Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen? Vagy ez fehérnek számít...?
4ezer az ára
Kezdem elölről:

- színtelen búrás indexek, LED-es, színtelen búrás hátsó lámpa.

Valaki?
vagy nem?
mondom indexégő melett
Két kis égő megy be az indegégő melett úgyhogy műszakin csak kivettem és csókolom
Nekem a GSX550-en volt mindkét első pislogóhoz 3 kanóc. A test ugye adott volt, ha egyikbe dugtad sötétből felvillant indexeléskor, a másikban meg mindig világítóból elaludva villogott ámerikásan.
Attól függ, mennyire vagy ügyes/igényes. Nekem ilyen volt az egyik Kawasakim gyárilag. 5/21 W bilux izzók az első indexekben, a 21 W-os kör irányjelző, az 5 W-os a helyzetjelző kör, amely mindkét oldal megszakad bármelyik irányba indexeléskor.
Sajnos nem, amit ők ZZR600-nak írnak az is az amerikás XZ-6R...
Műszakin nem szóltak érte? Itt baszkodnak, ha "ámerikásan" világít az irányjelződ.
Szia!
Hátsó kapaszkodó után érdeklődnék ami az ülés mögött van, hogy megvan e még és mennyiért adnád el nekem?
Köszi.
Nekem két kis izzóval van megoldva, pont tegnap hoztam el a szerelőmtől mert a tavaszi generálnál ott maradt és nagyon hiányzott szerintem jól néz ki mikor világít folyamatosan.
Szerintetek mekkora dolog úgy megcsinálni az első 2 indexet úgy kötni, hogy folyamatosan világítson, mint az amcsi gépeken?
Irányjelzésnél csak megszakítja a folyamatos világítást, vagy az alap "helyzetjelző" fény egy külön kisebb izzó?
Bocsi fiúk..nem ide másoltam be a vasat ..mégis ide rakta be..
Biztos D modell, már láttam a kicsikét :)
sziasztok..ezt ..fogják bontani ha kell valakinek alkatrész írjon ...vissza olvasok
Szia! Újban tudok segiteni.Alvázszám kell. Adatlapomon elérsz
Jó ötlet! Ez D modellnek tűnik :-)
elküldtem még 1X,az adatlapodon levő e-mail cimre
Nem jött semmi!
Sziasztok!
Nincs véletlen valamelyikőtöknek zzr400 '90 D modell-hez hátsó kapaszkodója? Az ülés mödöttire gondolok.
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! '94-es vagy az utáni ZZR600-asra keresek műszerfal körüli idomot és annak a bal oldali folytatását amiben a zárható rekesz van! Plusz ha még valakinek lenne egy ezüst színű oldalidom (bal oldali) bontottba az remek lenne! Ha valakinek vannak ilyen alkatrészei az kérem írjon rám vagy itt vagy mailben is jó teljesen mindegy: pzoleee99@freemail.hu
Előre is köszi a segítséget!