Köszi a linket Zizz asszem megyek holnap bevásárolni, ugyis itt van a sarkon a Lidl. A gerincproti menynire tünik megfelelőnek? És vajon ezek a sisakbeszélők tartósak?
A bukón lévő szinezett plexim viszont eltört, ráadásúl tavasz óta már a második. Valószi'nűleg csak egyszer használatos a Nitro utólag felrakható mindenféle szi'nű (füst, tükrös, stb.) plekója. Senkinek sem ajánlom (a sisak maga egyébként jó, de csak az eredeti plexivel).
Köszi az infót! Igen, 1100-em van, majd keresgetek az e-bayen. Jaa mégvalami: kiszeretném egy hozzáértő esetleg egyszemélyben kipuffogógyártó szakemberrel cseréltetni a dobjaimat. Van valakinek szakember ismeretsége? Nem üvöltő őrültet akarok, hanem inkább doromboló nagymacskát csináltatni! Köszönöm!
Z
Tankbort: ebay-en kell vadaszni, elegge nehezen talaltam, nekem fel-borom van avagy meltartom , tulajdonkeppen van meg egy, mert vettem egyet borbol, amit hordok is meg van egy magneses. Azt nem vagyok biztos el akarom e adni sem hogy jo e az 1100-ra (neked az van ha minden igaz). Amcsi ebay-en erdemes keresgelni es mint zx6e a zzr 4-600, hogy mi a jele az 1100-as Zizkonak fogalmam sincs.
Szombaton a ring-re ha csak fenykepezni es szurkolni akar az embor nem kell belepot fizetni es be lehet e oda menni mocival vagy ilyenkor kint kell hagyni? Vasarnapra kellemes tavaszi idot mondanak !
Gyerekek matol van a lidl-ben mocis cuccok, a tobsege gagyi de a vesevedo majdnem elso osztalyu, en meg tavaly vettem, a terdvedom is meg van , az nem nagy szam. Tessek venni vesevedot a kis gyenge gyerkoc testetekre.
Jó annak, akinek egyszerű, de legalábbis egyszinű festés van a mociján
Az enyémre a gyárihoz még csak hasonlót sem lehet kreálni, a szin összeállitás miatt meg nem találtam megfelelő szint a matrica kivágásához. Ami látszott volna normálisan a bordón, az nem volt jó a feketéhez, és forditva. Egyébként az összes többi gyári szinhez normális matricát rakott fel a gyár, amit lehet valamilyen szinten koppintani, de az enyémre valami lehetetlen türkizmetál jutott, és szinte csak ez mutat jól.
Z
Vasárnap lejár a vizsgád a mociról
Az elsősegélyszar biztos jön velem.
ezzel védve van a teló sarka
Egész délután mociztam. Mint ha kicseréltek volna.
Közben voltam a Lidl-ben, vettem egy gerincvédőt (THX tHUNder az infót).
Jaku, van elsősegély csomag is, No1. áron, itt a link:
Lidl
A bukón lévő szinezett plexim viszont eltört, ráadásúl tavasz óta már a második. Valószi'nűleg csak egyszer használatos a Nitro utólag felrakható mindenféle szi'nű (füst, tükrös, stb.) plekója. Senkinek sem ajánlom (a sisak maga egyébként jó, de csak az eredeti plexivel).
az a jó, ha kultúráltan lehet vele duhajkodni, nekem marad a 2x 600-as kipu
Tetszik nekem is szól szépen de nem üvölt van benne "volt" benne kivehető tompító is
penge ez a Leo, bömből is mint egy oroszlán?
dani...
Z
Ezt neked fotóztam
A másik meg mai szerzeményem,nagyon szépen szól
-RF400
-ZZr400 /2db
-GSX750F/3 1/2 db
-CB400SF
-R6
-Bandit 1200
Szombaton a ring-re ha csak fenykepezni es szurkolni akar az embor nem kell belepot fizetni es be lehet e oda menni mocival vagy ilyenkor kint kell hagyni? Vasarnapra kellemes tavaszi idot mondanak !
Gyerekek matol van a lidl-ben mocis cuccok, a tobsege gagyi de a vesevedo majdnem elso osztalyu, en meg tavaly vettem, a terdvedom is meg van , az nem nagy szam. Tessek venni vesevedot a kis gyenge gyerkoc testetekre.
Az enyémre a gyárihoz még csak hasonlót sem lehet kreálni, a szin összeállitás miatt meg nem találtam megfelelő szint a matrica kivágásához. Ami látszott volna normálisan a bordón, az nem volt jó a feketéhez, és forditva. Egyébként az összes többi gyári szinhez normális matricát rakott fel a gyár, amit lehet valamilyen szinten koppintani, de az enyémre valami lehetetlen türkizmetál jutott, és szinte csak ez mutat jól.