? Ez engem is érdekelne! Mivel Enci a fogadott lányom!
Peeter
Más:
PONYVA: ki mit használ, hol szerezte, menyiért?
Nekem még anno a 400-asal vett van, kültéri, erős, víz- és hőálló.
Tudtok ponyva készítőt reális áron?
régi adósság, de végre elkészült: összeállt a "Húsz éves a ZZR" anyag, most küldöm át épp az SM-re összes modell, alapvető műszaki és beállítási adatok (menetteljesítménytől a méretig/tömegig, és feltöltési mennyiségektől egészen a szelephézagig) a tulajok különvéleménye, minden.
Lessétek a főoldalt, hamarosan ZZR-be borul a címlap
Igen ugy komolyabban megnézve a dolgot, inkább a külső módszer mellett döntöttem, sok lenne a meló vele, és még rosszabb lenne kinézetre mint az az 1 dióda
Felhivoma figylemed, a kiöntő anyag hidegen nagyon rideg, és az apró alkatrészekben kárt tehetsz. Egy űvegdióda is van benne, ami meglehetősen sérülékeny. Én óvatos hőlégfuvózás mellett (mivel hő hatására ellasztikusabb a japán kiöntőmancs) kb 3 órán keresztül műtöttem, és nagyjából tudtam mire számitsak. Laikusként vagy türelem és eszközök hijján hagyd inkább a fenébe. Egy zsugorcsővel a vezetékbe forrasztott kb 5-6 mm átmérőjű 15 mm hosszu dióda nem illuzió romboló. Nem beszélve hogy sokkal gyorsabb, biztonságosabb megoldás - én a sajátommal is ezt tenném hasonló esetben, bár amíg szét nem szedtem és le nem rajzoltam én sem tudtam mi van benne. Ráadásul ha sikerül is épségben szétszedni, akkor is ki kell önteni valamilyen anyaggal, azt is szerezni kell, nem lehet forró kiöntéskor, illetve nem biztos hogy szép lesz. Enyém se lett az :)
Köszi a segítséget, igy már tisztán látok, lehet megpróbálom a rossz diódát kicserélni, ugy jobban nézne ki, még egyszer köszi, majd beszámolok a fejleményekről.
Ezt rosszul irtam, mert a 4-es lábról a csatlakozóban ki kell venni a vezetéket, és ugy egy diódán keresztűl a 3-as lábra, különben benne marad a körben a régi rossz dióda is, ami kisöntöli a jót és nem csináltál semmit.
azóta is egykerekezik vele a temető mellett, amikor nem akkor meg kint van a műhely előtt, és ázik az esőben, ha nem esik akkor meg locsolja
( bocs, pihent vagyok kicsit, nyilván a fenti történet fikció, és mindennek pont az ellenkezője igaz )
Peeter
Más:
PONYVA: ki mit használ, hol szerezte, menyiért?
Nekem még anno a 400-asal vett van, kültéri, erős, víz- és hőálló.
Tudtok ponyva készítőt reális áron?
Áronkához ugorj be, nézd meg jól van -e, jól bánik -e a motorkámmal...?
Ugye betette fedél alá?
Nehogy kint ázzon szegény...
Pussz.
Igen, csak Peeter egy kicsit csúnyán válaszolt, de sebaj, majd én lejátszom vele...
Hát ha benéz ma tHUNder is...
Érted igaz?
Ma menek táskát mérni, délután jelentkezem
És hogy van? Szoktam vele beszélni, de lehet az érdekes dolgok kimaradtak!
Ha publikus, akkor leírhatod itt is! Ha nem, akkor e-mail!
Képzeld minap voltam Miskolcon.
Találkoztam többek közt Enikővel!
Igen azzal az Enikővel és mesélt nekem érdekes dolgokat...
Hááááátttttt.....
Üdvözöl!
Lessétek a főoldalt, hamarosan ZZR-be borul a címlap
De azért tényleg lassan ütöd egy lány próbálási szokásait!
Nem is baj, így lehet jól vásárolni, ha felpróbálsz mindent!