Hali!
A távtartó magvan, a "cavarral" mi legyen?
A hátsó fékbetét elég kopott, ha kell ajándékba odaadom. Az elsők elég jók ha jól emlékszem, de meg kell néznem pontosan és akkor tudok árat mondani. A duke620@freemail.hu-n folytassuk!
Az nagyon tuti lenne ha tudnál küldeni, mert sehol nem találtam! Azt nem tudom megmondani neked sajnos hogy melyik lámpás!
Ha esetleg rakok fel róla képet abból meg tudod állapítani?Előre is köszi!
Megjött a cuccom!
Szerintem max. 1 szezont használták, nagyon szép állapotban (szinte hibátlan) van a doboz és a konzolok is.
És ami a lényeg postával együtt 43 pénz volt.
Nem azonos a 600-aséval? Ha igen, nekem van egy használt jó állapotú.
Uitt még mindig eladóak 92-es ZZR 600 bontott alkatrészei. Van nagyon jó állapotú fékbetét, láncszett, aksi is ha esetleg valakinek csereérett valamelyik!
Nem öltöztél be rendesen? Mondjuk egy hosszabb túrán így is úgy is átfagysz. Az a baj énis érzem hogy fájik a vesém, meg a térdeim sem a legjobbak és itt vagyok 20 évesen
Más: Nyikorgott az ajtó! Mit csinál ilyenkor ökör motoros? Fusch Silkolene lánckenő spré
Ha nagyon le akarom egyszerűsíteni, akkor a baj az, hogy az alapból 60-70 évre kalibrált vesémnek, egy-két motorozós felfázás + hús-hússal étkezés elég volt h kinyírja. Most "visszaváltós", de addig is kezelni kell , h az eredeti vesék tovább ne romoljanak = a fizikai állapotom se változzon a műtétig.
Nem szerveződik itten semmi....szombaton véletlenül Dunaújváros felé megyünk egy páran...ha gondolod benézhetünk.................... ha már felajánlottad...nos részemről.......20-30 között , kb 50 kg nagy mell,lehetőleg szőke hosszú haj,formás hosszú lábak,bájos,elbűvölő tekintet......odaadó viselkedés.............igazán köszönöm kutya maga egy úr........
Fel kell készülnöm valami finom hostess lányokkal ( ideiglenesen nővérkékkel ? ) hogy méltóképp fogadjam a tisztelt "egybegyűlteket" ! Ha különleges igény merül fel (egyeseknek SheMale nővérkék, vagy literesnél nagyobb kiszerelésű tömény szesz stb.. az előre jelezze !
Gyerekek, előre is köszi , igazán jólesik a bajban, hogy ilyenkor nincs egyedül az ember!
Akkor érdekelne a légszűrő!
Fórumon kívül feltudnánk venni a kapcsolatot?
Előre is köszi!
Üdv G