Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3. kép a legjobb. Remélem van ilyenből még pár
Pont gyógyirt jelentene megkinzott habtestemnek.
Uhh. Itthon. K..va jó volt - bánhatja aki hazajtt. Kivagyok. Holnap részletesen.

Csőkutya.
Valószínű hogy ha komoly vevő vagy tudok intézni neked egy tisztességes tesztet.
Sziasztok!

ZZR 1400-ról éredeklene minél több vélemény.
Majd a tél folyamán akarok motort venni, és tetszik ez is.
Eddig sport mocim volt,de már sokat járok kétszeméllyel és így nagyon kényelmetlen.
Csak a teljes idomos motorok tetszenek.
Lenginkább a súlyától félek, mert szeretem a kanyargós utakat, és attól félek, hogy nem lesz-e túl nehézkes vele a közlekedés.
Érdekelne a megbízhatósága, fogyasztása és minden egyéb jellemzők.

Előre is köszi a segítséget.
Hát van étvágya a kicsinek városban. De természetesen én is inkább a túrát szeretem, ott meg elég jó a fogyasztása és én sem szeretek annyira száguldozni, csak ha muszály...
Köszi a segítséget, szia.
Nekem volt 600-asom és 400asom is és hasonlóan fogyasztott a kettő. De ha veszel mindenképp 93 utánit, mert azok tartósabbak. Motorrevü.hu használtmotor tesztek zzr600. Nálam 100-110-es utazó 4-4,5, de ha városban gyorsulgattál 6,5-7 körüli érték is volt. Egyedüli gyengepontja a váltó.
öööö kinek van elfekvő jobb lábtartó konzola? kéne egy ....öööö.... tartalékba
Jaa...bocs. 600-ra gondoltam .
Köszi a kiegészítést.
Attól függ mekkorára godoltál.
Sziasztok.
Szeretnék venni egy ZZR-t. Sok szépet olvastam róla, de a fogyasztásáról elég keveset. Város, országút, autópálya (130-150 körül) és két személlyel mit eszik a masina? Sok függ a válaszoktól, így nagyon köszönöm a segítségeteket előre is.
Sziasztok.
Ki én sem hagyom, de kib....ttul utálok esőben motorozni.
Lesz@rom: erre várok már egy hónapja. Se cukorból nem vagyok, se másból

Esőruha, elindulunk oszt' jóccakát.
Nem tudom mi a zápor, zivatar pontos definíciója, de nálunk mióta felkeltem (kb.5 óra) biztos folyamatosan esik hol kevésbé, hol nagyon, de inkább az utóbbi.
Most kezdett csöpögni.

..a reggeli órákban a hidegfront alakítja az időjárásunkat. A középső- és keleti országrészben még sokfelé várható zápor, zivatar, helyenként felhőszakadás, jégeső. Ahogy front kelet felé halad, mögötte teljesen felszakadozik a felhőzet, megszűnik a csapadék..
Székesfehérvár - Folyamatos esőzés, széllökések a hajam még mindíg tart.
Pedig babonából nem kértem vissza tegnap az esőruhámat.
Nálatok mi újság Pesten és Dunában?
Nagyon megfogott titeket a leamortizált mockó Jó szórakozást holnap! és gondoljatok rám. 2-3 hét és újra száguldok
A buktáról (sajnos) nincs is képünk - legközelebb viszek kamera állványt a motorra ...

A képek fenn vannak A Blogon !
jössz holnap?
így van képeket! kakaós csiga jöhet
Képeket! Csak a buktát ne!
Te kutya, 600-ason tízezernél történnek a nagy dolgok, nem?
A transzparens jól néz ki...
Szasztok! Egy projekt kipipálható a szombati készülődésre!
100% vízálló vinyl-ből!
megtallállak még...! mingyá vagyok, csáó!
beugorhatsz, hátul fogom mosni a mocit.