Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na de srácok ugy sem éri megcsináltatni ha ráköltenék vagy 150e ret ugy sem lenne jó?
szerintem megéri na mind1 holnap megyek megnézni!
Hááát apukám... én megvenném és átépíteném streetfighternek (gyakorolni), de úgy, hogy még plusszba rá kell költeni kb. 150e-t így az így sajnos nem megy.
250-be a CBR250RR,Hornet 250,Jade 250(SZINTÉN FOGASKEREKES VEZÉRLÉSŰEK)
VFR400R,CBR400RR.Ezek fogaskerekes vezérlésűek(nincs vezérműlánc),nagyon megbízhatóak.
És a VFR V4-es hangja
Akkor milyen motor lenne a jó 250-400 as kategóriába ami megbízható és amit érdemes lenne venni?
Viszont eu. ZXR400-ast nehezen fogtok találni,ugyanis 2mft volt amikor forgalmazták nálunk(pár éve).
És a Németeknél is drága volt.
Megjegyzem a VFR400 eu. változata kb. egy CBR1000F ára volt a Németeknél!
Szóval elég drágák voltak az eu. 400-as gépek.
Na most én is okosabb lettem kösz!
Az eu. modellek lámpájában ott figyel az "E" betű,és ami a legfontosabb:a belpiacos gépeket lefolytják(250ccm-40le,400ccm-53le).A nyitott ZXR400 65le,a 250-es 52le(viszont abból csak belpiacos van).
Ezt nem tudom én se! Majd megkérdezem.
de ha csak a km óra a különbség,miért nem szabad?
Ja meg zxr 400 as belpiacost se szabad!

A zxr 250 re mondtam hogy nem szabad venni!
akkor miért nem szabad olyat venni?azt írtad,hogy nem kap bele alkatrészt :) de csak az órája más
Ja nekem ezt mondta a szakember!
csak ennyi a különbség?
370 ezer? És úgy hogy még 150 ezret rá kell költeni? Megbolondultál? A szerelőm 400 ast vett még anno 290 ért!
Pl a belpiacosnak 180 ig van számlázva a km órája, az európai zxr400-nak 240 ig! De attól még lehet belpiacos az is. Mielőtt megveszed a motort, nem árt betelefonálni, bediktálni a motorszámot és pár pillanat múlva megmondják neked hogy belpiacos e!
Eladó egy Kawasaki zxr250-es!
Új JT lánckerekek, és lánc,új gyertyasor, sportkipfogóval.Motorhibásan.Javítása kb.100-150 ezer.
A korlátozott jogsival vezethető!Az árirányár
370000Ft
mármint a belpiacos és európai között?
egyébként mi a különbség a két ZXR között?
Nem tudja kidobni! Még meg se vette! Inkább 400 as zxr-t vegyél de abból is az europait, ne a japán belpiacosat, ahhoz legalább vannak alkatrészek!
nem éri meg,dobd ki az egész vasat úgy ahogy van
cső norbi!
Már mondtam hogy nem éri meg! Szét vannak hajtva, ne vegyél! És ne itt kérdezz mert itt semmit nem tudnak! Mondtad hogy bemész a kawaboltba! Ott kérdezd a szakembereket! A főtengelyt ne felejtssd el megkérdezni!:)
sziasztok!Valaki meg tudná mondani h egy zxr250 es teljes motorfelujitás mennyi?mert most veszek 1et és kompreszioiányos!vagy egyáltalán megéri megcsináltatni?elöre is köszi ha valaki tudná
üdv:Norbi
hehe.....nekem is kellene egy főtengely....sajna a főtengelyen lévő fogaskerék megkopott ...