Mátrát szerintem a jó idő hatására ellepik a motorosok meg a rendőrök, valószinüleg már tele lesz falevéllel az út, jah és tuti piszok hideg lesz még ha süt is a nap.
Én már max itt a környéken megyek, így is fáj a térdem a hidegben.
Aha, ezeket néztem.
Eger jól hangzik.
Kibővítve egy Felsőtárkány-Bánkút kanyarral.
Még csak kocsival volt szerencsém ehez az úthoz, de úgy is piszokul tetszett.
Tudnátok valakit aki mecsinálná a kis zizim problémáit?
Egy jó,megbízható szerelőt keresek, a régi sajna link lett
Kutya te nem javítasz?
Esetleg ha alkatrész kell tömítések, vez lánc stb tudsz segíteni?
Már megint a legkissebben,és a legelesettebben nevettek nem szép dolog honnan a bánatból tudhattam hogy a duna ilyen mély ............nikotinos lett a gatyám de ezt csak itthon vettem észre
Dunaújvárosban is van (legalább) egy új ZiZi, talán 400-as, gyári dobokkal. Meg akartam állítani, de a quad 90-es tempója még városban is kevésnek bizonyult hozzá...
Köszönjük Bácsi ez a szörnyeteg JÓ.......részemről abbsolúte 5 Nagyon meglepődtem hogy kínai gyártású quadnak egyáltalán nincs kínai érzete...megéri az árát vegyétek vigyétek...nyakunkon a karácsony
Gratula!
Ebből sajnos kimaradtam , ez leginkább a bal bokámnak (nem Balboa ) köszönhető, amit még a Szlovák túrán ért valami és így egy hónap távlatából már úgy érzem érdemes lett volna megnézetnem Dr Houssal, mer még mindig elég sz.. . Azért egy lightos 120 nekem is összejött ma (bár a váltásokat naggyából hanyagoltam).
Köszönöm mindenkinek ( GsTibb, Zizzer+Anita , Rammstein, Cicaam, Tamás, FrPeter stb.) a segítséget a fényképezésnél és a tesztelésnél, igazán ütős anyagot sikerült összerakni a vasdarabról !
Uraim! Én gurultam ma egy 200km-es karikát, voltam tihanyban, onnan tapolca, majd a művészetek völgyének haza. Utasom (egy gyönyörű ifjú hölgy ) most motorozott először nagyobb mocin, és nagyon tetszett Neki, nem tudott lefagyni a mosoly az arcáról .
Kipróbáltam meddig lehet leengedni a fordulatszámot, 6.-ban 15as fordulaton 25körül gurultam, és onnan még el tudott indulni ! Azért tud ez a kis gép
Két kellemes meglepetést meg is osztanék gyorsan Azt hittem nem számíthatok túl nagy fékerőre a régi ZXR nyergektől egy több,mint 250 kilós motoron de csalódnom kellett. Akkorát harap minimális kézerőre, hogy nem hittem el. A másik, hogy kerestem egy keresztutcát, hogy meg tudjak fordulni a komphajóval de az út széléről indulva a másik sáv közepénél már az ellenkező irányba mentem Cefet jól fordul lassan is. Akkora helyen megpördültem vele, mint a Gizivel szoktam.
Asszem lelépek sarazni, arra jó lesz ez a retek idő is... Valaki ( mondjuk RamAir ), egy Dunában merülést ?
Szerintem nekünk is ez lesz az utolsó hosszabb kirándulás az idén
Én már max itt a környéken megyek, így is fáj a térdem a hidegben.
Eger jól hangzik.
Kibővítve egy Felsőtárkány-Bánkút kanyarral.
Még csak kocsival volt szerencsém ehez az úthoz, de úgy is piszokul tetszett.
Kellene valami uticél...
Ki gyün velem egy laza koncertezésre?
Tudnátok valakit aki mecsinálná a kis zizim problémáit?
Egy jó,megbízható szerelőt keresek, a régi sajna link lett
Kutya te nem javítasz?
Esetleg ha alkatrész kell tömítések, vez lánc stb tudsz segíteni?
Azért Rammsteint megnéztem volna, ahogy halászik a Dunában.
Borodó Zizi Kecskemét és Izsák között. Vasárnap 13:00 óra körül.
Ebből sajnos kimaradtam , ez leginkább a bal bokámnak (nem Balboa ) köszönhető, amit még a Szlovák túrán ért valami és így egy hónap távlatából már úgy érzem érdemes lett volna megnézetnem Dr Houssal, mer még mindig elég sz.. . Azért egy lightos 120 nekem is összejött ma (bár a váltásokat naggyából hanyagoltam).
Köszönöm mindenkinek ( GsTibb, Zizzer+Anita , Rammstein, Cicaam, Tamás, FrPeter stb.) a segítséget a fényképezésnél és a tesztelésnél, igazán ütős anyagot sikerült összerakni a vasdarabról !
Kipróbáltam meddig lehet leengedni a fordulatszámot, 6.-ban 15as fordulaton 25körül gurultam, és onnan még el tudott indulni ! Azért tud ez a kis gép
Anyúúúú azért majd összefuthatok velük? Naaaaaaa