Pont olyan volt, mint a tiéd... kiherélt...
Próbálta lehalkítani, 3 szűkítőt tett bele...
Nem lett gyári hangja... a németeknek mosolyoghatok majd... :D
DMC szervízvezető monda: nincs színkód, mert minden gyári cucc fényezve jön. A megoldás szerinte a színkártya és lehet hasonlítgatni...
Az enyém már fényezve volt egyszer, de jó lenne tudni, hogy hol és milyen módon találták ki a színt, mert tökéletes.
Ja annyit kinyomoztam, hogy egy VéZé nevű (itt a fórumon is tevéknykedő) srácé volt a gép. Valaki tud valamit róla. Olyan 2008-óta nincs a fórumon...
Annak idején én is próbálkoztam színkód megszerzésével, de mindenhol azt a választ kaptam, hogy nincs hivatalos színkód, mivel a fényezést mint javítási technológiát a Japcsik nem vették fel a hivatalosan. Minden gyári elemet amit utólag rendelnek, színre fényezve küldenek.
Nemhivatalosan a fekete színre kaptam három féle színkódot, az ezüstre meg egyet sem, a műszerek körüli burkolat színkódjáról meg ne is beszéljünk.
Nálam a fényező volt a színek kulcsa. A fekete simán jó lett, az ezüst és a grafit pedig hajszál pontosan a gyári szín lett.
Ha sikerül biztos forrást találni színkód ügyben, közzé tehetnéd.
Aki unatkozik: Bagster ülőke puzzle ;)
Nem jöttem rá egyenlőre hogy mentsem le csak a megszerkesztett ülést (pdf-be lementettem, de a teljes megrendelőt).
Árat nem látok (hála istennek ) egyenlőre.
Meg nem olvastam végig hogy ez "komplett" ülés, csak a régit le és ezt fel, vagy csak a huzat, aztán én le kell szedjem a régiről a huzatot és ezt rögzíteni. Az én kézügyességemmel nem szeretném szétbarmolni a régit (az maradjon meg tartaléknak, hogy legyen ).
Jaj mennyibe kerülhet egy ilyen? Van meg a Corbin féle is!
Pontos színkódot honnan lehet megtudni? Kellene a fényezőnek.
Állítólag valami betű és szám kombinációja...
Kutty úr, az általad összeállított anyagban nincs ilyesmi?
Ezen már túl vagyok: http://www.colorrite.com/produ...
Az enyém nemsokára kész, megy vizsgázni és kész!
A kipuf nem lett tökéletes, de halkabb, mint volt! Remélem a németeknek is meg fog felelni...
Skyfox... na csak gyere gatyót próbálni...
Mikor is jössz pontosan?
Aztán vigyázz, nehogy megkukkoljam hab testedet!
Remélem jó lesz, de, ha még sem bocsi...
Én sem megyek a motorért még!
Ez a hétvége a motor kiállításé.
Utána való hétvégére dög hideget mondanak, tehát lehet hogy csak 26 - 27-én megyek.
Persze ez változhat, ahogy az időjóslás is...
De, már megvan a végösszeg is meg minden!
Ma, elhoztam a szép új jogsimat is az okmányirodából, tehát én már startra kész vagyok!
Még a bukósisak témával küszködöm kicsit, de még ma elmegyek az IMET-be is, hogy megnézzem végre a Shoi sisakokat és döntsek, hogy melyik is legyen!
Eddig az X-Litle a nyerő, de a Shoi-ban még bízom. Az RX-1100 vagy az RX-1000 bejön nagyon.
Ezért is kéne tudnom, hogy mikor jössz, mert este felé mennék, 19-ig vannak nyitva...de, ha te is este jössz, ahogy emlékszem, akkor át kell ütemeznem kb mostanra...
Köszi. A többit már megvolt.