Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bébi, 4 litert mennyiért tudsz eljuttatni Budapestre ebből a jó ZZ-R-be való folyadékból?
Az ACT EVO X-tra 10-40 az 3500.- - 25 % / L.

A Fuchs-ot egyre többen keresik, azt hiszem még ma kijárom a dolgot, milyen módon lehetne közvetlen kontaktom hozzá, és +kereslek.
A castrol egyébként mennyibe fájna lityója?
Jah igen a Fuchs Silikonet merre lehetne beszerezni.
II. Dunaújváros Borfesztivál, Motoros és Quados felvonulás, ügyességi versenyek - és Motoros jótékonysági adománygyűjtés!

Helyszín: Dunaújváros
Időpont: 2008.08.15 14h-tól , 2008.08.17, 18h-ig
Szállás: Zárt parkolóval rendelkező lánykollégiumban, előre regisztrálás esetén INGYENES ! (a helyszínen 2000 Ft )

Program: 08.15

14h - Gyülekező
15h - Megnyitó
16h - Felvonulás
17-20h : Majorette és Gorillas amerikai futball bemutató
20h : a motoros adománygyűjtés átadása, koncertek, utcabál

08.16

Egész napos programok, vezetett túra, ügyességi versenyek quaddal, motorral. Egész napos borkóstoló az ország legjobb borászaival, este KÁRPÁTIA koncert.

08.17

Józanodás, érzékeny búcsú, pakolás, haza.

Kérem iratkozzon fel a kistára - a szállásfoglalás miatt - aki részt kíván venni a rendezvényen !

1, kutya. (ZZR)
2, Jeepi (Burgman)
3, FrPeter (ArcticCat)
4,
5,

A quad-os társasággal eyütt eddig kb 26-28 főnél tartunk, tehát még kb. 4 főnek tudunk bejelntkező papít és ezzel együtt ingyenes szállást biztosíani. ( + ha nagy lesz a tolongás, akkor van egy üres lakás - hálózsákosban ott is elfér 6-8 ember.)

Innen valaki(k) ?
Ilyen számokat (leszámítva a péntei Ringezést) évek óta nem láttam...
Póló?
Én a Duna mellett, a 13. Ker. -ben lakom. Ha nem kell messzire mennem, elvigyem vkinek szombatig?
Hát... őőő.... Nagyon kellett....
Ez sem egy iWiW fotó.
Természetesen a - 3o % azt jelenti, hogy annyival olcsóbban kapod.
Ezen a képen mire készülsz épp Zizz?
Nekem elvileg van egy M-es pólom, amit nem vettem át, majd a legközelebbi guruláson, ha el nem kopik addig.
itt az árakból még a -30% lejön vagy már a csökkentett ár?
Az 1200-es nekem sem tetszik.
Nem a súlya miatt van: a jóval nehezebb GTR-t könnyebb volt terelgetni, mint ezt - pedig az sokkal testesebb.

Alapvető hiba ( ismétlem, ez csak az én szubjektív tapasztalatom, mielőtt megkövez valaki ) hogy hosszú távú, nagy tempójú motorozáshoz találták ki. Olyan utakra, melyeken minden kanyar 5.-6. fokozatban vehető, ahol fontos hogy gyorsan letudjunk ( pl. autópályán ) 500-1000 km-t, és ehhez tervezték a vázat futóművet is.

XX-es barátom is azt mondta: ez ugyanolyan vas mint az övé stílusra ( új XX ), de a jellege még inkább az ún. 'expressz-motorok' kategóriáját idézi, valamennyire még az XX is hajlandóbb a szűk ( Tátra, Dolomitok stb ) kanyargásra , mint ez. Legalább is azzal könnyedén szaladt fel Pl.: a Strba - Csorba tó szerpentinen - erről pedig egyikőnk sem feltételezte ugyanezt a próba után.

Jó lenne próbálni egy 1200-est is - Ria már régóta nyúzza, szerinte az az egészséges átmenet a könnyen fordítható/méregerős nyomatékú vasak között.

Csak az meg ne lenne olyan csúúúnya...
Én is attól félek ,hogy a súlya miatt nehézkes vele kanyarodni.
Én pedig pont a kanyarokat szeretem.
Nem az autópályára akarok motort venni, hanem a Bükkbe, Mátrába, Tátrába járni.
Tényleg fontos a menetpróba ennél a vasnál: a hangján kívül semmiben nem emlékeztet a régi ZZR-ekre, nekem személy szerint csalódás volt - igaz nem is az expressz-motor autópályás mivoltát próbáltam, hanem az 50-100 km/h folyamatos kanyarodást / irányváltást, és abban csalódnom kellett.
Még a nehézkes GTR 1.4 is könnyebben irányítható volt ebben a tartományban ( ismétlem, nekem! ) mint a Nagy ZiZi.

Kár érte, mert a forma+hang valami lenyűgöző.
Szia Kappa!

Egy teszt nagyon jó lenne.
Megköszönném ha segítenél összehozni.
Olajból jelenleg csak gagyit ( Castrol, Agip, Shell ) tudok, azt inkább ne nálam vedd.

Szűrők:

Olajsz .: 2100.- - 30 %
Légsz .: 6300 .- - 30 %

2 nap alatt megvan. Rendeljem, bajnok ?
Persze Zizz!
Nekem kell a sajátom!
Téged hol lehet legegyszerűbben megtalálni?
Én az Etele tér és Kelenföldi pu környékére szoktam menni a tesómékhoz.
Legközelebb szombat reggel megyek pestre, de akkor baromi szűkös lesz az időm.
Nem biztos, hogy meg tudlak keresni.
Esetleg átutalhatom az árát, aztán előbb-utóbb csak találkozunk és akkor átveszem.
Hát, bakker, akkor ez nem tudom hol veszett el. Pedig nekem nincsenek emlékeim, hogy levettem a motorodról és átraktam volna valahova. Annyit nem is ittunk!
Hogy legyen akkor a pótlása? Várunk még egy tízes rendelést, addig meg fektesd be pénzem!
Van közte L-es?
Na-na-na-na. El a kezekkel. Gyere legközelebb is, persze, csak a csajok miatt.
Köszi mindenkinek a hétvégét.

A megmaradt pólókért jelentkezik vki?

Peeter: nincs nállam -sajnos- a keresett póló.
Ezért külön ne rendeld meg. Ismerős 3000ért tud (pinkmotorostól), így valszeg a postaköltség meg ez kiegyenlíti egymást.

VIszont index és olajcsere cuccok (olaj, szűrő, légszűrő) hogy állnak árban nálad.