Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello.
nézd meg itt www.burmi.hu ha nincs az oldalon akkor hívd fel öket!
Üdv!
Tud valaki zxr250-hez főtengelyt, vagy komplett blokkot?
csumi.
Sajnos nagyon drága a moci.

De azért köszi.
megnyílt a kawasaki zxr400 topic
Helló.
Egy Yamaha Majesty 125ccm es motorom van. Nagyon jó állapotba van. Tavaly vásároltam, de nekem már kicsi. A Használtautó.hu oldalon megtalálod. A hird. kódja: 1132037. ha érdekel akkor válaszolj. Köszi. Helló
Szivesen. neked milyen mocid van ? Robogó csere érdekelne. A bratyomnak kéne valami suhangatni a városba.
Köszönöm a válaszod. Lehet elviszik a motorom, úgyhogy lehet aktuális lenne a tied is. Majd jelentkezem.
üdv:csabi
A motor müszakilag kifogástalan, fel van újitva(2006 oktober).
Ha elviszed szervizbe még a kötelezőket sem kell javitani(szelep áll...)
Szervizbe 2 honappal ezelött volt cseréltek rajta : láncot(d.i.d.19.000. ), fogaskerekeket(7e+8e), olajat(gp), szürőt, megrepedt a plexi ezért vettem másikat még nem raktam fel mert drága volt és a gyári nem vészesen néz ki.
Oldalán csusztam 1* de cakk-pakk 20.000.- forint a kár ha idegenhez viszed.
Első gumi szerintem tréé, hátso böven jó.
müszaki2008-ig.
1993.11. havi, km áll.:34100. ára:450.000.-
Ha zxr250est akarsz szerintem nézd meg(bp 17ker.) mert én 1 évig vadásztam hogy normálisat kapjak.
A motorrad beveszi 450ért ha veszel másikat. Nekem már van másik ezért nem aktuális. szép napot.
Helló.

Engem érdekelne a motor. Akorl. jogsival vezethető? Évjárat, motorikus állapota, gumik és hogy van e bármi problémája.
Válaszodat előre is köszönöm
üdv: Csabi
Van egy zxr250 eladó ha érdekel valakit!
Sziasztok.
Érdekelne egy Kawasaki zxr 250 es moci. Akorl. jogosítványom van és olyan kéne ami azzal vezethető. Évjárata 96 környéki legyen. Amúgy van egy eladó Yamaha Majesty motorom ha érdekel valakit beszámolásba. Köszi.

Sziasztok.
Hát, írtam a srácnak egy emailt Már eladta!
Köszi! Megpróbálom! Ugyan ez nekem kicsit nagyon messze van, de hátha!
a www.motor.hu-n keress ra a ZXR-re.. van zxr250 alkatresznek, amit valaki arul 160-ert...

LEÍRÁS
A motor most lett felujitva dugo, csapágyak, Szelepek vezérmülánc, Ki lettek rajta cserélve a gyujtotrafok az elektronika de a motor még igy sem indul be!(gyenge szikrát ad!)

MEGTEKINTHETŐ
Győr-Moson-Sopron megye, Feketeerdo
telefon: 06205625208
szeitz@freemail.hu

sok sikert...
N.
biztos h nem az. amit én kinéztem az 250-es.
hello. nem azt néztem ki. mindjárt nézem amit mondasz.
Nem azt az fzr-t veszed meg ami fenn van a motor.hu-n 500-ért? És írja a tulaj hogy Ak-val vezethető és irányáras.
üdv mindenkinek.
én is nézegettem ezt a mocit. de az árat drágának találtam. a korához képest. igaz tetszik a márka, de sose lehet tudni.
www.kepesmotor.hu/kawasaki/i?p... ehhez kapnál egy komplett blokkot. énis most veszek mocit. végül 1 yamaha fzr mellett döntöttem. még nem tudom hogy mi fog kisülni belüle. de majd elválik. további jó motorozást mindenkinek.
Najó,akkor ilyet tényleg nem érdemes venni,köszönöm a segítséget!
Ja és az alkatrész(már ha tudsz szerezni),elég húzós.És nem sok szerelőnek merném a kezébe adni.
Maradjunk annyiban hogy oroszrulett ennyi idós 250-est venni.Ezzel pedig pereceltek még is.
Volt ilyenem,pont fekete-szürke.vezetni jó volt.De 19000rpm-nem az örökkévalóságnak készűlt.
Sziasztok! Erről mi a véleménye a hozzáértőknek? Most tervezem motor vásárlását és nem tudom eldönteni,hogy legyek-e elég bátor egy ilyen sokat forgó 17 éves gép megvételéhez.
Milyen árban vannak hozzá alkatrészek: hengersor,hengerfej, főtengely stb?
Választ előre is köszŰ!
Számom: 06/70 773-34-70
Szia! Nekem van egy ilyen bringám eladó. Ha bárkit érdekel légyszi hívjon, mert SÜRGŐSEN eladó. Sajnos sokat kell rá költeni, de olyan 270.000 irányáron adom. Légyszi jelentkezzetek, bármilyen megoldás érdekel.
Sziasztok!
Gondolkozok utcai motoron és hát a-korl.josgsival mennék,továbbá nagy kawasaki fan vagyok ezért esne a választásom zxr250re!Jó lenne egy pár infó róla amit szem előtt kéne tartani vétel előtt!Kiváncsi lennék zxr tulajok véleményére hogy mennyire szervizes ez a motor!Eddig kx125öm volt de szeretnék átálni!Továbbá ha van valakinek zxr250eladó várom jelentkezését!Köszi