Minden termék a palettáról, kedvező áron, postátázással vagy a Paks-Bp. útvonalon futárral átvehető, bármely hétköznapon !
Példa:
- Silkolene Comp El.Syntec 10w-40, 2990.- / L helyett 2.220.- HUF ! Futár esetén a kiszálítás díjtalan !
- Silkolene Titan Chain Gel 400ml ( Lánc Spray, nagy sebességnél sem verődik le! ) 2990.- helyett 2.400.- HUF !
Ha páran összeállnak, és fajtánként 10 db felett rendelnek, akor még - 5 % ezekből az árakból.
Amiről ő beszél az a SuperDuke Tudod: " Túl erős? Te vagy gyenge ! "
( Ezt egyébként megkaptam a Ducati fanklub-tól is, amikor leszóltam az S4RS Monstert a SuperDuke ellenében - aztán amikor a 4 SBK-s újságíró is ugyanezt tette, szóról-szóra ugyanazon jelzőkkel - az én írásom után két hónappal - akkor halkabbak lettek... )
Ok, jó kis mese szabadnapom nem lesza hónapban, de kitalálom...
de ez még nagyon terv, mert csak jövő tavasszal adom el a kicsifehérhuszárt
990-hez én pici vagyok...
LC4 fini, csak ne lenne '4 ajtós' akkor inkább Duke, nem akarok prosztatasorvadást
2002-es, 950 az irányár ami a hirdetéseket látva ( és Zsolti hozzáállását ismerve ) egyrészt jó ajánlat, másrészt tudunk még belőle alkudni valószínüleg.
Ok, akkor délután leugrom hozzá beszélek vele hogy készüljön: be lesz járatva a 'Kis Herceg'...
Te meg találd ki hogy mikor jönnél próbálni.
( A helyedben meg spórolnék inkább még a ZiZi árához: a nagy Duke már 6-8000 km-es állapotban is megállhat 1,6-1,8 körül németből - és az vááúúúú.... )
A Blogban ott a telefonszám ( Zsoltié ) nyugodtan hivatkozz rám - vagy ha már úgyis felém jössz (Dunaföldváron vannak a motorok) akkor lemehetünk együtt is.
Előbb bérelj egyet (vagy szólj, szerzek egyet Neked ) - nekem országúti motorozáshoz túl "bickli" a sor4 után, ha érted mire gondolok...
De mókára meg teljesen jó: épp ezért alkudozm erre az 520ezres fekete-fehér szörnyre éppen... Városban lámpától-lámpáig, meg Kakucsra térdet koptatni k..va jó lesz az.
De mondjuk a Tátráig elmotorozni vele ? Nein, Danke...
a Duke II régebben is kedvelt darab volt, most meg hogy sztem jövőre naked-re váltok, elgondolkoztam rajta
vélemény, tapasztalat? na olyan ökröt én is legeltetnék
Duke II-t és SuperDuke -ot is 'ettem már'.
Sőt épp most akudozom egy csodaszép, 2003-as Duke II. LC4-esre - na onnantól leszek csak igazán ökör ! Wheelie Forever váááá !
Sőt a 2-es kanyart is bambultam végig, hátha látok valamit (valakit) a bukótérben - de semmi