nekem sem bírja a szervezetem a sok fehérjét, mert eldugulok tőle...
ezért átálltam a normál husi + sok zöldség kombóra.
a napi két zsemélt cseréld le valami rostosabbra, mer a simába szar sincs.
azé az nem ilyen egyszerű. 20% fehérjetartalom van a csirkehúsban. az azt jelenti, hogy
kb. 90kg-os súlyhoz meg kell enned majdnem fél kiló csirkét naponta
ne csak húsból nyomjad, növényi fehérjék is fontosak.
és itt azért nem
áll meg a dolog, hiszen redukálni a cukor, a finomított liszt és egyéb szarokat, amik egyből zsírrá alakulnak és
inkább egészséges alapokból készült kajákra ráállni.
Én pont most szívok miatta, meg a testsúly x 1,5 g fehérje táplálkozás miatt
Ha minden így folytatódik, akkor innentől testsúly x 0,5 gr (!) fehérje lesz, elég hosszú időn át - pont azért hogy helyre álljak. Az pedig nem humoros: az napi két zsemle + 8dkg hús, oszt' jó éjszakát !
A kreatinIN meg karbamid szintet rendesen tönkre tudja váni a fehérje-bomba.
dehonnem, de a kreatin második kiegészítőnek jó, hiszen előbb az alapoknak kell meglenni (fehérje).
még amikor bejött, akkor nyomtam transzportrendszerrel meg sima monohydrát formában.. hát én nem az a típus vagyok, akinél ütne a cucc. remélem az újak jobbak!
jókat írnak erről a kreatin 'kedvcsináló'-ról. kéne vmi olcsóbb fehérje, de ami jó is.
multkor ittam vmi sz.rt, azt hittem felfordulok tőle. most Scitec whey isolate-em van, a legjobb sztem, de tönkremegyek bele
Étem én étem én! Akkor +5-10 kilót!
Jah multkor egy csávó lenn valami 300 közelit nyomott fekve. Azt hittem rögtön eltörik a rúd úgy meg volt már hajolva.
ezért átálltam a normál husi + sok zöldség kombóra.
a napi két zsemélt cseréld le valami rostosabbra, mer a simába szar sincs.
kb. 90kg-os súlyhoz meg kell enned majdnem fél kiló csirkét naponta
ne csak húsból nyomjad, növényi fehérjék is fontosak.
és itt azért nem
áll meg a dolog, hiszen redukálni a cukor, a finomított liszt és egyéb szarokat, amik egyből zsírrá alakulnak és
inkább egészséges alapokból készült kajákra ráállni.
Én pont most szívok miatta, meg a testsúly x 1,5 g fehérje táplálkozás miatt
Ha minden így folytatódik, akkor innentől testsúly x 0,5 gr (!) fehérje lesz, elég hosszú időn át - pont azért hogy helyre álljak. Az pedig nem humoros: az napi két zsemle + 8dkg hús, oszt' jó éjszakát !
A kreatinIN meg karbamid szintet rendesen tönkre tudja váni a fehérje-bomba.
még amikor bejött, akkor nyomtam transzportrendszerrel meg sima monohydrát formában.. hát én nem az a típus vagyok, akinél ütne a cucc. remélem az újak jobbak!
multkor ittam vmi sz.rt, azt hittem felfordulok tőle. most Scitec whey isolate-em van, a legjobb sztem, de tönkremegyek bele
nem semmi, na de csak egyet nyomott bele...
Jah multkor egy csávó lenn valami 300 közelit nyomott fekve. Azt hittem rögtön eltörik a rúd úgy meg volt már hajolva.
Csak akkor menekülj ha bezöldülök!