Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KiDubó Hol vagy
Én már lefutottam egy kört te meg lustulsz
Nekem a 20 évemmel, első éves biztositás, vidéken 28800 volt, Teljesitmény adó 5000 asszem vagy 8? nem halálos összeg. Idén ha nem váltok, akkor jövöre B01-el fizethetek 37000Ft-ot Allianz
Áttételtől miért változna az óra csalása? tudtommal az első kerék tengelye hajtja meg a spirált, az áttételnek semmi köze hozzá. Ha más méretű gumit raksz fel rá, attól valószínűbb a változás.
Nekem B01ben 32 ropi a bizti K & H-nál.
Adót most nem vágom.
Jó estét mindenkinek!
azt szeretném kérdezni a zzr400 tulajoktól, hogy mennyi a biztosítás és a teljesítményadó 1 évre ?
ez 2 a 4 ellen tehát én nyertem! Fékfolyadékszint visszajelző ablak.
miután 6xorra próbáltál rábeszélni... 2x mondtam, hogy inkább nem megyek,. 6xorra meg rádhagytam
súrlódó felületkenő anyag
Üdv nektek, ha valakit érdekel egy ilyen az szóljon rám:
Kawasaki Joe Rocket Bőrdzseki
Azt nem mondtad hogy nem jösz dikkmá'! Csak húztad a szád!
ZZR forever
ne zsarolj more! mondtam, h nem megyek! ZZR-rel se!
Persze az is más volt rajta,de nem én mértem hanem az egyik haverom egy zxr 750-el aztán még jó páran akikkiel motoroztam,na mindegy jó élmény volt
Csak azért mert hivatalosan kb. 180 max 190 km/h a vége és még ha hiper szuper tuningot herélést stb. raksz rá akkor se fog neked az + 20-30 kilcsit hozni. Sokkal valószínübb, hogy az áttétel volt más azt csalat a kilométeróra.

Megjegyzem egy vacsiúj 600 szupersport gépnek kb 250 a végsebessége.
Dub este ne feledd! Ne hagyj cserben, de a ZZR-t ne hozd.
Mért is ? Szét volt a gép herélve,nagyobb fúvókák meg stb.
Ezt azért erősen kétlem.
Aha,nem is bírta sokáig a motorja
400cc?
ÜDV !
Akkor az enyémből ki lehetett szedve mert nem tiltott,akik meg mértek azok 215 mondtak
Sziasztok. zzNorbi adtól hogy a lánckereket kicseréled nem fog többet menni mert 180 nál ltilt a km/h az a bizonyos kis megszakito kapcsolo.Megoldés ha szeretnéd hogy ne tilcson tegyél bele egy 600-as km/h vagy pedig tekerd ki a km spirált ez gazdaságosabb csak hát igy nem tudod mennyivel mész de nem is tilt le . Széles utat
Köszi! ,de én most ezt kihagynám.
ok, remélem lesz elég fény a jó fotóhoz majd bereflektorozom a garázst
igen aktuális. Most vezetékelném be és néhány dolgot nem tudom gyárilag hol van pl a inditó relé . Az aksi meletti mélyedésben mi ban? Köszi előre is
de fáj mindenem.
épp le van szedve a tank, talán több is látszik. este felrakom a képeket, ha még érdekes...
Hali mindenkinek. Segítség kellene. Az ülés alatti részről kell pár fénykép. A kábelezésről ,feketedoboz. öninditó rellé körüli részről . Köszönöm előre is. Lassan összeál a vas pár hét és mehetek gurulni. Kutya a fékbetétek felől mi a hír?
dehogynem! fékolajszintvisszajelző ellenőrzőablak!