Helo sajnálom hogy ez történt a motoroddal
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=33926
ebből a motorból hátha tudsz valamit venni sok szerencsét
yoshi dobot szeritnem felesleges venni 1 túl drága 2 raptor dobot is lehet sokkal olcsóbban venni... és az is ugyan olyan jó
ciao
Hy!
Nekem egy "92-es ZXR250em van és nagyon megvagyok vele elégedve... Sajnos vasárnap történt egy kis balesetem. Hátulról belémjöttek... Sajna a kipufogóm kettétört, a hátsó sárvédőm is kettétört, a jobb oldali első-hátsó lábtartó konzol is leszakadt. Ha valaki tudja hol tudnék venni hozzá használt alkatrészt az plíz írja meg!
Sziasztok!
Keresnék olyan kawasaki zxr 400-at ami kb 95-s évjárat és "A korlátozot"-tal vezethető.
email címem: me@me-mail.hu (ez az msn címem is).
Előre is köszi!
Jah és bocsi ha megzavartam valamit
szóval ledegradálsz??? Nem vagyok pasiból... igy ennyit tudok, mert ezt láttam, na majd én is megkérdezem tőled, pl. a zongorában mi miért van és miért ugy ahogy... majd meglátjuk tudsz e rá kielégitő választ adni
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=33926
ebből a motorból hátha tudsz valamit venni sok szerencsét
yoshi dobot szeritnem felesleges venni 1 túl drága 2 raptor dobot is lehet sokkal olcsóbban venni... és az is ugyan olyan jó
ciao
Nekem egy "92-es ZXR250em van és nagyon megvagyok vele elégedve... Sajnos vasárnap történt egy kis balesetem. Hátulról belémjöttek... Sajna a kipufogóm kettétört, a hátsó sárvédőm is kettétört, a jobb oldali első-hátsó lábtartó konzol is leszakadt. Ha valaki tudja hol tudnék venni hozzá használt alkatrészt az plíz írja meg!
Keresnék olyan kawasaki zxr 400-at ami kb 95-s évjárat és "A korlátozot"-tal vezethető.
email címem: me@me-mail.hu (ez az msn címem is).
Előre is köszi!
Jah és bocsi ha megzavartam valamit
minimál emberkének meg alapjárat büszke lehetsz az új rs re
Nem is szeretnék pasi lenni....
talán ebből van eladó allkatrész
Egyébként az a véleményem, hogy árba iszonyat el vannak szállva a 250esek, 700ezerér, hát persze.
Annyit még egy pöpec 400as se ér!
Amúgy egy rendes 125öst sem kapsz ennyiért, ilyen kategóriában, mind 300nál indul, ami régi is és már szét van hajtva...