Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Huuu de régen jártam már itt:)
1 kérdés, kérés: Nem tudom szaknevén nevezni, de a láncot védi egy picike müanyag léc szerű valami, ami esztétikailag is és az utas szempontjából is jó, ha ott van. Szóval nekem ilyenem nincs a motoromon, vennék egyet. Ha valakinek van írjon! Köszönöm! Ha nem voltam érthető felteszek egy képet, hogy miről is beszélek
Köszi.Csak én azt hittem,hogy külön megy egy olaj a váltónak meg a kuplungnak és külön a kenést szolgáló olaj.
Szia!

Ez nem ZXR 250 blokk, de hasonló:

I. Olaj beöntő nyílás
II. Olajszint ellenőrzésére szolgáló kör alakú ablak (max és min felírattal)
.... nem volt igy kicsit korai motort venni...?

na mindegy, javaslom a motor jobb oldalan, ugy sipcsont magassagban, egy fekete deknit keress, felig eltakarva az oldalidommal (nagyjabol a sipcsontod kornyeken vagy elotte)

(mondjuk ezt igy latatlanban mondom, de nem hiszem hogy nagyot tevedek)

...de talan a legjobb az lenne, ha megmutatnad a motort valaki hozzaertonek, hogy nezze at...
Sziasztok.
Most vettem egy ZXR 250-est.A kérdésem,hogy hol van az olajnívó?És hol lehet feltölteni a kenéshez szükséges olajjal?A srác akitől vettem azt mondta,hogy most lett cserélve az olaj,de inkább leellenőrízném.Mondani bármit lehet.
Csoki! Nekem 2 db első féktárcsára lenne szükségem...sajan meg vannak ütődve és nem dizájnos hogy fékezés közben remeg a kormány ....a gépem 1996os, természetesen zxr250
Még mindig SOS! ZXR250-esembe beépíthető, jó állapotú motorblokkot keresek! A télen hajtókar törésem volt és szétszállt az egész! Körbehívtam a neten található összes bontót, de nincs nekik! Ha nincs papírja, úgy is érdekel! Megőrülök már motor nélkül! SEGÍTSÉG! Válaszokat a kapusiatti@citromail.hu címre, vagy a 0620/974-9283-as telefonszámra várok!
Ill. bocs hívhattok is. 06/70 773-34-70
Sziasztok!

Nekem van egy ZXR 250-esem 1992 évjáratú. Sajnos anyagi gondokkal küzdök, így meg kell válnom tőle. Mindenképpen kell rá költeni, és ez nekem most lehetetlenné vált. 47.000 Km van a bringában. Budapest VII. ker.-ben tudjátok megnézni a motort. Sürgős lenne, kérem írjatok.

Matzci
Hát igen. Mára már én is tanultam a dologból. Mondjuk a hengersorban megmaradt 3 perselyt kíváncsiságból bemértük és a hengerek ovalitásának mérése is azt mutatta, hogy még egyáltalán semmilyen kopást nem mutattak, tehát elképzelhető, hogy valamilyen csoda folytán tényleg valós a km óra állása.
Akármilyen motor akármennyi km-rel lehet szar! És egy 1990-es motorban 20e km az enyhén szólva is furcsa?!
Elég ezeket a nagy fordulaton működő motorokat egyszer kétszer full hidegen meghajtani vagy kevesebb olajjal használni és ki is van nyírva.....
Árulkodó jel lehet a sziloplaszttal összerakott blokk, vagy egyéb alkatrészek!
Ja és szerintem az csak tévhit, hogy sok a 30.000 feletti km. az ilyen motorokon. Arra kell odafigyelni, hogy sajna ezeket nagyon sokan szakszerűtlenül, magyarul kókányhernyákmódra javítják és akkor annyi, mert úgy járhatsz mint én. Az enyémet én is tavaly vettem, kb. 1,5-2 hónapot használtam és azután a motorja kuka! Az enyémben (1990-es évjárat), 20.000km van óra szerint és külsőleg is ilyen állapotot mutatott! A hengerfejet meg nem láthattuk, hogy a szelepeket valaki beerőszakolta, kissé elferdülve, amitől az egyik leszakadt és a hengerbe esett, amitől a dugó elakadt, a hajtókar széttörött és szétvert mindent! Pedig vételkor a motornak is gyönyörű hangja volt!
Én 183cm vagyok és kb. 90 kg. Nekem éppen megfelelő: nem tűnik kicsinek. Ja, felhívtam a srácot, de sajna a blokk főtengelyes, úgyhogy továbbra is keresek!
szívesen..
amúgy énis zxr-t akarok venni, egy 92est, szerintetek sok a 45eKM?
ja és majdnem 2méter vagyok,és nemtudom hogy kb mekkora egy iylen 250es, szerintetek nagyon kicsi lesz?
Köszi! Megpróbálom!
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
azt írja van neki egy blokkja...sok sikert!
SOS! ZXR250-esembe beépíthető, jó állapotú motorblokkot keresek! A télen hajtókar törésem volt és szétszállt az egész! Körbehívtam a neten található összes bontót, de nincs nekik! Ha nincs papírja, úgy is érdekel! Megőrülök már motor nélkül! SEGÍTSÉG! Válaszokat a kapusiatti@citromail.hu címre, vagy a 0620/974-9283-as telefonszámra várok!
helló emberek, szerintetek mennyit megy egy 34lovas zxr250?
Eladó gyári zxr 250 kipufogó
érd.: itt vagy a 30/393-6425 számon
Biztos nem tartom meg, ez egy 4 eves story, amit vegleg lezarok rovid idon belul :)
bar most hetvegen, ahogy mentem vele, tisztara elveztem ;)
ez igen korrekt.
Ha motorvásárlás előtt állnék, nagyon erősen megfontolnám.
Ha netán megtartod még 1-2 évig, akkor lehet elhozom!
de most egyenlőre marad még az RS
Tudom, de mivel korrekt az ajanlat, minden olyan extra koltseget vallalok, ami abbol ered, hogy ki van vonva a forgalombol. Akar le is vizsgaztatom az uj tulaj nevere.
szép állapotú meg nem is rossz az ár, de ha jól gondolom erre még rájön a vizsgáztatás, forgalombahelyezés?
amúgy jó kis vas!
200 felett valamivel.. persze az ora is csal meg kb 5-7%-ot (~220km/h)