Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok ezuton szeretnék üdvözülni minden kedves zxr vagy más motoros társamat ! Az eddig olvasott hozzászolásokbol némelyikéből sokat tanultam és pár doldot sikeresen alkalmaztam is ! PL: a kilométerora szabájzásával kapcsolatbal
Most beszéltem vele telefonon. Most kint sem tud semmi ilyen motort. Legutóbb egy törött zx12 volt 25 kw os papírokkal. De már az is elkelt!
Ha lesz valami akkor majd szólok.
helló gyalu de kár hogy nem eladó nagyon szép és szerencsés a gazdája hogy már a-korl jogsival ilyenje lehet egyébként mennyibe került ez a moci .Én láttam most egy hirdetést a motor.hu-n egy 650-es sv 25 kw-an ez nem az amiről te is beszéltél ja és ha lesznek 25 kw -os nagymocik az ismerősödnek/haverodnak akkor szolnál majd nekem lécci mert nem sok nagyvérűt láttam 25 kw-os papirral sajna
köszi a képeéet is helló
nekünk van szűk 3/4-ed zxr-ünk!
Akkor már ketten vagyunk:

1. Mat
2. Szkráccs
Hú ez egy dicséretes ötlet.Támogatom
Na ez az a moci! 15100 km volt benne mikor megvettük.
Egy fiatal srácé volt kint németben, 25 kw osként használta. Szóval agyonhajtva nincs:)
Van egy ismerősöm az hordja be németből ezeket a mocikat. Mivel kintről is csak törötteket érdemes behozni így nála csak javított mocik vannak, de mint a példa is mutatja szépen megcsinálja.
25 kw os úgy tudom most nincs neki. Volt viszont már sv 650, zx636 és zr7 is kis papírral.
Most van neki eladó (vagy lesz eladó):
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
http://www.hasznaltauto.
hu/ker...

http://www.hasznaltauto.hu/ker...
http://www.hasz
naltauto.hu/ker...

ezek vannak most készen!
Készülőben van egy 1000 fazer, az utolsó fém vázas bordó feketében,
egy honda vtr 1000 sp1, egy öreg fj, Afrika Twin, valami kis Virago is. Ennyi jutott eszembe :)
hello de küldhetsz egy pár képet ha tudsz amugy külföldről hogyan kivel lehet behozatni motort kik foglalkoznak ilyennel?
Hello

A motor sajnos nem eladó. Csak mondtam, hogy megoldható a 25 kw papír. Nekünk ez véletlenül alakult így. Amit annyira nem is bánok ám!
Képet az így is tudok róla küldeni, de gondolom így már nem érdekel annyira!
helló érdekelne küldenél egy pár képet e-mailban pár képet meg egy leirást a motorol hogy mien állapotú meg menyibe kerül itt az e-mail cim kawaman@citromail.hu és e-mailbe bővebben megbeszélhetnénk helló
Sajna itt még a kerékcserét sem merném odabizni valakire. Egyik szervizbe bevittem fékbetét cserére, aztán az első kereszteződésnél rájöttem hogy nincs hátsó fék. ciki. Mondjuk én is kipróbálhattam volna mielőtt elhozom Van Szoboszlón egy srác, ott egyszer elvittem karbiszinkronra, korrekt volt, gyors és ráadásul jelezte hogy miket kellene javitgatni még. Onnantól oda hordom. Még nem csalódtam benne.
Amugy ki szereli a motorod? Ott csinálta valaki, vagy be vitted inkább Debrecenbe?
Ha guma kell a mocojodra akkor keresd Moby-t:) Tud nagyon jó árban gumákat. Van új is használt is!
Nekem is fel kellene már dobatni valami gumit a moci hátuljára, mert vinnem kell műszakira. A mostani gumim meg 0ra futott:(
Márciusban lesz egy éve. cserébe jött, ugyhogy eszi nem eszi alapon ez jutott
Akkor valószínüleg nem egy motorról beszélünk. Te mikor vetted ezt a motort?
Én Berettyóban születtem és nagy ritkán most is járok arra, de ezt a motort még nem is láttam arra:(
neekm eddig actevo volt benne.nemtudok nyilatkozni,3 versenyt mentem csak kawával.
Üdv! Pestről vettem, hogy előtte kié volt? passz hege
Hello

Ez a zxr véletlenül nem a Szekrényesi féle ?:)

Neki is pont egy ilyen motorja volt anno!

Gyalu!
Hello

Nekünk van egy zx636 25 kw papírokkal. Ezt a motorot Németországban használták, hivatlosan 25 kw osként. Kint ez így működik, hogy hivatalosan megvásárolsz egy folytó készletet, ami a szívó részt szükíti le, majd ezt hivatlosan beszerelteted a mociba. Ezek alapján bejegyzik a forgalmiba. Ha egy ilyen motort hozol be akkor a magyar forgalmijába is ez kerül. Kint bármilyen motorhoz lehet ilyen készletet kapni.
Nem igazán tudok róla, hogy ez kis hazánkban megoldható e bármi módon:(
Esetleg a közlekedés felügyeleten érdemes utána kérdezni.

Üdv.

Gyalu
Csináljunk Kawa ZXR 400 Fan clubbot!
Vagy esetleg lehetne a kevés nép miatt ZXR fan club hogy jöhessenek a 750 és 250-esek is.
Próbáltad már
ezt: MOL Dynamic Moto 4T Racing Pro 5W-60
vagy ezt: ELF SPORT 4T CAMPIONE 10W60?
Nekem most Castrol Power1 Racing 10W-50 van benne, de ha javarészt utcán használom a gépet, és nem állandóan 10E fordulatszám fölött, akkor indokolt a 60-as olaj?
nekem most agip racing 4t 10w60 van benne
Motoröl: 3 Liter SE- oder SF-Klasse
SAE 10W40, 10W50, 20W40, 20W50

és milyen igaz! bocs
Szia,

Isten hozott :)
elerhetosegnel van email cimem, ha arra irsz, tudunk egyeztetni alkatreszek ugyeben.

szerintem fan club nincs, de jo paran jarnak ide a forumba ZXR-400 tulajok, talan ez az egyetlen gyulekezohely, de ha rosszul tudom, cafoljatok meg...

udv,
N.
A Castrol valóban egy kiváló olajcég, de nem gyárt 5W-40 es motorkerékpár olajat, mellesleg ilyet nem is javaslok ZXRbe..
full syntetic lehetőleg verseny 5-40W a gyártó nem lényeg(ilyen minőséget nem sokan gyártanak, castrol, shell...)