Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!Tud valaki segíteni?!96os 1100as ZZrhez keresek fehér fék,index búrákat.Hol tudom megszerezni őket?
Egész pontosan:

II. CELLECT ARENA CUP
Időpont: 2008. február 2.
Helyszín: Sportmax
1112 Budapest, Kánai út 2.
(egész napos rendezvény!)
Érdekel valakit élő amerikai foci (magyar csapatokkal)?
Sportmax központ, 1112 Budapest, Kánai u. 2. reggel 8-tól délután 5-ig.
"izom"tibor
Rash!
Úgy néz ki csütörtökön itthon vagyok ha gondolod összeegyeztethetnénk. (neon ügyben)
ok,kossz..
mondjuk remèlem sikerul 600ast venni, szeretnèk tùràzgatni erre-arra, azèrt is jò lenne ha sikerulne vmi megbìzhatò gèpet talàlni
ZZR 400 as ügyben Peetert kérdezd neki van.
600 as :: kényelmesen 5ler eljárkálsz, ha húzod neki akkor megszürcsöli a 8 at is.
Általánosság: két kiröffenö. Idomokat nézd meg. De mindenképpen vigyél valakit aki képben van.Mindenképpen vidd el egy állapotfelmérésre. Tudok egy frankó helyet. 5-6 ezerér megcsinálják
és tuti a frankót mondják
Peeter! Találtam 1 jó képet :D
hellò sràcok!
nemsokàra eljon a motorvàsàrlàs ideje nàlam, remèlhetoleg sikerul egy Rf600ast, vagy egy ZZR600ast venni, de ha nem akkor szemezgettem a ZZR400asokkal...a kèrdèsem h egy ZZR400 kb mennyit fogyaszt ùgy àtlagban, vagy akkor ha csak simàn 100-120al mendegèlek.. meg h mennyi a vègsebessège egy àtlagos pèldànynak, ès h vàsàrlàsnàl mire figyeljek oda kossz,Robi
Nincs kedve vkinek gurulni 1et?
Szép napot kivánok minden kedves márkatársamnak!párszor voltam én is de sajnos külföldi elfoglaltságom miatt nem tudtam rendszeresen feljárni.Pár embert már ismerek de remélem alkalmam nyillik mindenkit megismerni. Jomagam egy gyönyörü 400 -ast hajtok Thunder( exsze ) széles utat kivánok mindenkinek
Csináltam (-tattam, esanyámmal ) egy szép törölközőt méretre szabva, ezt rakom a konzol alá és az idom és oldaltáskák közé, valamint a szíjak is ezen felül szorítom meg. Teljesen olyan nyereg felszerelése "filling" . Ha érdekel, gyere el és felrakjuk a te mocidra, nézd meg, probáld ki . Mentem felrakott táskákkal 170-180-at is és nem éreztem, hogy a fara beremegett volna.
A tanktáska nekem is karcolgatta a tankot, jó ideje ez miatt nem is használom már.
De hát sajnos ezek elkerülhetetlen dolgok, felraktam egy "meltartót" a tankra, védjem a térdrészt, de feltételezem alászállnak kis apró porszemecskék és azok is majd összekarcolják. Ez van, ha használjuk akkor használódik .
Rövidebb turákon amikor nem kell sok cucc és is a hátizsákot választom és felpókozom a hátsó ülésre.
Hali

Először is köszi mindenkinek az infót.

Ez az oldaltáska nem dörzsöli a faridomon a fényezést? Nekem a tanktáska is kicsit karcolgatja a lakkot a tankon.
Nem tudom, de nekem ez az oldaltáskás variálgatás nem nagyon jön be. Hiába sport túra motor a miénk, én inkább a sportosságra építek! Ha túrázásról van szó, nekem a 30 literes tanktáska, a hátizsák, és a hálós lefogatás a hátsó ülésen, bőven megteszi.
Én személy szerint nem raknék a motoromra dobozt...
Hozzászólok én is akkor , mivel én nem akartam állandó "csatahajó" kinézetet és nem akartam csöveket sem egy másik megoldást találtam és nagyon meg vagyok elégedve ezzel. Louisnal van szövet táska szett, tökéletesen passzol a Zizire és nem is drága. Most is van 60 Euro. Ha a hengert is felrakom nyilvánvaló nem ülhet egy utas mögém, viszont ha csak a két oldal táska volt fent akkor nem próbáltam ki, hogy fér e el utas is. Csatolom a lousios képet, de ha nagyon kell megkeresem a régi Zizim képeit a táskákkal, igaz szerintem valahol már fel volt rakva ide a fórumba.
Az oldaldobozoktól sztem "csatahajó" szerű lesz a gép, és a rendszert szintén csak állandóra
érdemes/lehet feltenni. Ami képet találtam azt mellékelem.
Hi All!

Utána néztem a póker programnak (motormentes, unalmas téli hétköznapokra ), amit beszéltünk.
A lényeg, hogy netten keresztül bárki tud csatlakozni.

www.partypoker.com -on lehet regisztrálni, jelenleg ingyenesen.
Itt VIGYÁZAT, mert a regisztrációnál megkérdezi, hogy pénzben is akartok-e játszani.
Ha bankszámla számot kér, rossz helyen vagytok.
A regisztráció mellett még le kell tölteni a programot.

Ha megbeszélünk egy időpontot (pl.: szerda este 20:00), tudunk egymással játszani, igaz bárki a hálóról becsatlakozhat.
Csak a játék tipusát, tét meghatározást, asztalszámot kell körbeadni, hogy megtaláljuk egymást.
Hoppá! Mellényultam az a kép nem az a kép, hanem ez itt:
Hát hogy rendelni mennyiért lehet, azt nem tudom, de ez itt kb 2 méter gömbvas,4db kawa gpz dugattyúcsapszeg(a kampók helyénél a kiemeléshez),4db imbusz csavar, és egy doboz festék felhasználásával(nagyjából 3000ft)+kb 2-3 órás melóval készült, és tényleg 15 perc alatt fel/le szerelhető a motor bármilyen átalakítása nélkül. És mivel én szakács vagyok, egy átlagos garázsműhellyel, ebből mindjárt következik hogy nem egy nagy csoda megcsinálni.
kösz Sleeper!
oldaldobozokrol vmi?

jah! olaj nekem is kellene!
felírhattok a listához! thnx
Tavaly egy kissé utána jártam a témának. Mondjuk én alavetően a kampók helyére szerelhető tartót kerestem. Ebből a legjobb a Renntec féle, de van amit nem mind a két kampó helyére kell rögzíteni, hanem a hátsó kampók+kéztartó helyére megy be. Mivel ilyneket nem nagyon találtam magyarországon, csak Shad meg Givi cuccokat -ezeket állandóra lehet felszerelni -szerintem eléggé sok macera pláne hogy ott vannak a kampó helyek amik kb 10 perces munkával ki és be szerelhetőek. (természetesen amióta felraktam a sajátomat még én sem szedtem le )
A készítésről annyit hogy tavaly 25 ezerért csináltak egy ilyen tartót komplett (hegesztés,porszórás, szinterezés) . Kb. ennyibe kerül ha a renntec-et interneten megrendeled...
A modellváltásra itt is figyelni kell, mert természetesen nem egyezik a kettő. A lyukak távolságán kívül az is különbség, hogy a hátsó kampók rögzítése a vázhoz 93 előtt egy kb 2mm vastag vaslemez míg 93 után ez már egy jó tömör alumínium kocka ami jóval biztosabb rögzítést tesz lehetővé.
Jaja, Danival én is beszéltem. Majd azt játszuk, mint a kínaiak a piacon! Egy lici ezer, sok lici otszááz!
Úgy hogy kérjetek még olajat!
Ez a doboz téma engem is érdekelne, ha van jó és olcsó ötletetek szivesen venném én is. A gyári tartók elég borsosak, lehet hogy csinál valaki utángyártottat?
Hogy akarsz a motoron 2 utast vinni?