Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

voltunk Kringen.
Öcsi zxr-el. igény esetén néhány kép.
Tettem fel egy képet a motoromról! Ha esetleg valakit érdekel.
nekem 200körül nem tom pontosan mert már nem mért az ora kiakadt!nagyon jol megy!:D
vasárnap kakucsring? 250-esekk
annyit ment az enyém is,szerintem egy 250-es mocitól nem rossz.
nektek emnnyit megy végre a zxr?
nekem eddig 180 a csúcs
kicsáncsi vagyok ez ennyire a legvége
na a képen ott az idomba van lyuk és ott van a nivo
na itt van egy kép közelitsél rááá!ot tudod megnézni menyi olaj van benne!
fele-2/3a kb
Az olajnak kb. a kisablak felénél kell lenni igaz?
meg rémlik valami oylasmi, h bejáratás után baj abból sem lehet, ha lecseréled az olajat.
1000kömö szvsz tök elég.pár nagy túra országúton azt csá
Egy motor felújítás után kb. mennyit kell bejáratni? Hány km-t kell belerakni?
Oké kösz megtaláltam!
Ja jól mondja fzr! Először én is alig találtam meg.
Hát én akárhogy nézegettem nem láttam kis ablakot, de akkor valószínű nem néztem meg rendesen. Köszönöm a segítséget!
blokk jobb oldalán kis ablak.. függőlegesen álló motornál egészséges mennyiségnek kell azon át látszania..
Sziasztok!
Most vettem egy 250-es Zxr-t. Tudnátok segíteni? Az olaj nívója hol találom? Előre is köszönöm a segítséget!
Ez a 22-es csapdája.
Ha kihasználod amit tud hamar elkopik,ha meg "lájtosan" használod akkor minek vettél 250/4 gépet?
Arra elég egy V2 250(VTR,SPADA 40-45LE),vagy egy erősebb 1hengeres(SRX250,Goose250-32le).
de tényleg.. ne parázz, ha rendben van, nem lesz baja a lendületes motorozástól.
még midnig nem értem minek kímélni a motort...azé van hogy pörgesd
*ezres
90-100 al tartósan kb 8 ezret forulat a jó neki!
figy, egy húdemeddigbírja cruisernek is 170 körül van a végsebessége. Tehát, ha 150-nal megy az neki ugyanoylan megterhelő, mint neked.. Fater simán kivégezte a VL800-asát.. de a 110-120 két emberrel nagyon jól esik neki. Olyankor kisimul a járása is, alig fogyaszt..
Ja még annyi,hogy egy hosszabb túra során mekkora a legideálisabb fordulat max?Ami még tuti kíméli a mocit