Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem Újra visszanéztem ( most már nem egér-monitoron ) és rájöttem hogy az a ZZR nem én vok...

Sőt a 2-es kanyart is bambultam végig, hátha látok valamit (valakit) a bukótérben - de semmi
te ezen látod magad kuty?
Reggeli KV mellé egy Jó & egy Rossz hír:

Kawa Esti Motorozás Video

Újabb ok: szívjál köcsög motoros...
Jelentem megvan a Fuchs-Silkolene kapcsolat :

Minden termék a palettáról, kedvező áron, postátázással vagy a Paks-Bp. útvonalon futárral átvehető, bármely hétköznapon !

Példa:

- Silkolene Comp El.Syntec 10w-40, 2990.- / L helyett 2.220.- HUF ! Futár esetén a kiszálítás díjtalan !
- Silkolene Titan Chain Gel 400ml ( Lánc Spray, nagy sebességnél sem verődik le! ) 2990.- helyett 2.400.- HUF !

Ha páran összeállnak, és fajtánként 10 db felett rendelnek, akor még - 5 % ezekből az árakból.

Nos gyerekek, ennyit tudtam intézni...
akkor jövőre lehet beiratni suliba velkám.
Melóhely - 6 éves billentyűzet...grrrr.. thx rektor úr
első 2 bekezdésben: baton, lesámítva rosszul mutat holnap röpdoga
nekem egyelőre elég lenne a kicsi is, úgyis fogyózom majd kiprószálom... de lehet maradok egy lecsupaszított krosszkormányos fájternél
De eltévesztette a rovatot a gyermek.

Amiről ő beszél az a SuperDuke Tudod: " Túl erős? Te vagy gyenge ! "

( Ezt egyébként megkaptam a Ducati fanklub-tól is, amikor leszóltam az S4RS Monstert a SuperDuke ellenében - aztán amikor a 4 SBK-s újságíró is ugyanezt tette, szóról-szóra ugyanazon jelzőkkel - az én írásom után két hónappal - akkor halkabbak lettek... )
a majomnak is előbb banánt adnak, azután engedik az űrhajóhoz

azt én is olvastam: 'A nők bekattanak tőle. Ha keménynek tartod magad ezt neked találták ki'
ez kell nekem
Megnéztem még egyszer a csoportképet: nem lehet hogy PICI legyél a SDUKE-hoz

Közben találtam egy Duke640 hirdetést is: '...eladó, a csajok kiborulnak tőle, ha igazi férfi vagy, ez a Te motorod stb...'

Magadra ismersz ? Mert akkor biztosan jó lesz ez is Neked
Ok, jó kis mese szabadnapom nem lesza hónapban, de kitalálom...
de ez még nagyon terv, mert csak jövő tavasszal adom el a kicsifehérhuszárt
990-hez én pici vagyok...
LC4 fini, csak ne lenne '4 ajtós' akkor inkább Duke, nem akarok prosztatasorvadást
Most hívott a Zsolti hogy Van Egy Motorja...

2002-es, 950 az irányár ami a hirdetéseket látva ( és Zsolti hozzáállását ismerve ) egyrészt jó ajánlat, másrészt tudunk még belőle alkudni valószínüleg.

Ha gondolod gurulj le egy próbára.
Ok, akkor délután leugrom hozzá beszélek vele hogy készüljön: be lesz járatva a 'Kis Herceg'...

Te meg találd ki hogy mikor jönnél próbálni.

( A helyedben meg spórolnék inkább még a ZiZi árához: a nagy Duke már 6-8000 km-es állapotban is megállhat 1,6-1,8 körül németből - és az vááúúúú.... )
hát így idegenbe nem hivogatnék senkit, hogy elvigyek egy motrot
majd ha megyek Felétek vmikor és ráérsz, akkor összegyeztetjük.
A Blogban ott a telefonszám ( Zsoltié ) nyugodtan hivatkozz rám - vagy ha már úgyis felém jössz (Dunaföldváron vannak a motorok) akkor lemehetünk együtt is.
persze, meg kell prószálni elébb. nem is nagy túrára való, de minden más nagy móka. ez az én
nagy dilemmám, kettőt viszont úgysem fogok tartani...

520ezerért? nagyon szép!
háát, tudnál intézni egy próbakarikát?
Előbb bérelj egyet (vagy szólj, szerzek egyet Neked ) - nekem országúti motorozáshoz túl "bickli" a sor4 után, ha érted mire gondolok...

De mókára meg teljesen jó: épp ezért alkudozm erre az 520ezres fekete-fehér szörnyre éppen... Városban lámpától-lámpáig, meg Kakucsra térdet koptatni k..va jó lesz az.

De mondjuk a Tátráig elmotorozni vele ? Nein, Danke...
Duke! mondjuk ezt e
Duke vagy SuperDuke ?
a Duke II régebben is kedvelt darab volt, most meg hogy sztem jövőre naked-re váltok, elgondolkoztam rajta
vélemény, tapasztalat? na olyan ökröt én is legeltetnék
Duke II-t és SuperDuke -ot is 'ettem már'.
Sőt épp most akudozom egy csodaszép, 2003-as Duke II. LC4-esre - na onnantól leszek csak igazán ökör ! Wheelie Forever váááá !

Miért - olyat vennél ?
kutya, KTM DukeI./II.-őt próbáltál?
valaki felkeltett! egészen hasonlított rád!