Ránéztem én is erre a linkre, vesztemre.
Úgy érzem, meg kéne próbálkozni, ezzel a quados műfajjal.
Ba...us, lassan el kell adnom valamelyik szervemet, lécci ne írjatok többet ilyen témába, mert még a végén veszek egyet télre .
Csak ha Te kinyomtatod otthon, akkor A MotorInfo nevű nyomtatott magazin, és a www.motorinfo.hu portál gyakorlatilag független egymástól - bármennyire is hasonlít a nevük...
Én mennék csak,mivel Marácska vizsgaidőszakban van,és csak tanul tanul tanul
Jómagam is csak körülnézek bár egy jófajta cámerá álványt vásárolok ha lesz jó árban.......
Sziasztok!
Eladó a ZZR 600. 1996-os, belga papíros, forgalomba helyezhető, igen jó állapotjában van. Ára: 480000,-Ft.
Ha érdekel valakit, itt megtalál.
MInt írtam nem én veszem . Valszeg bele lehetne féreszteni a keretbe.. Holnap megnézzük Gaben gépét, aztán majd meglátjuk . DE,, megpendítem havernak a 600-ast is, vannak előnyei az biztos.
Ebben igazad van, de gyanúsan olcsó . Persze egy megnézést megérne a dolog, de nem nekem kell hanem havernak. És egyből haccázasra' ültetni nemtom,,, egy 4kilós azért megbocsájtóbb .
Én is készültem Lakira de elfelejtettem hogy Tuba tanyán paraszt móka lesz már előre le volt foglalva.......
A kutyafáját nem személyeskedni szeretnék deeeee 2 éve készülök Lakira de nem jutok el biztos nagyon jó buli lehetett főleg az éjszakai móka Bácsi én is mennék veletek Osztrákiába ha még van helj
Pedig 100-150 E FT-on nem múlhat egy motorvásárlás persze tudom a keret az keret csak jótanács inkább kérj kölcsön,de vedd meg a jobbat szebbet....hisz nem 1-2 hétre vásárolsz mocit sok mocit,autót adtam el néhány év alatt Jó vételt kívánok
Gabens! Érdekelne a Zizi, amennyiben eladó még! =) Lánc, lánckerekek, olaj, szűrők, gumik, akksi, telok milyen állapotban vannak/mikor lettek cserélve? Karbiszinkron, szelephézag állítás mikor volt? Meg egy km óra állást ha kérhetek.
Úgy érzem, meg kéne próbálkozni, ezzel a quados műfajjal.
Ba...us, lassan el kell adnom valamelyik szervemet, lécci ne írjatok többet ilyen témába, mert még a végén veszek egyet télre .