Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor az "okos enged" érvényesült. És a régi foglalat már okos volt.
A színtelen izzó "pöckei" 12-6 óránál vannak, a sárgáé 12-7 óránál. bele tudod erőltetni, de éppen azért különbözik, hogy véletlenül se tegyél mondjuk fehér izzót a fehér búra alá.
Nem vettem észre, hogy más lenne. A Fiestámon cseréltem ki anno az indexeket színtelen búra, narancs pilács. Foglalat nélkül vettem őket (darabja 1160Ft! az reális) és nem volt probléma, szerintem ugyanott vannak a pöckök színtelen és a narancs 21W-os bogyón is.
Annyiba hallod egy 10000Ft értékű tankolókártya is beférhet ajándékba, még mindig nem térek napirendre.
"füstös index ára párban, sárga izzókkal együtt 17 e Ft"

ebben az új foglalatok is benne vannak? (az átlátszó és a sárga index más foglalatú)
Maga mindíg a saját kora előtt jár!

Mostmár értem miért ólálkodott ennyi ferdeszemű Újvárosban, Hankook-os mérnöknek álcázták magukat, de valójában Kobe-ból jöttek
Én is megkaptam a választ árakkal... 5 darab 50 filléres műanyag szarért nem adok összesen majd 60ezer forintot Marad sárga meg piros, kész.
pontosítok, így értettem: kényelmes, majdnem sportgép

biztos, hogy elkérik érte a tallért... nem gondolkodom benne, de nagy találat lesz..
A ZZR1400, na az majdnem kényelmes sportgép ezzel a kormánnyal a nagy Z több mint kényelmes lesz

egyelőre az árától félek, hiszen a nagy Fészer is négy milka felé szalad, ezért meglepődnék, ha a háromhoz lenne közelebb a ZSX (de fura leírni) ára...
semmi bajom sőt ha elolvasod mégecce, akkor rájövöl hogy teccik, csak így lenne szélvédelme is
6 éve mióta a németeknél megláttam a dugóban poroszkálni egy ilyen moddolt cbr-t, azóta olyan tekknológiát akarok megtalálták a lyukat szerintem, mert az majdnem egy kényelmes sportgép.
na hát igen, a plexi az olyan, esetleg lehetne zseléből a széle és szlalomnál a kormány szépen belecsússzan a plekóba
Mi bajod a régi Z-vel? Úgy szép ahogy van!
Viszont ez az új... ...nagyon eltalálták.
Elsőre nekem nagyon hasonlít a legyőzendő Fazerre, de a plexin jól látszik, hogy ezt egészen sportosra/hasalósra gondolták ki.
Keskenyebb kormány, és az is előrébb - ezért is kellett olyan hülyén kivágni a plexiből, hogy elforduljon koppig a kormánya...

...jelzem, ezt én már vagy két éve tudom, hogy így kell csinálni
ha ilyen fejidomot rá lehetne aplpikálni a régebbi zékre is...
Támad a Kawasaki 2011-re: Új ZX-10R és idomos Z1000 SX jön!
Sziasztok, nos nem jött be az új fesz szab, sőt, kölcsönkértem egy másik aksit, s azzal is változatlan a helyzet, addig tölt, még benem melegszik, s annyi.
Egy kérésem lenne bármelyikőtökhöz.
Valaki légyszi mérje már meg a következőket.
Generátor 3 vezetéke, nekem sárgák, rámennek a fesz szabra, üresen, tehát nem járó motornál, hány ohm?
Nekem szimmetrikusan 0.5, ami még jó is lehet.
Valamint járó motornál, hány Voltot lehet ott mérni, értelemszerűen váltó feszültségre kell tenni a műszert.
nekem 7 V körüli, amit igencsak keveslek.
Az egészhez nem kell semmi, csak egy kis műszer, a leg gagyibb is tudja ezeket.
A 8 Watt stimmel, mert 4/23 wattos volt eredetileg az izzó, de itthon 5/21-est tudtam bele venni. Az a nem mindegy, hogy ezt a háromeres cuccot tudjuk-e hova dugni európai piacra szánt motoron, azaz a kábelköteg tartalmazza-e a helyzetjelző szálat az első irányjelzőkhöz vezetve. Ha ezt kiderítenéd, az nemlenneszar :)
Ezekre kérek egy gyári árat. Októberben amúgy is vagy -30% van a gyáricuccokra. Csak azt nem tudom, hogy ahová ezeket a csatikat dugom ott van-e ez a 8W folyamatosan....
Nagyon nem értek én ehhez.
Hm. Annyit tudok hozzáfűzni, hogy nekem is kéne ilyen megoldás, ezért ha találsz megfelelő kábelköteget, akkor kettőt vegyél :) Vagy ha találsz egy ügyes villamossági szerelőt. Az biztos, hogy a bilux aljzatot meg lehet rendelni a kawasakinál: amerikai modellhez kell első indexet venni. Azt nem tudom, hol van elrejtve és hogyan van vezérelve az a logika, amelyik kioltja a helyzetjelző kört irányjelzéskor.
Igényes az lennék, de ügyes az már kevésbé...
Ha valakinek kell, nekem van komplett, eredet, hagyományos, gyári, alig használt 4db sárga index búra és fék lámpa. Ár? Mondjuk az új -10% és lehetőleg egyben .
Én füst színűre kértem tőle ajánlatot:
"
A http://tutilampa.uw.hu/kawasak... linken a 664-es ZZR 1100 hátsó, füstös index ára párban, sárga izzókkal együtt 17 e Ft. Első füstösben nincs listázva, mert a normál beszállítói forrásomból már nem tudok hozzájutni. Máshonnan igen, de az kicsit drágább, 20 e lenne párban.
LED-es verziók létezéséről nem tudok ebbő la típusból."
Feltételesen érdekelne még hátsó indexbúra mondanál arra is egy árat? Hogy tudnák ehhez hozzájutni? Alkudni lehet :-) ?
Azt hittem Kawához csak annyi van amit először belinkeltél, ott meg csak egy izzós hátsó volt. Amit - pedig most már átrágtam magam a weboldalon - nem találtam azok az árak.