Nekem a 20 évemmel, első éves biztositás, vidéken 28800 volt, Teljesitmény adó 5000 asszem vagy 8? nem halálos összeg. Idén ha nem váltok, akkor jövöre B01-el fizethetek 37000Ft-ot Allianz
Áttételtől miért változna az óra csalása? tudtommal az első kerék tengelye hajtja meg a spirált, az áttételnek semmi köze hozzá. Ha más méretű gumit raksz fel rá, attól valószínűbb a változás.
Csak azért mert hivatalosan kb. 180 max 190 km/h a vége és még ha hiper szuper tuningot herélést stb. raksz rá akkor se fog neked az + 20-30 kilcsit hozni. Sokkal valószínübb, hogy az áttétel volt más azt csalat a kilométeróra.
Megjegyzem egy vacsiúj 600 szupersport gépnek kb 250 a végsebessége.
Sziasztok. zzNorbi adtól hogy a lánckereket kicseréled nem fog többet menni mert 180 nál ltilt a km/h az a bizonyos kis megszakito kapcsolo.Megoldés ha szeretnéd hogy ne tilcson tegyél bele egy 600-as km/h vagy pedig tekerd ki a km spirált ez gazdaságosabb csak hát igy nem tudod mennyivel mész de nem is tilt le . Széles utat
Hali mindenkinek. Segítség kellene. Az ülés alatti részről kell pár fénykép. A kábelezésről ,feketedoboz. öninditó rellé körüli részről . Köszönöm előre is. Lassan összeál a vas pár hét és mehetek gurulni. Kutya a fékbetétek felől mi a hír?
Én már lefutottam egy kört te meg lustulsz