Eladó ZZR 400, megkímélt gyönyörű állapotban. 94-es évjárat, felújítva, szervízelve. (láncszett, teló szimmering, új első gumi, új sötét plexi, új tárcsák elől, betétek hátul, friss karbiszinkron és szelephézag állítás, első hátsó motoremelővel, olajfogyasztás nélkül és csattogásmentes váltóval)
ár:600000
Igazán indulhattatok volna egy kicsit később!
Meg ha már mentek, egy körtelefont megejthetett volna valaki, hogy ki jönne még, mert nem voltam gép közelbe...
nm
A sisakbeszélő nem hinném, hogy túl jó. Normális vezetékeléssel kb. 7 papi'r maga a kábelköteg.
Egy jó PMR meg 10-15.
Halgass csak basi2-re szerintem.
A gerincproti szépen felvette a hátformám. Az üzletben próbáltam, de akkor kényelmetlen volt.
Gondoltam kipróbálom, annyit megér. (Igaz, ez az első gerincprotim, nemtom mit tud egy komolyabb, de szerintem jó lesz; legalább is, jobb mint a semmi.)
Nemlehet h a fékbetétek miatt van? hol hozzáér, holnem, és mondjuk ezé amikor robogón cseréltem egyszer fékbetétet, akkor tapasztaltam ilyent azthiszem, bár menet közben nem hallottam, csak ha odébb toltam.
Lecsereltettem a gumikat a mocin, es most femes, surlodo hangot hallok az elso fektarcsak felol.
Menet kozben nyiszog (nem folyamatosan, de szinte minden kerekfordulatnal), fekezeskor megszunik.
A fek egyebkent sztem jol fog.
Megkerdeztem hirtelen 1-2 ismerost, es szerintuk ez normalis, de en azert nem vagyok teljesen nyugodt.
Szerintetek nezessem meg, vagy hallgathatok rajuk?
Mennyinek kell lenni a tarcsaknak ill. a beteteknek mm-ben?
Skubizd!
ár:600000
06-70/776-8085
Remélhetőleg mindenki hazaért épségben.
Nagyon tuti napunk volt
A szlovák étel is ízlett"ami nagy szó" nálam.
Ennél rosszabb szezonnyitó ne legyen.
Meg ha már mentek, egy körtelefont megejthetett volna valaki, hogy ki jönne még, mert nem voltam gép közelbe...
http://picasaweb.google.hu/var...
Gyerekek holnap 11:00 Dunakeszin ! Ora elore es nem elkesni.
Megyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunk
De nem estem
ezeket csinálták a fotósok
Holnap 11 kor találka nálam Keszin és túra.Ne felejtsétek óra állitás lesz.
Ja Dani az nem is a te mocid.
Mi történt?
Most meg történt egy kis action a városban
adrenalin túltengésem van
majd személyesen elmondom
A sisakbeszélő nem hinném, hogy túl jó. Normális vezetékeléssel kb. 7 papi'r maga a kábelköteg.
Egy jó PMR meg 10-15.
Halgass csak basi2-re szerintem.
A gerincproti szépen felvette a hátformám. Az üzletben próbáltam, de akkor kényelmetlen volt.
Gondoltam kipróbálom, annyit megér. (Igaz, ez az első gerincprotim, nemtom mit tud egy komolyabb, de szerintem jó lesz; legalább is, jobb mint a semmi.)
Vegyél már nekem is fél kiló kenyeret. THX
http://beats.hu/index.fcgi?cat...
megis halózom miis ez
Megvan az EÜ csomagod, majd viszem.
Képekeeeeeeeet!
Nagyon jó volt amúgy
Lecsereltettem a gumikat a mocin, es most femes, surlodo hangot hallok az elso fektarcsak felol.
Menet kozben nyiszog (nem folyamatosan, de szinte minden kerekfordulatnal), fekezeskor megszunik.
A fek egyebkent sztem jol fog.
Megkerdeztem hirtelen 1-2 ismerost, es szerintuk ez normalis, de en azert nem vagyok teljesen nyugodt.
Szerintetek nezessem meg, vagy hallgathatok rajuk?