Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az első alkalommal megkérte a kezed? Mire?
Jó emberismerő lehet... Ilyent még sosem kockáztattam meg, majd max ha 40 évesen kitör a kapuzárási pánik.
Annyira nem szeretek vinni magammal utast, főleg hosszabb útra nem, de ki tudja...
Aki kíváncsi... az tovább él mint tudjuk Az is lehet, hogy most épp nincs is, vagy épp a becserkészése van folyamatban Amúgy barna, vagy szőkés barna
Azt hiszem egy kicsit "csendben" maradok, és hallgatok, figyelek, és amikor kérdeznek, csak akkor szólok.

Hát igen, elvonási tünetek. Kezdek rájönni, hogy így sokkal rosszabb, hogy van is motorom, de még ki kell várni, hogy jó legyen, plusz az idő is borzasztó, ellenben avval mintha nem is lenne...

Mindenesetre kitartok...
pl: mi a neve (kereszt neve), hogy néz ki? Szőke, barna, fekete? Magas? Vékony?
Kedves? Van humora?
Hány éves?

stb...
Reggel én is néztem nagyokat, amikor előástam a kocsit a hó alól!

Szerintem még most szóljunk Áronnak, hogy egy hókotrót is tegyen fek a vasak elejére, mert csak úgy lehet augusztusig közlekedni.

Fogyókúra? Ne is mond, én már lassan fél éve csinálom, de még nem értem el a kívánt súlyt. Az egyik kollégám jár az Oxygen wellnesbe és megadta a dietetikusa elérhetőségét. Elmentem adott egy ételsort (napi 5 étkezés, összesen: 1800 kcal) és azt állapította meg, hogy az kitűzött súly 76kg lenne nálam. (93-ról kezdtem, most 80 vagyok). Ha gondolod megadom az elérhetőségét, bár szerintem teljesen felesleges, mert neked nincs rá SEMMI szükséged.

Egyébként jól hangzik amit leírtál nyári programokra, már csak a jó idő kell hozzá.

Nem harapsz? Akkor megnyugodtam. (én sem harapok)
Skyfox, ez sem rólad szólt, vagy neked, hanem &rash mesél a barátnőjéről...

Még korán van úgy látom...
Jajj, te tényleg megzizzantál a motorod nélkül... ezek ám az elvonási tünetek!
A lovagom, még az első randin megkérte a kezem... de, én nemet mondtam! Na azóta nem kér meg újra...

Hát jó, azért sex nélkül nem lehet élni!
Ártatlan nem vagyok, nem azt mondom, de...

Nem, jó fiú tényleg a lovagom!
Majd, lehet nyáron megismered!

Úúúú, de te kitértél a kérdés alól?
Nyáron lesz benzintyúkod?
Valami jó fej kis csajt hozzál! Kedves legyen, ne durci-murci, nyafika)
&crash!

Akkor megnyugodtam. letöröltem gyöngyöző homlokomról az feszültség okozta izzadság cseppeket...

Hogy mire? Mindenre, de nem csak róla hanem mindenkiről. Ez a motor dolog egy új "fejezet" az életemben és örülök, hogy ilyen jó fej emberekkel is összefuthatok, akár egy gurulás alkalmával.

Nem önmegtartóztató? Hmm, egy nőnél pedig nem jellemző... vagy én forogtam idáig "rossz" körökben...

Áhh értem, egy régebbi történet. Akkor az érintetettek tudják miről van szó.
OKÉ!

&rash nem rád gondolt, mint lovagomra...ez egy régebbi "beszélgetés" eredménye az én páncélos lovagom.
Lefordítva ~ valaki nekem is udvarol...

Oké,persze, én benne vagyok!
Nyáron itt biztos hatalmas gurulások lesznek, jó kis hekkezések a Római parton... húúú, ezt már nagyon várom, finom rántott hagyma karikával! nyami-nyami... a többiről nem is beszélve...
Fürcsi a Rukkel-tón, Balatoni csobbanások, jaj, de várom már...

Mindjárt kész a motorom, erre 10 cm hó van
borzalom! vasárnap megint hideg front... mi jöhet még?
Én nagyban nyomom a tavaszi fogyókúrám... ami borzalmas de le kell adnom egy pár kilót... (hogy, kényelmesen bele férjek a bőr ruhámba... )
Szóval elég a sanyargatásból!
Jó időt akarok, a szép motoromat szeretném vaxolgatni a tűző napon, és hekket enni a barátaimmal!

Írok mailt a nadrág biznisz végett!

Szóval kezdesz megkedvelni hmmmmm... értem! OKÉ!
Nyugi, nem harapok!
Jóreggelt
Mire vagy kíváncsi vele kapcsolatban? Nem túlzottan önmegtartóztató. Aki az volt, hogy csak házasság után... ő nem sokáig volt
Skyfox:
Lovag alatt nem téged értelek, az a sztori korábban kezdődött
Kedves KillBill!

Először is jó reggelt.

Kezd igazán érdekes kép kialakulni rólad, mármint pozitív értelemben.
No persze remélem senki nem érti félre, nem szeretném hogy a régebb óta itt lévő tagok megorroljanak rám.

Ha jön majd valamikor 2198-ban a jó idő, akkor tényleg összejöhetnénk gurulni egyet.
zseton80!

Áhhh eltiltottak minden olyan dologtól ami izgalomba hozna. De én azt mondom egyszer élünk úgyhogy rock&roll, ide avval a nadrággal...

Áront már várom, hogy hívjon, de mindent a maga idejében. Munkával próbálom lekötni a figyelmemet, több kevesebb sikerrel.

Még jó hogy nem vagyok 100-as, az sértés is lenne
Hujujjj mibe csöppentem...
Lassan egy brazil szappanoperához kezd hasonlítani a mi kis "nadrágüzletünk"...

&crash, én mint lovag... háát érdekes feltevés de köszönöm a bizalmat
Szia!

Teljes önmegtartóztatás...
Hát azért itt még nem tartok...
Az önmegtartóztatás, meg én, nem igazán vagyunk barátok...
A lovagom, ő nem panaszkodhat!
Tudod... szeret engem!

&rashka és a te barátnőd?
Mesélj?
majdnem új ,2500ft
Mentősök mit mondtak, Skyfox? Lábadozhatsz otthon, vagy bevittek megfigyelésre? A szívritmuszavar nem játék, figyelj oda!
...főleg, hogy remélhetőleg nemsokára mehetsz a ziziért!
Az édes 3ason nagyon kellett röhögnöm, te sem vagy 100as, bakker!

Bocs a fáziskésésért, sok volt ma a meló... De már visszatértem a motorosvideókhoz... ...bár korán lesz 5:00...

Jóccakát Zizzentek!
Tavaly ezt a zizit én is nézegettem, mielőtt lementem Szegedre a szépséges feketéért... Nagyon szép, de csatlakozom az előttem szólókhoz: baromi sokat kérnek érte! Remélem találnak egy elvetemült, zizik felé emocionálisan roppant mód túlfűtött lelket, aki kifizet érte annyit, hogy oda adják neki, mert nem lenne szabad szezonokat végig ácsorognia...
Szép dolog az erkölcs, de nem vagyok biztos benne, hogy jó is a teljes önmegtartóztatás A lovag mit szól hozzá?
Teeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

Én házasság előtt semmit... jól vagyok én nevelve!

Azért veszel tőlem valamit?

Vége a pancsimnak, megyek aludni... úúúú, mindjárt kelnem is kell
05:50...

Szép álmokat az uraságoknak!

Szigorúan csak motoros ruházat céljából tárgyaltam a kolleginával.
Ajánlom a motorok + csajok [18+] topikot Ott nem kell vásárolnod semmit
kösz. elvileg húszonegynéhánynál nem kéne, hogy több legyen...
kihűl a vized
oké!

a tel számom a reglapomon...
Holnap egyeztessünk!
De mondom, nem kötelező... amúgy sem, de ha megnézed, felpróbálod, és nem jó, nem tetszik stb... akkor nem kel megvenni...
de szerintem jó ár érte! Csak jó is legyen rád!

Holnap keressük egymást!

Na pussz nektek...
Szia!

Hát holnap utána nézek, van ízlésed... nem kis mani...
Rendicsek, szerintem holnap megbeszélhetjük. Érdekelne. Hol és mikor lehetne felpróbálni, illetve megnézni?

Tőled még a zsarolást is örömmel venné az ember.

Jó éjt! Kellemes pancsolást.
ha már az izmos comboknál tarunk