Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem így kezdődik a belinkelt szöveg :

"Az út teljes hossza 400 kilométer, de erősen össze kell szednie magát annak, aki egy nap alatt teljesíteni akarja. A domborzati viszonyok és az út minősége miatt legjobb, ha egy enduróval vágunk neki a távnak."

És az a tásenka milyen?
Nem csak arra az egy utszakaszra gondoltam, ott kukkants meg van ossz 10 felsorolva,
barmelyik johetne

A combtaskat nezegettem en is, az elonye igen az h nem zavarna a kabatot
De mondom az amit lattam ZZR-es tarsunknal vasarnap visegradnal (ha olvassa irja mar be lsz
melyyik boltban meg pontosan milyen marka )
vettél enduro-t

én láttam egy penge oldaltáskát. nem alpine, de az a jó benne, hogy combtáska,
így nem zavar a kabátnál...
Kukkantsatok ezt meg:
http://www.origo.hu/utazas/200...

Az ovtaska ugyben senki nem tud segiteni?
Arlen Ness, tobreszes, akarooooooooooooooooooom !
Szia!
Még nem üzentek,hogy sikerült e.De jó volna.
Biztos jó buli lesz, úgy hogy én gyüvök!
meg veszprém környékére mindenkit szeretettel várunk:)
Sziasztok!
kérdés: hallottam ilyen motormoso folyadékrol, amit olajcserénél beleöntessz a blokkba, kicsit járatod, leereszt és utána bele a friss olaj... Ez bevált, használ e egészséges, meg csinálta e vki? hol mennyiért lehetne kapni?
köszike
Bocs! Vodooman!
VOODOMAN gyönyörű a mocid! Honnan szereztél pöpec kipuffogókat? Nekem is kellenek!
Remélem szombaton jó idő lesz, és bízom benne,hogy OKOSKÁT regisztrálták az ügyességi versenyre.
ÉN az első sorból fogok neki szurkolni.
Amennyiben pedig nem regisztrálták akkor valahogy beszervezem a helyszínen.
Sziasztok!Eladó a gyöngyszemem...Tipusváltás miatt gondos "új"tulajdonosra bíznám életem párját!Az apróban megtaláljátok!
Na még ecce a link:

Találkozó
Hi királyfi!
Figyeld a fórumot, hogy mikor lesz gurulás és nyeregbe.

Hi All!
A fiúk a túrán szóltak, hogy szombaton motoros találkozó lesz a Hősök terénél (rendőrök szervezik,
ügyességi feladatokkal).
Ezt követően többen mennek fel a Citára.
Remélem jó idő lesz.

www.educafe.hu/index.php%3Fcik..." target="_blank">Motoros találkozó
Oké Thunder, semmi gond, de legközelebb már én is jövök! A motorom amúgy nagyon pöpec lett, de ezt Dani...nak már honoráltam! (Jaku és Duß, lehet kombinálni ).
Veszprémbe benne vagyok...
Csak nem Kriszti drágánkkal beszéltél. Hú, még nálam vannak a cd-i.
Köszi , a tietek is kellemes látvány
Jó látni hogy mások is szeretik a zzr .t én azonnal beleszerettem:-) brutális egy kis dög:-)
Ha legközelebb gurultok és ha nem zavarok szivesen csatlakoznék hozzátok
további szép napot
Ahhoz két TL kéne
Peeter: az en "reszemrol" tobb okbol nem csorogtem, elso az h azt gondoltam hogy a mocid nem uzemkepes, Dani-nal van javitason, masodik ok az hogy en mar a mult heten beirtam hogy mocizast akarok, sot meg okoska is meg azutan meg 1x en is, sot meg az ora eloretekerest is , regebben meg mondtam hogy en nem szeretek ismetelgetni, en egyszer megbeszelek vmit es az szent, ezt okoskaval regota betartjuk. Igaz h Zizzerre racsorogtem, o be is irta meg a heten h csatlakozna, rad mondom azert nem mert a motorod nem szamitottam uzemkepesnek. Nem baj, lesz meg alkalom.
Az iment el is hangzott egy meghivas Veszprembol , gyerekek ezzel elni kellene .
Egy elveszett baranykank is megigerte hogy visszater a nyajba , na mit gondoltok ki?
na hi! mikor tervezik a "bp" i motorosok h eljönnek veszprém fele, balaton, esetleg tatabánya után balaton, onnan haza, tudok pár jo utvonalat, lásd cseszneki kanyarok és gy tovább...
Tök jó, hogy voltatok északi szomszádainknál, de tényleg szólhattatok volna fórumon kívül is, mondjuk telefonon, mert nem voltam gépközelbe, hogy láttam volna hogy mentek. Vagy ez zártkörű buli volt? Mert akkor egy szót nem szólok!
Csinálsz belőle 4-1-et mert a másik jó :)
Ez nagyon kéne
A Yoshi kár hogy kettétört.
Azé írtam hogy lecsapj rá.
Üdv. Királyfi! Jó volt látni a Zizid, meg a lánykát.

THX Jaku. Szép a mocc.
Jo volt tegnap. Rengeteg motoros, kellemes ido. erdekes, h allitolag szombaton minden mocist visegradnal megallitottak a rendorok, tegnap meg egyet nem lattunk (egyik orszagban sem ).
Isten tartsa meg tegnapi szokasukat.

Tegnap a visegradi kilatonal egy Zizentel talalkoztunk es mutatta az ov taskajat,
3-4 reszesz (mobilnak, kulon penztacanak, az ovben kulon dugizseb, stb.., szval tobb resz felfuzve), asszem Arlen Ness, nagyon megtetszett az ovtaska. latott vki ilyet itt Mo-n? Most vegigkerestem a netet, ebay ... de nem talalok. Akarooooooooooooooooom! Segitseg !