Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ránéztem én is erre a linkre, vesztemre.
Úgy érzem, meg kéne próbálkozni, ezzel a quados műfajjal.
Ba...us, lassan el kell adnom valamelyik szervemet, lécci ne írjatok többet ilyen témába, mert még a végén veszek egyet télre .
Hát nem hiába az írói véna mindig megmutatkozik.
Gratula .
Komplett váltó van a QuickSteelnél - de azt nem tudom hogy darabonként eladja -e ?

QuickSteel Motor
Hali!

Nemtudna valaki segíteni abban hogy hol találnék zzr400-ba léptetővillákat?
2 db kéne

Üdv.: Gábor
Tök jó cikk lett! Gratula. A vége felé magamra ismertem!
Szép és olvasmányos lett! Gratula Dog!
Csak ha Te kinyomtatod otthon, akkor A MotorInfo nevű nyomtatott magazin, és a www.motorinfo.hu portál gyakorlatilag független egymástól - bármennyire is hasonlít a nevük...
Hááát a fogalmazás csillagos ötös Tud maga Kutyabácsi de nagyon
Októberi számban lesz nyomtatva ?
Ó máj gúúúd Még nagyon régen a zsarumagazinban is benne voltam de annak valahogy nem nagyon örültem
Ok, értettem !

Közben meg...csitt... mi ez a zaj körülöttünk ? Csak nem tapsvihar ?!

Jééé, már a Motorinfoban is "hír" - esek a kis köcsög ZZR-esek...
Én mennék csak,mivel Marácska vizsgaidőszakban van,és csak tanul tanul tanul
Jómagam is csak körülnézek bár egy jófajta cámerá álványt vásárolok ha lesz jó árban.......
Sziasztok!
Eladó a ZZR 600. 1996-os, belga papíros, forgalomba helyezhető, igen jó állapotjában van. Ára: 480000,-Ft.
Ha érdekel valakit, itt megtalál.
Még van hely - egyedül jössz, vagy Mara drága is elkísér ?
MInt írtam nem én veszem . Valszeg bele lehetne féreszteni a keretbe.. Holnap megnézzük Gaben gépét, aztán majd meglátjuk . DE,, megpendítem havernak a 600-ast is, vannak előnyei az biztos.
Ebben igazad van, de gyanúsan olcsó . Persze egy megnézést megérne a dolog, de nem nekem kell hanem havernak. És egyből haccázasra' ültetni nemtom,,, egy 4kilós azért megbocsájtóbb .
Ha ez túl lóg a kereten, akkor mégis mennyit szánsz rá, ha nem vagyok indiszkrét.
Én is készültem Lakira de elfelejtettem hogy Tuba tanyán paraszt móka lesz már előre le volt foglalva.......
A kutyafáját nem személyeskedni szeretnék deeeee 2 éve készülök Lakira de nem jutok el biztos nagyon jó buli lehetett főleg az éjszakai móka Bácsi én is mennék veletek Osztrákiába ha még van helj
Pedig 100-150 E FT-on nem múlhat egy motorvásárlás persze tudom a keret az keret csak jótanács inkább kérj kölcsön,de vedd meg a jobbat szebbet....hisz nem 1-2 hétre vásárolsz mocit sok mocit,autót adtam el néhány év alatt Jó vételt kívánok
Hmm,, ez már túllóg a kereten sajnos. De tényleg jóárú
http://www.kepesmotor.hu/kawas...

Már vmik nap is belinkeltem ezt a Zizzet nagyon jó árban van !
Uhhh... nagyon jó volt (újra) quadozni, az éjszakai túra volt a legkeményebb ( főleg amikor kifogyott a puszta közepén a benzin a gépemből )

CR9e gyertyám van polcon mindig, ahogy írtam a levélben ( 2.840.- helyett ) 1.933.- ba kerül darabja.
Gabens! Érdekelne a Zizi, amennyiben eladó még! =) Lánc, lánckerekek, olaj, szűrők, gumik, akksi, telok milyen állapotban vannak/mikor lettek cserélve? Karbiszinkron, szelephézag állítás mikor volt? Meg egy km óra állást ha kérhetek.
Hi!
Valakinek eladó ZZR 400 vagy 600? Havernak kellene egy nem szétfingott példány.
Hali mindenki jo volt a quad? Kutya. van gyertyád jó árban? CR9e
Kezem-lábam fáj - hatalmasat estünk mi is az egyik visszafordítóból induló falon...