hali nem sok jot hallottam a 400 és a 250-es motorokrol azt mondják szinte mindegyiknek baja van a szelepeivel irjátok meg lécci hogy ti mit hallottatok erről a dologrol köszi
Olyan kérdéssel furdulok hozzátok, hogy igaz ZXR 750be, de hol lehet neten légszűrőt venni? Számos oldalt néztem már meg, de nem találtam a ZXR-hez légszűrőt...
Legyszi irjatok mar le, hogy eg a gepeteken a helyzetjelzo/tompitott/refi. A jobb vagy a bal oldali buraban egnek? Ugy nezzuk, a balt vagy jobbat, hogy a mocin ulsz.
pl:
-helyzetjelzo: mindeketto
-tompitott: jobb
-refi: bal
siktolattyú alatt nem csak azt értjük,hogy lapsíberes(amugy a gyári zxr karbi nem teljesen az) hanem ez a karbi nem vákuumos,hanem bowden müködteti a tolattyúkat.ez bárhonnan is közelítem meg versenyalkatrész,jobb gázreakciót, eredményez,robbanékonyabb vele a motor,és állítólag csak a karburátor csere és behangolás is már hozza a lovakat.
Végre találtam 60/35 wattos japán belpiacos izzót.
Akit érdekelne az szóljon időben, mert egy két héten belül megrendelem a sajátomat, és utána már saját magának rendelheti!
csáo
Meg tuti kapsz a Bázismotorban is, a Louis-ban biztos árulnak ahoz is.
Olyan kérdéssel furdulok hozzátok, hogy igaz ZXR 750be, de hol lehet neten légszűrőt venni? Számos oldalt néztem már meg, de nem találtam a ZXR-hez légszűrőt...
A blokkom elkelt ,már ne érdeklődjetek.
Legyszi irjatok mar le, hogy eg a gepeteken a helyzetjelzo/tompitott/refi. A jobb vagy a bal oldali buraban egnek? Ugy nezzuk, a balt vagy jobbat, hogy a mocin ulsz.
pl:
-helyzetjelzo: mindeketto
-tompitott: jobb
-refi: bal
Remelem ertheto volt, kosz szepen.
Ha kell valakinek zxr400-as blokk akkor írjon!
bgabor87@citromail.hu
Itt van egy:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayI...
Akit érdekelne az szóljon időben, mert egy két héten belül megrendelem a sajátomat, és utána már saját magának rendelheti!
Eladó ZXR 400-ba való CR9EIX iridiumos NGK gyújtógyertya 2500/db áron.
Eredeti japán, vadi új.