hi mindenki
van egy eladó gsxr 600 jó állapotban az egyik cimbim eladná 600000 ft-ért
ha valakit érdekel az szóljon mert beviszi a kereskedésbe pénteken
széles utat
22e HUF a motoros szett. Ebből (h4 motoros )pedig csak "bi" létezik.
Abban különbözik az autóstól hogy itt hosszabbak a kábelek.
Nekem van az autóban is, és ott nagyon megszerettem, teljesen más a látás vele este és rossz látási körülmények között.
Ami még mellette szól:(szerintem):
1. nagyobb felületet világít be be
2. sokkal láthatóbb
3. kevesebbet fogyaszt(35w)
A beszerelése nem egy nagy kunszt, tovább tart megszabadítani a motort az idomoktól.
Ja és a kábeleket elhelyezni frankón az a sok idő(ne húzódjon, szakadjon, gyűrődjön).
Röviden ennyi!
Szép napot
Mennyi volt ossz-vissz ?
Tapasztalatokat is majd irjal lsz, hogy milyen es meg vagy e elegedve .
Szeretnek en is majd (meg sztem tobben is), de csak ha nem horibilis osszeg !
Szóval hétvégén beraktam a kis "zizim"-be a xenont, ha már egyszer előhoztam téli álmából
Persze ehhez szét kellett bombázni az egész motort.
De asszem megérte
Voltam ma mocizni énis köröztem egy picit parkolóban, ismerkedtem ujra a mocival, aztán irány a part, meg veszprém. ott utolértem 2 motorost, aztán beálltam a sorba. hazafele lámpától versenyeztünk egy passattal, de az erős szembeforgalom miatt beragadt valahova, émmeg simán elhuzhattam .
amugy nekem sem akart indulni, töltöttem fél órát, utána meg simán betekerte
Már hiányzott ez a dübörgés eléggé, lehet felis veszem csangőhangnak
Na, én is megjöttem a motorozásból!
Szegény Zizim nem indult be, mert én barom, lemerült aksival próbálkoztam, úgy hogy maradt az MZ!
Az aztán a motor! Az elindul hidegbe, melegbe!
Itt van néhány kép az élményről, Dubr-ól és rólam!
Király idő volt csak itt a városban meg a környéken mentem 150km-t
ezalatt csak hárman akartak elütni pedig most "normálisan" szinte a kresz szerint mentem
Ne is mondjátok basszus!
10km-t mentem ma kocsival országúton, ezalatt annyi motorossal találkoztam, hogy ha annyi kezem lenne mint Sívának, akkor se tudnám megszámolni. Nekem meg már megint nincs motorom!
Ráadásul tök feleslegesen adtam el a Zizikét, az új tulaj nem hogy nem épít le, de mindenkit átvett és még bővíteni akar.
Szóval ha valaki tud egy jó árú/állapotú ZX-9/ZZR1100-ról akkor nyugodtan bombázzon elérhetőségekkel, mert tavaszra motor kell a föld alól is!
Tényleg van: Reevu MSX1. Keress rá.
Bukót szerettem volna venni, ezért kutattam fel ezt is.
Kicsit nyersen oltottam le, de valóban elszúrtak egy működő/jó ötletet, rossz minőséggel.
van egy eladó gsxr 600 jó állapotban az egyik cimbim eladná 600000 ft-ért
ha valakit érdekel az szóljon mert beviszi a kereskedésbe pénteken
széles utat
Abban különbözik az autóstól hogy itt hosszabbak a kábelek.
Nekem van az autóban is, és ott nagyon megszerettem, teljesen más a látás vele este és rossz látási körülmények között.
Ami még mellette szól:(szerintem):
1. nagyobb felületet világít be be
2. sokkal láthatóbb
3. kevesebbet fogyaszt(35w)
A beszerelése nem egy nagy kunszt, tovább tart megszabadítani a motort az idomoktól.
Ja és a kábeleket elhelyezni frankón az a sok idő(ne húzódjon, szakadjon, gyűrődjön).
Röviden ennyi!
Szép napot
Mennyi volt ossz-vissz ?
Tapasztalatokat is majd irjal lsz, hogy milyen es meg vagy e elegedve .
Szeretnek en is majd (meg sztem tobben is), de csak ha nem horibilis osszeg !
Szóval hétvégén beraktam a kis "zizim"-be a xenont, ha már egyszer előhoztam téli álmából
Persze ehhez szét kellett bombázni az egész motort.
De asszem megérte
Ime egy két kép róla:
Szép napot!
amugy nekem sem akart indulni, töltöttem fél órát, utána meg simán betekerte
Már hiányzott ez a dübörgés eléggé, lehet felis veszem csangőhangnak
még sok ilyen napot
Szegény Zizim nem indult be, mert én barom, lemerült aksival próbálkoztam, úgy hogy maradt az MZ!
Az aztán a motor! Az elindul hidegbe, melegbe!
Itt van néhány kép az élményről, Dubr-ól és rólam!
ezalatt csak hárman akartak elütni pedig most "normálisan" szinte a kresz szerint mentem
Kéne ütni egy póker partit valamikor?!
10km-t mentem ma kocsival országúton, ezalatt annyi motorossal találkoztam, hogy ha annyi kezem lenne mint Sívának, akkor se tudnám megszámolni. Nekem meg már megint nincs motorom!
Ráadásul tök feleslegesen adtam el a Zizikét, az új tulaj nem hogy nem épít le, de mindenkit átvett és még bővíteni akar.
Szóval ha valaki tud egy jó árú/állapotú ZX-9/ZZR1100-ról akkor nyugodtan bombázzon elérhetőségekkel, mert tavaszra motor kell a föld alól is!
11 fok van, nem esik!
Aki teheti, menjen motorozni!
Duß, te meg miért nem veszed fel a telefont?
csak ahogy szoktad, bazmeg volt benne?
Bukót szerettem volna venni, ezért kutattam fel ezt is.
Kicsit nyersen oltottam le, de valóban elszúrtak egy működő/jó ötletet, rossz minőséggel.