Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy kis érdekesség: a világ minden táján található ZZR! Erre a szép példányra Tenerife-n bukkantam.
az én kawám ugyan nem ZZR, de a "vajpuhán" járó váltás itt is megvan . Na de komolyan a reccsnő váltás kawa sajátosság, meg kell szokni, amugy lefele váltásnál ha rendesen gázfröccsel vált le az ember akkor egyátalán nincs hangja, felfele váltásnál is meg lehet találni azokat az ideális fordulatszám tartományokat amikor nem, vagy csak egész kicsit hallani a kawa hangot
ezrest közútra nem!600 is bőven elég
hát nem egy jól sikerült darab vagy azt sem tudom hol vagyok
Te meg lesed a technikát a pufitól!
Próbálj ki egy Z1000-t. Csak meg kell szokni, hogy fúj rajta a szél, egyébként ideális motor.
Hali Kutya. A fékbetéteket elküldted? Örülök hogy jobban vagy már és újra itt
A kipufinál tartva. Tudtok valami jó helyet aholviszonylag baráti áron kipufit lehet kapni? Jó lenne használt is Elég gázos az enyém és jó lenne egy másik.
De azért van egy kis előnye, ha a városi közlekedésben tudják az autósok, hogy jövök, és nem tök halkan megyek a sorok között.
Valaki tudna küldeni nekem egy service manualt? Volot egy 50gb-os adatvesztésem, többek között ez is
hát itt feltettem a cbr 600 f topicba.válasz:572 hsz.
Ezért utálom ha jön valaki mögöttem. Egyszerűen nem bírom, megkell lépnem előle
Jah!
Jobb sisakot? Az X-Lite 901R-hez csak a versenyzők használnak füldugót, nekem mégsem volt elég a zajcsillapításhoz ...
Peeter mögött a 'Csendszoba'-nak csúfolt Schubert is kiskőrösi hangzásvilágúvá válik
Hogy GYORSABBAK legyünk? Hogy aztán a szerpentin alján meg azt hallgassuk hogy "...azé' fogtam szalagkorlátot , mer' a Kutya üldözött!..."
Köszike!
Talán elnyertem a csapat leghangosabb motorja címet?
Viszont szirénázó kocsiban ülni órákat, na az gááz! Az már munkahelyi maradandó károsodáshoz vezet!
Hát az meggyőző látvány lenne az biztos.
Ezen felbuzdulva gyorsan én is betűzöm s-h-o-t-g-u-n.
szolgálati shotgunt meg betűzöm oldalra a börtokba
Mégis inkább rendőr, a körberajzolós kréta és a csekk tömb könnyebben elfér.
mentős? aszittem rendőr... ülés alá betoljak egy hordágyat
Peeter mögött menni tényleg büntetés a javából, igen rövid idő után is kibírhatatlan. Viszont kiváló motíváció arra, hogy legyünk gyorsabbak. Vagy vegyünk jobb sisakot.
Remélem az enyém nem hangos , volt hogy csengett a fülem, illetve utasnál is jelentkezett már . Azóta orvosolás alatt van a probléma, drót mosogatószivaccsal .
A mentős az más. Ők használhatják az üvöltő dobot sziréna helyett...

( Peeter-t is azt hittem h megfojtom a Ringen - végig a fordulatszámmérőt kellett pilláznom amikor őt vettem a kamerával, a motorjától nem hallottam a sajátomat amikor mögötte mentem ! )
hogyhogy balga módon?
Kösz !
valaki kérdezte a használatot.na itt vagyok bajban.egyaránt akarok városi,túra ás pályamotort,ami megbizhato,de jol dönthető jó fékkel stb stb.szóval a lehetetlent.

amugy majd felteszem nemsokára a kérdést,meglátjuk mi lesz.cska innom kell egy bátorítót