Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...utánna meg hajnalig dorbézolunk a városban...

...aztán meg másnap hajnalig az őrsön
pill. 871 ember sikerült csak! penge lehet, de nem hallgathatom ilyen erősen...sportdobtól
is cseng a fülem
szerdától Ausztriában honolok vitorlázni nővéremékkel, szóval ez most sajna kimarad.
Értem. Én a HRingre gondoltam. A pénteki HRinget felraknád a zzrmania-ra?

Az esti városi körök részemről okésak, igaz a hétköznapokon valszeg nem tudok ott lenni, mert ki kellene mennem a mociért ill. vissza + ugyan ennyi autóval, ami összesen kb. 140 km.
A pénteki nap viszont jó lenne! HRing, utánna meg hajnalig dorbézolunk a városban.

Jaku, ha kész a géped gyűssz?
4-5 körül én is kint leszek a LimeParty-n
4-re mi is kint leszünk.
Ezt képzeld el a sátorban vagy 50 bazinagy hangszoróval fényekkel és párezer emberrel :)
esti motorozás alatt az esti városozást értettem
ez nagyon zsííír!
Ezt neked küldöm!
danke veri mács, sör megy majd!
akkómeg mivel NEM tucc jönni he?
Megnézem mit tehetek, az lóvét meg majd buliban sörre váltanám.
Karambolozott Szlovákiában a cuccukat szállító kamion.
Nem tudom nem kérdeztem, mert máshol voltam elfoglalva, így nem nagyon érdekelt. Csütörtökön már csinálta, szóval valszeg kész.
kis kemény elektro-funk jöhet Bomfunk MC's összest le tudnád rántani nekem?
8 kilóval jövök Neked, SÖR/KP?
HH elmaradt? túlszívták magukat a srácok?
nem lett kész?
Jah igen Dub! Tegnap elmaradt Pendulum így nem tudtam átadni az üdvözleted
Viszont helyette a Tankcsapda nagyon jó volt és a Justice is. Utóbbi tuti tetszene neked, kis kemény elektro-funk.
Én mennék csak mivel
hova mész estimotorozni bammeg? 2 hete nem volt senki... persze egyedül én is szoktam
Dohogy szokunk. Én megint megyek. Remélem most nem kocsival, pléne nem Suzukival.
Péntekre délutánra megpróbálok szabit kérni és hadd égjen a gumi! Ha össze jön, akkor már 4-5 között kimegyek és kajálok egy jót.

Köszi Jaku az XX-et.
Azért bátor aki megveszi ezt a mocit, mert jól láthatóan pályáról érkezett gépről lehet szó.
Esti motorozásról is leszoktunk?
Ne irigykedj: nekem szigorúan Vega-Pizza...

Jah: szükségem lesz egy új klub-pólóra: a felrobbant Predator blokk miatt a fehér Kawa pólóból, lett egy tök menő fehér-mákos-olajfoltos pólóm
megjöttem edzésből. van kedv to guriga? 1 ó-n belül elindulok...