 között plexi témában nincs eltérés. Egyébként nem ajánlanád...ezt kilogikáztam.
A Tiéd átlátszó, vagy füstös?
Karácsony után visszatérünk rá, a fékbetét cserével együtt. Idén már nem nagyon tudok költeni a gépre.
Nekem MRA van - azt én 100 EUR-ért vettem, de őszintén megmondom: el is szeretném adni, nekem nem vált be,

Vagyis NEKEM bevált, csak a hátul ülőnek nem. Ha olyan személyt viszel, aki 175-180 centi feletti, akkor a légörvények zavaróak lehetnek neki.
Egyébként tökéletes az MRA: szebb is a motor mint a kis plexivel, és kb 80-ig semmit nem érzel, 120 nál már érezhetően kissebb a szél, és 170-180 -ig nem is növekszik. Erős hátszélben egyszer autópályán jöttünk 220-at, két személlyel, teljesen egyenes háttal, kényelmesen.

Ha érdekel, meg tudunk rá egyezni.
JA: és Szatunával ne foglalkozz, egy kalap szamóca. Vagy GIVI/MRA vagy semmi.
Sziasztok!
Plexi témában kellene némi tanács.
Nekem még a gyári plexi van a gépen de tavaszra szeretnék túraplexit beszerezni.
Pár helyen már érdeklődtem, de elég eltérő dolgokat találok.
Aquaman tud Puig -ot hozni (17.000Ft)
Szatuna minta alapján legyártaná (9-10.000Ft)
Egy debreceni szaknál 400-hoz nincs és szerinte a 600-as plexi nem jó 400-ra. Ez igaz? Hol keressem még?

Ez egy kecskeméti 600-as. Egyébként pont eladó. Valami ilyenre gondoltam.
A k... anyját, van wifi, az egész épületben - jelszavas.
Kb. közép-felsővezetői szintnél tartok, de még ők sem tudják használni - úgy tűnik igazgatói/tulajdonosi privilégium... fákjúszél...
annemjó...egyszerűen ne kérj számlát nincs ott internetkávézó?, lopjad wifivel
Abszolút reklámozhatod, és meg is köszönöm - és a pénz miatt se aggódj: nálam inkább forgalom, vásárló-tömeg, mintsem haszon-orientált az eladás most. Nyugodtan használjátok ki a dolgot...
Azért remélem keresel valami aprót rajtunk a nagy jótékonykodásodban! Különben nem ajánllak másnak. Tényleg, mennyire szabad reklámozni?
Egy nap alatt megvan, és 28 a listaára. Kb. 23.000.-be tudom meghozni Neked.
Még nem, most dobtam fel 150ezerért csekket, miközben egy hónapig nem melóztam... Szóval ép lenne miből, de most megvisel minden egyes újabb számla
De Pannon korlátlan lesz 6k ért, már fix.
Hali Mindenkinek!
Újra itt. Látom Kutya úr is meggyógyult
Megragadnám az alkalmat bár már kérdeztem tőled, bi xenon H4 autós mennyiba fájna?
És mennyi idő még megjön sacc/köbüki?
Más: valaki pénteken edda koncert?
Kawa ZZR 1100 alkatrészek. évj: 90-93.
csabamuvek@freemail.hu
06706170942
Me' sokat kellett gondolkoznia - Ezt csinálom, mikor nem dolgozom résznél -, hogy a "motoros túrázások" miatt, vagy az "állatok" miatt jelöljön.
kutya, meggyütt a net? csodálkozom, h még nem jelöltél meg kutyailag
Elmondanam, hogy egy haverom ZXR-750-be (J, 1991-92) epitett be ZX-9R (B, 1994-97) blokkot, es levizsgaztatta a KPM-nel, bejegyezteka forgalmiba. Ha jol emlekszem aAzt mondta csak a Kawasakitol kellett igazolast, hogy a felfogatasi pontok megegyeznek...

egyebkent muszaki vizsgan es eredetvizsgalaton is nagyon amatorok, legalabbis a legtobb helyen...