Én jelenleg rohadtul ráérek, pedig szivesebben dolgoznék, mint hogy itthon üljek, filmet nézzek, olvasgassak. De hát nemigazán tudok gyorsan haladni, maradok itthon egy darabig
Kuruttyolna? vajon milyen hosszu nyelve lehet lehet azis szilikon
de a szája miatt következtethetünk, hogy azért ilyen nagy a szemüveg, mert hatalmas gülü szemei vannak kisebb szemüveg mögül kilógna
Tudtam én, de nem az alapján öltözködöm hogy mi a divat, mert akkor most rózsaszín pólóban, ami persze rám feszül, valami szaggatott farmerben, és hasonló hegesztőszemüvegben mászkálnék
csak utálom ha valakinek nem lehet látni a szemét, miközben beszélsz hozzá, nameg azis ciki ha valaki este hordja a napszemüveget . No mindegy, a varangycsaj randa , messziről hiszed csak h jó csaj
Nyakáig rendben van, bár nem a saját melleit hordja. Hatalmas műkörmök, összekaristolja a moci fényezését lekell tördelni az összeset ! A szája ronda, olyan mint egy varangyos béka , na meg az a kurva nagy szemüveg, szemkontaktust lehetetlen létesiteni vele. Bár nemis akarnék
Másik lány valahogy jobban néz ki, természetesebb
Hát srácok, nekem egy darabig nem kell mociznom, alkatrészek uton vannak, remélem jó is hozzá, majd valamikor egybe lesz a gép. Viszont a lábamat elrendeztem strandon, 5perces utat 20perc alatt tettem meg, csak a bal lábam terhelhető. Viszont a jobbot mocizás közben nem is használom
Amugy a szőke szórólapos lány kifejezetten csúnya
üdv mindenkinek üzemképes, vagy hengerfejes 1000es kawasaki zx, zzr vagy 1000rx blokkot keresek. kp fizetéssel. csak honositható érdekel amit magyar motoromba be tudok iratni. hivjatok 06306420248. msn:hsskft@freemail.hu skype:hsskft
Ezen nem csodálkozom, te már kinn posztoltál harci diszben a rendezvényen
Egyébként marha nehéz volt mégegy ilyen jóképű motorost találni mint én, hogy helyettesítsen. Szóval így is ki vagy zárva
Kuruttyolna? vajon milyen hosszu nyelve lehet lehet azis szilikon
de a szája miatt következtethetünk, hogy azért ilyen nagy a szemüveg, mert hatalmas gülü szemei vannak kisebb szemüveg mögül kilógna
csak utálom ha valakinek nem lehet látni a szemét, miközben beszélsz hozzá, nameg azis ciki ha valaki este hordja a napszemüveget . No mindegy, a varangycsaj randa , messziről hiszed csak h jó csaj
Másik lány valahogy jobban néz ki, természetesebb
Róladképek?
ja megérdeklődtem a csukaszájú lánytól, hogy előfizetést nem osztogatnak?
Amugy a szőke szórólapos lány kifejezetten csúnya
Egyébként marha nehéz volt mégegy ilyen jóképű motorost találni mint én, hogy helyettesítsen. Szóval így is ki vagy zárva