Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon szépek a motorok a képeken! Sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni!
Z

Kipufogóra még mindíg keresem a megoldást!
Hú! ez nagyon kemény :-) tetszik:-) jó volt a tegnapi nap, kicsit megfáztam de kit érdekel, az élmény a lényeg:-)
Hali Gabens!

Itt mindent megtalálsz!
http://www.kawasaki.hu/content...

Mi valamikor együtt fogunk indulni Pestről, de a részleteket majd később beszéljük meg...
Kawások figyelem, 89es zx10-es eladó egyben is vagy alkatrészenként is kopaszon(idomok nélkül oracsoport és lámpák nélkül értendö) kivállo motorral, komoly ajánlat esetén szétszedem és külön is vihetök az alkatrészek róla, egyben 160-ért elvihetö a napokban, amit beszámitok teljes idomszett zx9R vagy zx10r ha nem elvetemült áron kapom. üdv mindenkinek tel:06306420248
Hali
Tudtok már közelebbit a szombati tesztnapról? ( Kakucsring )
Hánytól hányig érdemes menni, ti mikor mentek, belépő ár?, tesztelés ár? stb.....
köszi
Nem ismeri valaki ezeket a micsodákat?Mik ezek két kereke van azt látom.Lefotóztam mert csak pár darab volt az egész tömegben.
Akkor ifju rendőreink
Akkor inkább dobjuk fel a motoromra!
Ha kérsz, viszek én neked műzlis tálat!
Más, megfordítom és ebből fogom enni reggel a corn flakes-et
Viszont Dani..., a deklivédőt átvehetem, vagy más terveid vannak vele?
Köszönjük a képeket!
Kérjük a rendőrmotorosokat is!

És újonnal üdvözölhetünk egy TV sztárt köreinkben Thunder személyében! Felvettem, a kópiákat már küldöm is Hollywood-ba! Kaptál Misi 2x 5 mp-t!
Sziasztok!
Mai nap is jol sikerült.
A kemény brigád...

Ilyenre kéne nekem is!
De ez most kié?
Szeva!
Jó lett.
Jössz holnap?Olaj csere mikor lehet?
Nálam van lefújattam feketére
Passzos,de gondolom az a biztos ha kis szilóval van felrakva.
Végülis nem rossz tipp, de remélem még azt le tudom szedni, mert még le szeretném fényeztetni, meg hogy annyira passzentos, hogy nem esik le ragasztás nélkül?
Hu tényleg akinél épp a hello kittys gumipókom van az hozza már el nekem. köszi!
Szeva!
Egyből felrakod és már védelemmel mész haza.
Hát ez szomorú. Kinek fogunk így szurkolni?
Tudom, hogy most megint találkozunk Okoska, de most ne hozd el a deklivédőmet, mert nem tudnám hova rakni, mert nem hozok tatyót. A belsőzsebembe meg nem hiszem hogy beférne! Úgy hogy napoljuk el egy kicsit az átadást.
Sziasztok!
Sajna nem üzentek a regisztrációval kapcsolatban.
Igy akkor 10.15 közlmúzé.
hello van egy 89-es zx10 alkatrésznek nagyon erös motorral, jó állapotban idomok nélkül 160E, forgalomba nem helyezhetö. csak alkatrész. 06306420248 vagy msn, skype is üdv minden kawásnak. zx10R idomszettet beszámitok az árba, ha nem elvetemült áron van.
és a redbull? ebbe 2 is fér
Ezek milyen kicsinyesek.
Visa gold a cigisdobozba...
a fekete? az a kommandós.
a többi katonai:
- digitális terep
- sivatag terep
- sima
- zöld terep