Szia:)
A párom segített, bár lépést nem tudok tartani vele ha odahúz az övének. Neki Honda CBR 1100 XX gépe van. Mióta motorozom? utasként nagyon régóta. Mielőtt én is elkezdtem volna előtte hm hány éve is nem tudom mikor vezettem először. De régen és azóta nem. Most ismét. Jut eszembe Szentendrén jártunk pénteken és szombaton.... Szia
Szia köszönöm. Nem egyedül választottam.Bizom benne, hogy nem haggyuk egymást cserben....
Bár az időjárás nem kedvez, de azért bízom benne sok örömöm lesz a motoromban... Nem fiatal már, mert 16 éves, de nekem most akkor is ő a mindenem és kezdetnek azt hiszem ennyi elég is. Majd 1-2 év míg kinövöm.... aztán gondolkodhatom komolyabb gépben is.
Még mindig nagy gondban vagyok, ugyanis utánanéztem a ZXReknek, s két lehetőség van, vagy már eladták, vagy sérült volt, vagy régi, stb... Szinte már minden motoros hirdetőt végignéztem, de semmi...
Ha vki esetleg tudna egy jó állapotú 250es ZXRt, azt megköszönném...
Szia
Jah nekem is kellett egy új aksi bele. A motorra van garancia, de a szerződésbe bele irták, hogy az aksira nincs. Remélem ez azért egy darabig jó lesz. Tegnap életemben először vittem utast, hááát azért egyedül egyszerübb... Nah mostmár kép kell csak ide.. Sziasztok
szia
gratulálok,drukkoltam!végülis zxr250-et vettél.
én most vittem 10perce a szerelőhőz az enyém.baja nincs de elől a motortől eléggé zögős hang jön(szerintem a primerhajtás)
ez totál így van csak nekem nem kellenének kurvák
sv1000s az nekem is kéne jó árban van és jól is megy gratula hozzá ha én vennék akkor szereznék rá oldal idomzatot
De ha már kitudok adni 12 millát egy motorért akkor valószinűleg van egy vagy több 30 millás autóm 200 milliós házam legalább 6 kurv@m és kurvára le fogom szarni azt h esetleg elcsuszom egy olajfolton de külömbözni akarok a többi ezer+ezer motorostól nem fogok venni népmotorokat....
Nem akarok senkit megbántani de sztem érted miről beszélek......
Ilyen motort az vegyen akinek pénze van és kp-ban meg tudja venni nem nyögi rá a részletet aztán be kéne vinni szervizbe és nem viszi mert nincs pénze....
jó de ha itt tartunk akkor ne 125-ös gépekhez hasonlítsuk ugyanis cbr 125 topicban is arra veri a srác h. 60nál lehagyja a robogot :D:D itt kb ugyanez a szitu
Hi Dudus
Hidd el nekem nem megy egy tuning rs125 sem úgy mintegy zxr 250! Nekem is volt tuning rs125-től kezdve mito evo125-ig és nem ment úgy mint a mostani kawám úgyhogy ne hasonlítgasd a zxr 250hez!
A párom segített, bár lépést nem tudok tartani vele ha odahúz az övének. Neki Honda CBR 1100 XX gépe van. Mióta motorozom? utasként nagyon régóta. Mielőtt én is elkezdtem volna előtte hm hány éve is nem tudom mikor vezettem először. De régen és azóta nem. Most ismét. Jut eszembe Szentendrén jártunk pénteken és szombaton.... Szia