Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

12 £:
Sziasztok !
Hogy mehetsz-e egy 400-assal? Hát persze !
Én pont ezen az úton jártam 2006 nyarán egy RD 350 YPVS-sel ( 1984 )
Két személlyel, csomaggal-a szokásos, sátras túra volt. Életem legjobb túrája volt, három hét, 2800 km.
A barátom új 1000-es V Storm-mal jött, semmi gondot nem okozott a tempós együtt motorozás.
Kutyának igaza van, igyekezni kell, mert a globalizáció rohanvást próbálja bevenni, Montenegroval együtt.
Bosznia egy nagyon kellemes meglepetés, -még a szegénység is méltósággal viselt, finom vasalt szegénység.
A legfontosabb megközelítés: ne turistaként, utazóként menj !
Albánia is különleges élmény. Az általános motorizáció a90-es években kezdődött, így nem csoda, hogy mindenki megy amerre dolga van. Semmilyen közlekedési szabály nem véd, neked kell magadra vigyázni, de ezzel együtt lehet élni. A megyünk mint a ló a búzában stílust a derüs felelötlénség motiválja, amiből az agresszió teljesen hiányzik.
Azóta vettem egy ZZR 600-as, remélem, nem az RD helyett, hanem mellé.
Na ezert felek en egyaltalan el is menni , pedig mar sztem a babaasszony (aki szuleteskor kiejtett)
sem el, hogy tanuskodjon mar igy szulettem .
Jobbulast !
Felelmetes erdemeny- kulonbsegek, foleg hogy amazokat rogton felnyitottak.
Viszont az erdekes mondod eszre sem vetted, akkor miert-milyen tunetek miatt fordultal dokihoz?
Ufff, bocs ogy yitt kerdezgetlek.

RamAir - csak goromba vegosszeg erdekelt, mert anno leveleztunk es sokat mrlegelted mi legyen.
Erdekes amit irsz h nem volt nagy baja, mert en azt gondoltam az elso villa es talan a vaz is kapott.
Anno irtad h a vaz nem kapott, tudom h a motorolaj kifolyt es hat ugye a muanyagok csunyan osszetortek.
Meg a kipufi letort, mamint a tartoja.
Remelem jovo het vegen lesz meg ido mocizgatni (es meg par kovetkezo hetvegen), en meg nem raknam le
a mocit, az uj bort is meg kell egy kicsit "setaltatni", tegnap mar olyan hianyom volt h abba ultem es neztem a
tv-et . De azert olyan orult nem vagyok a bukot nem vettem fel, sem a csizmat ! A hangok azt mondtak azokra most nincs szuksegem. Egyenlore
Akkor te egy orvosi csoda vagy? Ba..ki, de nem irigyellek. Nekem máj problémáim voltak (nem, sajnos nem az ivástól), de az meg sem közelítette ezt. Jobbulást, jobbulást, jobbulást.
Érdekesen sikerült bejelentkezned.
Az orvosok szerintem is csak "végeznek velem" , minél többet kórházban = annál betegebben haza

Az értékeimmel most azonnal leszázalékoltathatnám magam, épp mikor bent voltam, a dokik berendeltek két fiatal srácot ( és már fel is nyitották őket ) mert mozgásképtelenek voltak 290-es vérméreg szinttel.
( 60-102-ig lenne amúgy rendben ez az érték. A fehérje bevitel egyensúlyt, és a vesék működését mutatja ez a szám. )

Nekem 812 volt (!) és észre sem vettem... Erősen eldobták a telefont amikor hallották. Szóval most dialízis, utána 'visszaváltós' vese, 1 hónap pihi, és AZ UTÁN Bécs, tehát jövőre, emberi számítás szerint
Mit mondanak az orvosok, mikorra "vegeznek" veled?
Jok az eredmenyek, ha mar meg vannak, ha nem, mikor lesznek meg?
Fényezéssel egyenlőre s..rban vagyok, nem talaálok normális festőt, aki ép ésszel felfogható áron dolgozik.
A részleteket átküldöm mailben, ha tényleg érdekel.
Egyébként pedig meglátogathattok, vagy összefuthatunk valahol, de ünneplőt még nem tudunk felvenni sajnos.
Hihihih, de olyan jo nezni, hogy nekem is ilyen gyonyoru motorom van
Kb mennyibe jott ki a moci neked a vegen?
vetel + javitas = mostani allapot
Mennyi lesz majd a fenyezes? A "hasat" matt ezustre fesd, az az eredeti szin, ne fenyesre,
ha "origit" akarsz majd
Egyszer meglatogatunk benneteket es ezt komoly fenyegetesnek vedd
Még párszor feláldozod írásban, gondolatban és depressziós leszek.
Azon kívül, hogy a műanyagok kapituláltak, nem volt ennek semmi baja, csak egy (vagy több) értő kéz és kitartás kellett hozzá. (pénzről a mai gazdasági helyzetben nem beszélünk ).
Uhhh, de furcsa neznem az "exem" .
Mindig ugy gondolok ra vissza: felaldozta magad, hogy en tuleljem a balesetet .
Te meg ujraelesztetted . Latom meg a vedo matricakat is amiket meg en ragasztottam .
Tesojaval azert megjartuk Plitvicet, azert is .
Élő szövet a fém vázon?
Csak nem egy motoros? (egyenlőre így név nélkül)

Jó lenne tudni, mi reális ára, mert ahogy elnéztem 350 - 590 -ig voltak. (nálam egyik véglet sem játszik)
Bécs nincs elfelejtve ( sőt, egyre égetőbb ) de ha beállítok a Mária Segítség strasszéra a nyakamból kiálló csövekkel, még azt hiszik hogy a 'Kormányzó úr' visszatért a T4 forgatására szülőhazájába...

Szóval menjünk, csak előbb hadd legyek túl ezen a kórházi rémálmon...
Használtautó pont hu, és sms-sel kiemelt hirdetés. Nekem a Lexxonra már van is egy rendelésem, pedig csak egyszer dobtam fel - 400Ft, ki lehet bírni.
Szerintem még nem vagy elkésve, még simán lehet hirdetni - megfelelő áron persze.
Hallo everybodry!

Sajnos nekem a hétvége igen csak kimaradt, már ami a motorozást illeti.
Zárható helyet kellett teremteni a vasaknak, naptár szerint mégis csak tél van vagy mifene. Sikerült!
Azért tolok fel képet a gépekről legyen valami jó is, ne csak a hétfő réme.
(Ui.: A 250 -es eladó lett, ha tudnátok valakit, akit érdekelne és ugyan úgy gondoskodna róla mint én esetleg jelezzétek.)
Pedig Szelid ritka jó hely. A Balcsi és társai arcoskodásától mentes, igazi szoc.reál, elfogadható vízzel.

Mekkora fricska: pont, mire elkészült az autópálya minőségű Dunavecse - Dunapataj főút, pont addigra veszett el az értelme az útvonalnak, a tó és környéke hanyatlása miatt.

( Ha így haladunk, 2-3 év alatt kihal TELJESEN a forgalom rajta, és akkor lehet TT-t rendezni az úton... Igaz, egyszer már próbáltak a régi, gát töltésen is: 1993-ban, egy majdnem új GSX-R 11oo-gyel. Szelid Disco - D.földvár kocsma, 35 km, 10 perc, mogyorós csoki úton. 3 darabban, utánfutón hozták haza a motort, a harmadik (!) kanyarig bírta idegekkel a srác. Túlélte. A vaskerítés viszont nem... )
Huhh, jo kis tura. Erdekes.
Mivel sok autopalya nem volna , siman meg lehet tenni 400-assal. Szerintem.
Albaniatol azert felnek, de egy Boszniai-Horvatorszagi tekergest .... hmmmm
Tavaly elott voltunk Plitvice es Senj-be Okoskaval, mentunk aknamezok jobrol balrol ,
koves uton, erdon keresztul.
Sajnos Boszniaba is sok, a haboru jeleivel talalkozna az ember,
de ugyszinten gyonyoru termeszettel, oda azert majd meg egyszer elmennek.
Allitolag vigyazni kell mert a Boszniai rendorok eloszeretettel buntetnek ha nincs nemzetkozi
jogositvanyod .
Én két személlyel, dobozokkal is simán mentem 5-600 km-eket a 400-assal, nem kevés kilométerrel a blokkjában ( óra szerint 38E, valójában kb 50+) gond nélkül, autópálya mellőzésével.

Ha van elég türelmed kapcsolgatni, akkor nagyobb csapatban sem elképzelhetetlen a dolog - elég ha a Tátra túrára gondolunk, ahol a 250-es gyakorlatilag MINDENHOL ugyanúgy jött, mint mi a 2-3 szor erősebb gépekkel.

Szóval kalandra fel, mert egy éve még azt mondták: a nyugatiasodás miatt Albánia 2-3 éven belül elveszti a 'varázsát'. Szóval, Carpe Diem ( sorry, most néztem a Holt Költőket épp... ) amíg van értelme , addig kell nekiindulni. A 'mivel' az másodlagos....
Tegnap is és ma is tekertünk 250 km-t.
Jó volt, de szürkületkor már kezdtem fázni.
Ma a Szelidi-tónál voltunk.
Régen többször ott nyaraltunk haverokkal.
Hm... Rossz volt látni mennyire lepusztult ott minden.
Albánia?
Hát ez engem is nagyon foglalkoztat.
Csak nem tudom tavasszal/nyáron lesz-e elég időm egy ekkora útra.
Bosznia-Horváto.-Montenegro-Albánia.
11-12 napra számolgattam, sok megállással.

Oda: Mohács-Eszék-Szarajevo-Mostar-Dubrovnik-Kotor-Shkoder-
Komani lake
Vissza: Shkoder-Kotor-Dubrovnik-Makarska-Trogir-Paklenica-Senj-Z
ágráb-Letenye
Kb: 3000Km

Ti nekivágnátok 400 zizivel?
Ez csak az Alsónadrág Gnómok kiegészítő tevékenysége lehet...
Matska: gratula, szep a parippa. vigyazzatok egymasra nagyon! remelem gurulnak majd pacijaink egymas mellett.

&rash: orommel latom, hogy nem csak nallam pusztit a nagy zokni evo szorny , nallam is fel-fel szoktat tunni paratlan zoknik es neha ujra eltunnek. aztan visszajonnek, teljesen szabalytalanul . a fene se erti ezt ...
Ja es olyanokat is sikerult "idecsalnunk" akik nem ismertek meg fel a vilag legesleg (szebb, jobb ...) mocijat , ezert mas fel ketkerekujuk van de itt gurulnak velunk (okoska, ocsilaci, duc ...). Szval Jaku leirasaban is sok igazsag van

Peeter megjott a kituzod !

dub becsi keringoje = becsi louis latogatas, shopping ... stb ...
Dudált valaki ? Itt vagyok, csak ... hosszu nah, de most mar "szabad" vagyok
Off- nem off, igen, ez engem is egy idoben zavart-foglalkoztatott, vajon mi es hogyan fer ide bele. De ekkor
"megnyugtattam" magam, hogy ez forum, ami azt jelenti az szolal meg aki akar es amirol akar.
Gyurta? - Gyurtam? - Itta? - Ittam?-Te? - En? - "Ja, igen" - Es te? - Me? - Aze! ...
Meg az orokos kerdesek: Milyen gumi, milyen motor, me 400, me nem 600 .... stb (nem olvasna vissza, csak megjelenik a semibbol es rogton kerdesekkel bombaz, nem azzal jon hogy:" olvastam a #xxx hozzaszolasban, hogy azt irtatok es szeretnem megkerdezni ....")

Viszont ugyan ezek a sracok meg egy telefonhovasra ugrani fognak segiteni, igy az a kis off belefer .
Ufff nem tudom sikerult e elmondanom a velemenyemet. Na szval off vagy nem off, en atugrom azokat a bejegyzeseket amiket latom nem erdekelnek es nem engem erintenek.
A ZZR-rol meg azert szepen leragtunk mar mindent temat, majdnem. Igy nem csoda hogy sok olyat is beszelunk meg itt ami talan "off"-nak tunik.

Lenyeg: en mar regota hianyolom es probaltam a CHAT-et itt bevezetni de nem jott be
Az a "folyo" ugyek megbeszelesre tok jo vollna, viszont a formuba csak a "lenyeg" maradna es nem lenne benne a mar "osszemelegedett" kicsi csapatunk "maganelete" .
Minden forumnak kerunk jobb oldalt kis chat abalakot. MOST! MUKODJ!

dub meghivasa a becsi keringore senkit nem erdekelne?
Mi lehet a reális ára a motorjainknak? Elég széles skálán mozognak ahogy néztem.