az én kawám ugyan nem ZZR, de a "vajpuhán" járó váltás itt is megvan . Na de komolyan a reccsnő váltás kawa sajátosság, meg kell szokni, amugy lefele váltásnál ha rendesen gázfröccsel vált le az ember akkor egyátalán nincs hangja, felfele váltásnál is meg lehet találni azokat az ideális fordulatszám tartományokat amikor nem, vagy csak egész kicsit hallani a kawa hangot
Hali Kutya. A fékbetéteket elküldted? Örülök hogy jobban vagy már és újra itt
A kipufinál tartva. Tudtok valami jó helyet aholviszonylag baráti áron kipufit lehet kapni? Jó lenne használt is Elég gázos az enyém és jó lenne egy másik.
Jobb sisakot? Az X-Lite 901R-hez csak a versenyzők használnak füldugót, nekem mégsem volt elég a zajcsillapításhoz ...
Peeter mögött a 'Csendszoba'-nak csúfolt Schubert is kiskőrösi hangzásvilágúvá válik
Köszike!
Talán elnyertem a csapat leghangosabb motorja címet?
Viszont szirénázó kocsiban ülni órákat, na az gááz! Az már munkahelyi maradandó károsodáshoz vezet!
Peeter mögött menni tényleg büntetés a javából, igen rövid idő után is kibírhatatlan. Viszont kiváló motíváció arra, hogy legyünk gyorsabbak. Vagy vegyünk jobb sisakot.
Remélem az enyém nem hangos , volt hogy csengett a fülem, illetve utasnál is jelentkezett már . Azóta orvosolás alatt van a probléma, drót mosogatószivaccsal .
A mentős az más. Ők használhatják az üvöltő dobot sziréna helyett...
( Peeter-t is azt hittem h megfojtom a Ringen - végig a fordulatszámmérőt kellett pilláznom amikor őt vettem a kamerával, a motorjától nem hallottam a sajátomat amikor mögötte mentem ! )
Kösz !
valaki kérdezte a használatot.na itt vagyok bajban.egyaránt akarok városi,túra ás pályamotort,ami megbizhato,de jol dönthető jó fékkel stb stb.szóval a lehetetlent.
amugy majd felteszem nemsokára a kérdést,meglátjuk mi lesz.cska innom kell egy bátorítót
Te meg lesed a technikát a pufitól!
http://www.whitepony.hu/nuke/m...
Airbox
A kipufinál tartva. Tudtok valami jó helyet aholviszonylag baráti áron kipufit lehet kapni? Jó lenne használt is Elég gázos az enyém és jó lenne egy másik.
Peeter mögött a 'Csendszoba'-nak csúfolt Schubert is kiskőrösi hangzásvilágúvá válik
Talán elnyertem a csapat leghangosabb motorja címet?
Viszont szirénázó kocsiban ülni órákat, na az gááz! Az már munkahelyi maradandó károsodáshoz vezet!
Ezen felbuzdulva gyorsan én is betűzöm s-h-o-t-g-u-n.
( Peeter-t is azt hittem h megfojtom a Ringen - végig a fordulatszámmérőt kellett pilláznom amikor őt vettem a kamerával, a motorjától nem hallottam a sajátomat amikor mögötte mentem ! )
valaki kérdezte a használatot.na itt vagyok bajban.egyaránt akarok városi,túra ás pályamotort,ami megbizhato,de jol dönthető jó fékkel stb stb.szóval a lehetetlent.
amugy majd felteszem nemsokára a kérdést,meglátjuk mi lesz.cska innom kell egy bátorítót