Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

FB! nem lesz ez így jó
Ajánlom, ha van egy necc harisnyával takard el az arcodat, úgy nehezebben kapnak el.
van még 1-2 adag a 15w 50 + oljszűrő akciós szettből. 13 Ft az egész.
Bár, ha segítesz...
Ja és kutya ur, olajügyileg és olajszürő ügyileg érdeklödöm, mikorra tudnád szállitani nékem, és akkot mot kompletten mennyibe is fáj? mert akkor hagyok itt pénzt rá a kollégámnál és odaadja neked vagy az emberednek cserébe
húúú, az nekem is jól jönne... tehát ha hozom is, nem adom... max jól rád fogom...
Szia !

Nekem egy jó nadrágot, ha van...

Szóval riasztót tetetek bele. A lánccal biztonságosabban lehet rögzíteni. Vagy nem... és teljesen mindegy, ha elakarják vinni úgy is elviszik.

Hát tény, más dimenzió az 1400-as. Szép motor tetszik is, csak az első lámpájaival nem vagyok kibékülve.
Tudom nem illik ilyet mondani de ez csak saját vélemény, azon kívül gyönyörűség. Bár lehet, hogy csak szokni kellene a formát.
A kasszát ha elhoznád nekem...
Hétvégén körbe járok egy pár motoros boltot bukósisak ügyben...
Van valakinek bármi kívánsága,motorosboltból...
valamit megnézni, hogy van -e, esetleg méret van-e, stb...

Ha már ott vagyok, szívesen!
Ja és motor ponyvát is veszek... tegnap megnéztem a Lidl-t, de ultra gagyi szakadós féle... sajnos... 2 999,- Ért, de már a vetrán 5000,-ért fent van... szánalom...
Ja, nekem is van ám benne riasztóm!
Utálom, amikor a cigány kisgyerekek megrohamozzák, és agyon taperolják... ez hál istennek, nekik még eléggé elrettentő...
Nekik...
Én tárcsazárat szoktam még mellé használni.
Igazából nem szoktam otthagyni sehol... vagy otthon van, vagy rajta ülök... Vagy rám, amíg fagyizok, hekkezek, de ott vagyok mellette...
Ez a legtutibb formája a biztonságtechnikájának...
nincs bocsánat

ÓÓÓ, hagyd, Kutya már csak az 1400-asokat szereti... ez már nem is motor neki... 400-as...áááá

Bocs Kutya...
Köszi.

Fogalmam nem volt, hogy nem a gyári fényezése van. Áron említette már az első ránézésekor.
Vannak rajta kisebb nagyobb karcok, de majd egy alapos mosás, polírozás után nem látszanak majd annyira.
pont, mint egy ZZR-t semmi extra, de a színe az tetszett, nem egy gyakori fényezés ez.
Óh, köszi. Legalább ez is infó
Evvel megpróbálom kihúzni jövőhét péntekig

"Élőben" milyennek találtad?
vidéken fogok dolgozni, de elérhető leszek szolj rám és hivom a kollégát
nem került szóba, de láttam bent a szalonban a motort
ok, én nem leszek a jövö héten, de a kollégám oda tudja adni rácsörögsz és ideszolok.
Nem tudod véletlenül, hogy az enyém mikor kerülhet sorra?
Lila/ezüst színű.
szia,
most jövök a szervizből, napokon belül tudják fogadni a motort az átépítésre - hívlak, amint van szabad hely, és megyünk a vázért!
csak kombináltan ér valamit: elektronikus és fizikai védelem együtt. lényeges, h az elektronikus kiiktatható legyen, mert nem kevés embert szopatott már az elromlott/beázott riasztó.
Köszi !

Csak magába a riasztót nem tartom annyira megfelelő védelemnek, mert attól még a motor felrakható kocsira és lopható.
Az aksit a riasztó nem szívja nagyon le?
üdv, motorba való risasztűt 10 rugó alatt kapsz simán ujba, ha nincs kibeszerelje lehozod ise a garázsba és megcsináljuk, abszolut jó egy ABUS láncal kombinálva akár
Sziasztok !

A minap gondolkoztam a motorbiztonság kérdésén, hogy legyen-e valami minimális lopás elleni védelem.

Szerintetek riasztó, vagy láncos lezáró?
Ezek közül is van olyan amelyiket ajánljátok?

Köszi.