Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát az volt. Be is voltam tojva, hogy ilyenkor mi van. Basszus most ha nem kérdezem meg és felöntöttem volna!
előtte csak nayg feketeség vót, mi?
Megpróbáltam és jó amit mondtál! Tényleg megvan benn a szint.
Oké kösz! Akkor megpróbálom így ahogy mondod.
hm.. kérj meg valakit h döntse mélyre oldalra, és onnan egyenesítse folyamatosan lassan. akkor előbb utóbb meg kell látnod mikor kezd emelkedni a szint ahogy áll vízszintbe a motor.. melegen, vagy épp leállítva van fenn a motorban egy csomó olaj, és az idő mire leér. azért kell hidegen, vagy megvárni míg kb lefolyik az összes, nehogy túltöltsd, mert akkor hazabaszod
Mert ha hidegen megnézem nem sok minden látszik azon a kis ablakon de ha bemelegszik akkor megvan a szint rendesen. Akkor hogy van ez?
Nem, hanem leállított hideg motornál!
Az olajszintnek akkor kell meglenni ha már bemelegedett a motor ugye? Bocs, hogy ilyeneket kérdezek, de még nem nagyon vagyok szakértő.
hát, néztem, de az elég drága.. ilyen kis pénzescsávós helynek tűnik...
A Pannónia- Ringre nem szoktatok járni?
télleg fasza volt a ringen menni végre.
föleg az a jo a kakucsban h nem kell hozzá erös motor mer én általában 2-esben mentem végig a pályán mer max 100 körül tucc menni.
állat volt.
az enyém 183-at ment 2 személlyel és egyedül 185-öt.. szép volt - jó volt - rég volt.. esetleg ha valaki látta azóta ezt a gépet hozzon össze a jelenlegi tulajdonosával
itt meg a kis fostos hasít
Igazi fasza 2 kereklámpás gonosz, "öreg" gép! Imádom!
én öcxsi gépén
855-995
Az enyém is UDA!
Randy jó a rendszámod!
kivágtam inkább, messziről van. öcsi dönti
Pont ilyen kawán gondolkoztam mito előtt
még előtte
Kösz! FZR-nek nagyon eltalálták ezt a fejidomot lámpával,nem is értem,hogy lehetett azzal a hátsó lámpával befejezni a motort. Nem fikázok,ne vedd annak,csak érdekes.
minnyá kimazsolázom a kawásokat
Alap,hogy érdekel! Adamfzr! Lenne igény!