Én is ilyen cipőben jártam nemrég sajnos.
Tudom ajánlani a Steel Horse Motors-t (kawazsolti), tőlük rendeltem Én is gyűrűszettet(alapméret) meg hengerfejtömítést még 2011 november környékén. Megkérdeztem 3 helyen is ők voltak a legolcsóbbak Nekem postával mindennel együtt majdnem 50 ezerbe jött ki. A többi tömítéshez annyit fűznék hozzá hogy én meg sem kérdeztem a gyári árát mert mindenhol azt hallottam, hogy nagyon drágák. Mi hőálló tömítőpasztát kentünk mindenhová és szerencsére bírja
Megmaradt a hengerfej tömítésem még régről, végül nem kellett a mocihoz, ha gondolod jó baráti árba odaadnám neked, én nem tudom a VTR-re rakni, és azért hogy dísznek itt rohadjon meg a falon nem tartogatnám
Huu rendesen belenyúltál a dolgokba, alkatérszbe steel horse motors kawazsolti mindenképp pláne gyűrűszett miatt is (állítólag nehéz találni) sok sikert a felújításhoz.
Hát amiért jobban preferálom az a kinézete az idomzat ugye teljesen más a váz is már illetve hátsó rugóstag már nem külön tartályos minimális változtatás a blokkban de szinte teljesen ugyanaz a cikkszámaik is megegyeznek a legtöbb alkatrésznek, papíron erősebb 65 ló a 62-vel szemben de nyomatékszegényebb 39,2-ről már csak 36,3Nm ezeket viszont tuti nem fogod érezni meg könnyebb 4kg-mal, méretre kisebb (rövidebb is meg alacsonyabb). Nekem a H-ba még a porszívócső nem tetszik, az L-nél tank előtt kis idomba mennek az ötletesebb, de ez saját vélemény a H-nak is megvannak a maga szépségei.
Azt én is észrevettem de az eladó ugyanaz mint a felhasználó, menj el nézd meg nyilván ilyen árban nem új motor lesz, meg gondolom viszel vkit ha te nem konyítasz hozzá bár az L modellt részesíteném előnyben de azok meg drágábbak.
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy kawát! Most találtam egy nekem valót mert sajnos a korl jogsim van: http://www.kepesmotor.hu/kawas... mit tudtok mondani erről a mocirol ránézésre, esetleg fel e ismeritek valahonnan, és enne a farokidoma miért másabb mint amiket látok a képeken? Válaszotokat várom köszi!
szasztok ,nem lenne-e netán egy elfogadhato állapotu 195/70 r 17 -es gumija,vevö lennék rá. van egy METZELER 150/80 ZR 16-os vadi uj elado. érd: seeding36@gmail.com
Szevesz.
Köszi már megoldódott az ügy. Sikerült találni elég jó áron.
kb másfél nm 1600 Ft volt.
Én is ilyen cipőben jártam nemrég sajnos.
Tudom ajánlani a Steel Horse Motors-t (kawazsolti), tőlük rendeltem Én is gyűrűszettet(alapméret) meg hengerfejtömítést még 2011 november környékén. Megkérdeztem 3 helyen is ők voltak a legolcsóbbak Nekem postával mindennel együtt majdnem 50 ezerbe jött ki. A többi tömítéshez annyit fűznék hozzá hogy én meg sem kérdeztem a gyári árát mert mindenhol azt hallottam, hogy nagyon drágák. Mi hőálló tömítőpasztát kentünk mindenhová és szerencsére bírja
Egyelőre nem kaptam meg a leveled!
próbáld meg újra kérlek!
Mizo
Küldtem mailt.
mizo (kukac) sch (pont) bme.hu ra írj kérlek privit, és ott megbeszéljük.
Amúgy szép az "új" cangád
Megmaradt a hengerfej tömítésem még régről, végül nem kellett a mocihoz, ha gondolod jó baráti árba odaadnám neked, én nem tudom a VTR-re rakni, és azért hogy dísznek itt rohadjon meg a falon nem tartogatnám
Nagyon jó minőségűek vannak.
Megkeresem a címüket. Segítenek is kiválasztani, ha még nem vettél.
Mizo
Tudna nekem valaki írni árakat, és hozni alkatrészeket?
Szétszedtem tegnap darabokra a motort, mert 7-8 as végnyomásom volt csak.
Kellene hengerfej tömítés
hengertalp tömítés
Szelepfedél tömítés
Csapágyszett (alapméretes)
Gyűrűszett (alapméretes)
Olajteknő alatt is volt valami vastagabb papír szerű tömítés. Ilyen is kellene.
A jó hír, hogy a hüvelyekben 1 ill egyben 2 század van. Szóval tudnak a jappánok.
Majd teszek fel képeket. Holnap meg a hengerfejem gépműhelybe, ahol azért kitakarítják, ellenőrzik a szelepfészkeket, szelepvezetőket, meg mindent.
Mindenkinek további szép napot, és jó motorozást a jó időben!
Mizo
Szeretnék vásárolni egy kawát! Most találtam egy nekem valót mert sajnos a korl jogsim van: http://www.kepesmotor.hu/kawas... mit tudtok mondani erről a mocirol ránézésre, esetleg fel e ismeritek valahonnan, és enne a farokidoma miért másabb mint amiket látok a képeken? Válaszotokat várom köszi!