Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia!igen, tudom h vannak olcsobbak és nem iyen allapotban, de a jogsi csak 25kw szol sajna!esetleg tudnal felrakni tobb képet a mocirol?elore is koszi
Írtam azt is, hogy egy picit még tudunk alkudozni és tudok hozzá adni egy két dolgot. Ja és ettől olcsóbban csak nagyon szakadékot fogsz kapni amire meg a végén sokkal többet kell majd költened, de persze te tudod. Az mondják, hogy A korlátozottal lehet vezetni, de pontosan nem tudom, hogy az a korl hány kilóvattig jó ez 44 kw, de lehet hogy lehet vizsgáztani kevesebbre vagy valami ilyesmi ebbe nem vagyok igazán benne.
ja huye vok irtad h 450! ennyi pénzem sajnos nincs ra
szia!egy kérdésem lenne:a korlatozottal tudom vezetni?ja és mennyiert adnád?üdv
Hali én ezt használom ez jó a lánc "olajzásáára" Szerinted jó?
Üdv Ramm...........
Én is tényleg szivemből írtam, sajnos csak egyszer volt alkalmam pár emberrel személyesen találkozni, de rögtön mindenki nagyon kedves és szimpatikus volt asszem sose felejtem el mikor megérkeztem és keresesgéltem hova kéne álljak kakucson megláttam az 5 zizizt egymás mellet, meg a szimpatikus fiatalembert aki mellettük állt és rögtön jelzett nekem, hogy már ott van az én helyem is melettük. Itt a fórumon is sok segítséget kaptam már, ha most eladom a mocit egy darabig nem leszek erre és még kisebb az esély a közös programokra, de már most várom a napot amikor majd újra vehetek egy zzr-t és megint közétek tartozhatok.
Szia!
Ha olcsót de jót keresel, akkor az enyém estében tudunk estleg kicsit alkudozni és tudok néhány apróságot adni hozzá pl. tárcsazár lánc stb. esetleg olcsón ruhát is tudok ha jó rád, vagy ajánlok helyet ahol jó áron tudsz venni, bukó is szóba jöhet. Ja és ami a legfontosabb, ha el tudsz jönni hozzám ( nem tudom hova valósi vagy ) minden kötelezettség nékül kipróbálhatod a gépet, hogy érezd milyen vele menni. Tel: 0hat3minc22egy37hatvan3.
Tegnap ez szólt a céges autóban is ( no meg Zorall, némi Ich Will és hasonlók ) - hirtelen megugrott a jószág fogyasztása, a menetidőm meg furamód lecsökkent...
Egy életre megjegyeztem, hogy motoron nem fogom soha hallgatni ezt a nótát

( JA: és este elolvastam a Magyar fordítását a Feuer Frei-nek. Uhh.. kőkemény. Tisztára mint a Road - A Szív Alatt nótája. )
akkor kérem!
nem
ja ilyentet már láttam. mondd meg, zavaró?
Egy pre-VHS (5) szalag, melyet promóciós célokból küldenek kölcsönzőkbe, és más helyekre. A screenert VHS szalagon adják ki, és általában 4:3 (teljes képernyős) az oldalaránya. Legnagyobb hátulütője a "ticker" (üzenet, mely pl. a képernyő alján futva informál a szerzői jogokról és másolásvédelmi telefonszámról). Továbbá, ha a szalagon sorozatszám, vagy bármi egyéb olyan jelölés van, mely a szalag forrásához vezethetne el, ezeket kitakarják, általában az adott rész feletti fekete jellel. Ez néha csak pár másodpercig tart, de sajnos néhány kópián az egész film során látható, és elég nagy is lehet. A felhasznált eszközöktől függően, a screener minősége a kiválótól (ha MASTER kópiáról készült) a nagyon silányig terjedhet, ha másolt szalagról, régi videomagnóval, gyenge képdigitalizáló eszközzel készítették. A legtöbb screenert VCD-n terjesztik, de néhány SVCD-s próbálkozás is előfordult, minőség tekintetében változó eredménnyel.

DVD-SCREENER (DVDscr) -

Ugyanazok a jellemzői mint a screenernek, csak DVD-ről szedik le. Általában letterbox (6), de a boltban kapható DVD extrái nélkül. A "ticker" általában nem a fekete csíkokon van, és zavarja a filmnézést. Ha a ripper ügyes, a DVDscr-nek nagyon jó minőségűnek kell lennie. Általában SVCD-n vagy DivX/XviD-ben terjesztik.
mijaza screener?
nem kérdeztem, mit gondolsz atb-ről amúgy nem gáz, jó zenéket csinál...
Az ATB annyira gáz! Andréééééééé
Hellboy2, Batman, Hancock van asszem utóbbit kivéve screenerben.
örülök,hogy megkérdezted ilyennek örülnék a Justice-on kívül, hogy:
film: wanted, hancock, hellboy2, batman (az új)
zene: paul oakenfold-bunkka, bomfunk mc's összes, ATB-összes
Feuer Frei=Tüzet Nyiss
Fogalmam sincs, majd még rábaszok pár zenét vagy filmet. Mi kéne?
nem is tudom, akkor most nézzek mögé?
ma csak 'spinnin around' volt?
étem, danke! DP- elég az, köszike, tudod már mivel töltöd meg a maradék 3 gigát?
Holnap is megyek de akkor már én is gyúrni és nem aerobozni.
Feuer frei = Tűz! (mint a tűzparancs)
Jah és lenn van a teljes Drowning Pool discográfia (bár nem volt nekik sok összvissz 3 album)
Kedves Dub .............FREI dosszié......naaaa rémlik már valami
Nem rossz .....deee vagyok annyira,nagyon,nagyon elfogult hogy RAMMS+EIN a LeGGjoBB
ma is voltál tekerni? én hónap építek tömeget
germánajkú perverzek! najó ma nálam is szólt a...a...feuer frei, de csak véletlenül - mi a f.szt jelent?
Rammstein ma szóltál a spinning órámon. Épp a Zwittert nyomtad.
Jah és ajánlom amugy neked az OOMPH! nevű remek német formációt is (pl. Labyrinth, Wer schön sein will muss leiden) ami szintén eléggé hajaz Tillékre.
Gabens.........szívemből írtál ez a csapat valóban szenzációs többször volt alkalmam a ZIZIsekkel gurulni és élőben is jófejek és teljesen mindegy kinek milyen a gépe egyenlőként tekintenek egy 250 motorosra vagy akár egy 1000 köbösre nincs megkülönbözetés arcoskodás...na ez a ritka............Kutyabácsi külön kedvenc remek szervező,nagyszerű motoros Jaaaa és ZIZZZEr aki megtanított kanyarodni örök hálám .......................... Írom én a SUZUKIS.........de befogadtak ........vagy legalább is remélem

Üdv Ramm...................................