Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A sárga bitang!
Ezek is nagyon szépek. Ha egy kicsit előbb látom ezeket ilyenre alakitottam volna
Na ez mi lehet? ZZR az biztos
itt egy másik is
ez k.urva jól néz ki. Kawasaki ZZXR?
Hát ennek elöl valóban "merev" lehet a futóműve
hali Itt egy kép az átalakitott motoromról
Jaa, bocsesz!
Ahogy elnézem ez már E modell tehát a tiedre is passzolni fog.
Bazz a képeket meg elfelejtettem.
Kutya segíts nekem egy kicsi légyszíves.
Találtam használtan oldal és hátsó doboz tartó konzolokat. Ezek '93 -as gépen voltak, jó ez nekem is?
Mennyit szabad érte adni, mennyiért nem szabad otthagyni?
Az oldalsó részről nem hiányzik valami platni féle? Mennyiér lehet azt beszerezni, ha igen?
Nah, még jó hogy ilyen egyszerű dologról érdeklődöm mi lenne, ha nem?
Ezt nem Neked válaszoltam !
Egy kis valogatas:
mobile.de - zzr 1200-asok
Na felraktad, és már 15 perce nézem! Holnapra inkább szabit veszek ki, mint hogy ne lássam!
Megnéztem már a színeket, de igazából mindegyik tetszik. Ha nem rózsaszín, akkor bármilyen színben jöhet(ne).
Zizzer: huhhhh, lattad ezt:
ZZR 1200 Black, ez majdnem olyan gyonyoru mint az enyem
Nagyon jol nez ki !
Hali mindenki!
Peeter te is előkerültél? Mizu veled?
Éppen kukáztam a dolgaim között és megtaláltam ezt (már el is felejtettem). Bár szerintem sokszor volt már ilyen vagy hasonló fenn a fórumon, de itt érdemes körülnézni, érdekes olvasnivalók lehetnek más Kawasaki modellekről is.
http://jarle.eltelevest.no/Kaw...
http://jarle.elt
elevest.no/Kaw...

Nem nagyon nézegettem, hogy kié, vagy mié ez az oldal, de a Kawás dolgok jók.
Jó olvasgatást.
Amúgy a bögréd csodaklassz!
Jól van na, kicsit elfoglalt voltam mostanában, Dub és Jaku bulibeszámolóin kívül nem láttam mást.
De van telefon is a világon!
Akkor majd egyeztetünk és átveszem!
Nem, csak cukkolas miatt irom .
Ha kimaradt forum beirasokat elolvastad volna, lattad volna, hogy mar regen .
Gyuhetsz erte es megnezheted eloben a szep teasbogremet is aminek e kepe megtekintheto a #10864
hozaszolasomban . Meg a csapvizbol is bort csinal
Megjött?
Peeter a kitűződ !
Oksi, köszi.
Ami jó a mocimba, olyat adjál.
Amit néztem cikkszámot, azt a netről vadásztam, de akkor rád bízom milyen kell bele.
Nekem a gép 9 amperes akksit hoz a gépedre ( YB9L-A2 ) az nagyjából 9 ezerbe kerül, rendelésre már hoztunk ilyet. Amit írtál cikkszámot, azt sajnos nem ismerte fel a rencer.
Nálam Banner van ( Banner ill. Yuasa gyátmányok szoktak a dobozban lenni ) , sajnos az ára rendesen elszaladt a magas ólom árak miatt:

14.830.- ebből kb. 20% kedvezmény jön 'csak' le, tehát valahol 12ezer környékén kapod meg Te.
bocsi nem voltam küldöm a cimemet a qados emailedre