Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem ez egy mágnes lapból kiszabott, valamikor régen még az ebay-ről vettem, nem találom a képet. 1-2 mm-es mágnes lap, kivágva. ha találok képet majd felrakom, vagy lefényképezem.
Ez az a fekete, ami az enyémre sem jó?
Ezt én is ismerem, de a főoldalon egy ilyen üzenet fogad már rég óta!
"A tankpadok gyártása átmenetileg szünetel. A raktáron levő készletünkböl tudsz választani."
Hogy Te miket nem találsz !

Tanktáskára vissza kicsit: van de nem használom, bármennyire is vigyáz az ember, megkarcolódik a tank. Megoldás ugye a Bagster full tank védő, de az nekem nem tetszik :(
Többiek? Nem érdekel a karcolás vagy van valami okosságotok?
Apró por alámegy és az karistolja , azóta zacsiba csücsül a szekrény mélyén!

Bemutatom a barátnőimet...

Remélem elnyeri tetszésetek...

http://youtu.be/KvWBHiQPTLA
Esetleg ha valaki ki akarja próbálni vagy átlátszó tapétából kivágni szívesen kölcsönadom, ha már senki nem veszi meg .
Mert ugye én csak azért vettem meg hogy legyen .
Nekem van mágneses, de ZZR 4-600-ra, anno duß-nak kölcsönadva, de szerintem Ő sem próbálta ki (én sem ).
Tank-melltartó tulképpen ! Fehér külső résszel, festhető, matricázható. Ha kell valakinek. Apró 6 eFt pénzért , egyenlőre hűtőszekrény mágnesként, titokzatos tárgyként várakozik !
Mindig van valami jó a Lidl motoros cuccai közt, a tavalyi(előtti) vesevédő messze veri a többit ár/minőségben!
Vettem is hármat, hogy legyen ;)
Igaz egyet el is ajándékoztam, mit tehettem, boci szemek ... és még százalékot sem kaptam .
Tud valaki olcsó tankpad lelő helyet? Nem kell nagyon cicomás, csak hogy takarja a takarnivalót a tank elülső részénél.
plusz a magasítója se durva, csak ilyen 4-5 centit emel rajta, szóval egész átgondolt, plusz jó sok a zseb, ami hiányzik az enyémről.

Igen, én is ettől tartok!
De, ma beugrok, megnézem!
Pont hétvégén megyek bukósisakot nézni, kinéztem ponyvát is,
6 500,- pénzért, de ha ez jó lenne, inkább ez... Bár a másikat, tudom, hogy jó erős...
De, a tanktáska, tényleg jól néz ki!
ilyen szürke színű vót.
kép alapján én azt mondanám az a pvc szar, ami szakad. de mivel élőben nem láttam, nem tudom biztosra. volt ilyen gagyi ponyvám, az úgy szakadt darabokra, mint nagyseggű marin a tanga fingáskor.
Láttam, de nem tudom milyen minőségű. Be volt csomagolva. Beltérre biztos hogy jó.
Peeter a motor ponyvát nem nézted véletlenül?
Milyen minőségű?
Nagyon gagyi... szakadós?
Szerintem ennyi pénzért kár otthagyni!
én is megforgattam reggel, nagyobb mint a mostani, és tetszik is... lehet h d.u. visszamegyek érte...
Emberek!
Ma vettem egy ilyen tanktáskát, és k**va jó!
Tele van zsebbel, masszív, vastag!
Le lehet zipzározni a mágneses talpról, és két hátpánttal hátitáskának is hordani! Esővédő ponyva is van hozzá, teljesen kinyitva 32 literes!
Tanktáska
Ne aggódj, fog jönni a legtöbb helyre, ahová megyünk!
De léégyszí Dettinek hívd, mert a Bettire harap. (meg én is)
Köszike!
Naaaaaaaaaaaaaa

Nem tesztek, ti semmit sehova...
Felhúztam a nyúlcipőt
Pontosan
ha jó helyre teszed a mancsod, a 25% még akár elég is lehet
A maradék 25%ra rá kellene tennem a mancsom, befektetés céljából
Olyan jó nekem, teljesen likvid vagyok
Akartad mondani akinek nem az ajtója ne nyitogassa és ne csapkodja?