Hát bakker. Ennyi programot most hétvégére. Csak kapkodom a fejem, hogy hova lenne érdemesebb menni.
Hogy teljes legyen a kép, én is bedobom a kalapba az én tervemet, amit már Duß-nak is tolmácsoltam. Egy alig aktív fórumtaggal, Alkesszal és egy motoros haverral mennénk le Siófokra szombat délelőtt. Egész napos strandolás a Beach-houseon, utána bulizás, kis piázás, ottalvás (szállás résztvevők száma szerint változik, de ott keresünk), másnap délelött hazajövetel.
Akinek tetszik, szóljon.
Ja-ja. Csak kerozinban fürödjünk. Pl.: szombat: kutyáék rendezvénye, majd este átgurulás Kecskemétre. Estére szerzek ingyé szállást szüleimnél, vasárnap meg kimennénk a Repülőnapra, ami über brutál jó program, igaz a belépő ára sem rossz (elővétel: 3500 pízz). Én nem vagyok obsitos b*zi, de felejthetetlen amikor vadászgépek tömkelege dübörög közvetlen előtted.
Egyenlőre ez csak ígéret, nem bizonyíték , mert lehet dolgoznom kell hétvégén.
Mit szóltok?
Még 1 valaki leírja ( Jakuza után szabadon ) hogy Fuchs SZILIKONE és nem kap semmit !
A Kawasaki gyári olaja Fuchs Silkolene ( ejtsd: Fux Szilkolén ) és van lánc kenőanyaguk is, amely szintén Fux Láncspré-ként ejtendő, nem pedig Fuxlánc - spré -nek mint az egyszeri Mokka a motorosboltban...
Mielőtt más (is) félreérti : Allveer-ral kb 5 évente találkozunk, ehhez képest -nagy bátran- az én TopCase-embe rakta két pólóját a hétvégén megőrzésre
Nyugi : mire újra találkozunk, (újra) divatba jönnek !
Semmi baj, nem 'foglalkozom vele' olajat ritkán forgalmazok - akkor is inkább baráti szívességből - Fuchs meg egyelőre eleve nincs nálam - szóval semmi gáz.
Csak érdekelt, mert pl. az Ester-Synt az hibátlan jó ilyen árban, a sima 10-40 már kevésbé.
Bocsi,nem tudtam hogy te is ezzel foglalkozol.
Nem tudom hogy melyik kerül ennyibe,csak ajánlották az eggyik srácnak.
Amugy az én Kawámba is ez volt anno kb:4 éve,és én is 2600 körül vettem a
szerelőmtől,és nagyon meg voltam vele elégedve.
Ha tudsz magadnak kis időt szakítani, és kimenni a futár elé ( Érd - Csepel - Váci út útvonalon halad ) akkor a lent írt áron van, a szállíása pedig 500.- HUF. Bármelyik nap polcról tudjuk adni.
Neked még nem ágyban lenne a helyed ?
On.