Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd igyekszem Bár cowboy nem kawa tulajdonos igy rá nem vonatkozik???
Helo sajnálom hogy ez történt a motoroddal
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=33926
ebből a motorból hátha tudsz valamit venni sok szerencsét
yoshi dobot szeritnem felesleges venni 1 túl drága 2 raptor dobot is lehet sokkal olcsóbban venni... és az is ugyan olyan jó
ciao
kacsorjanika: honnan szerváltál yoshimura dobot a gépre?
Hy!
Nekem egy "92-es ZXR250em van és nagyon megvagyok vele elégedve... Sajnos vasárnap történt egy kis balesetem. Hátulról belémjöttek... Sajna a kipufogóm kettétört, a hátsó sárvédőm is kettétört, a jobb oldali első-hátsó lábtartó konzol is leszakadt. Ha valaki tudja hol tudnék venni hozzá használt alkatrészt az plíz írja meg!
Sziasztok!
Keresnék olyan kawasaki zxr 400-at ami kb 95-s évjárat és "A korlátozot"-tal vezethető.
email címem: me@me-mail.hu (ez az msn címem is).
Előre is köszi!
Jah és bocsi ha megzavartam valamit
jó majd oda figyelek hogy ne találhass a kákán is csomót

minimál emberkének meg alapjárat büszke lehetsz az új rs re
szerintem ebben a topicban ne várj mást
Én meg Kawazxr-t kérném meg a magyar nyelv helyes használatára. Az nem "agyák meg a tiszteletet", hanem adják meg........., erre azért figyeljünk oda.
megkérem a jelen lévő zxr tulajokat minimális tiszteletet agyák meg egymásnak
Összekevertél magaddal?!
Te így szereted. Szeretd ha látnak!!! Ugye??
Azért egész jól elbeszélgetünk itt az egész világ előtt, mintha máshol nem tudnánk...
Nem is szeretnék pasi lenni....
Még az a szerencse, hogy nem vagy pasiból.
szóval ledegradálsz??? Nem vagyok pasiból... igy ennyit tudok, mert ezt láttam, na majd én is megkérdezem tőled, pl. a zongorában mi miért van és miért ugy ahogy... majd meglátjuk tudsz e rá kielégitő választ adni
Na hát ez így nem egészen igaz, de valóban "drót" problémák voltak. De valóban így sokkal jobban jött ki a dolog.
Köszi, de aztán megoldódott. nem volt semmi baja a fesz szabályzónak, csak 3 drót nem volt rákötve.....
öszönöm szépen, megnézem hátha sikerül.
www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=33926

talán ebből van eladó allkatrész
Erre a gépre keresnék fesz szabályzót!!
Tudnátok nekem segíteni? Nincs elég töltés a gépen, ezért mindig leszippantja az akksit. Feltehetőleg a fesz szabályzó gyengélkedik.
Még egy fasza 1999-es!!!
És hogy még durvább legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na feldobjuk a topicot egy kicsit!!!
Nem szabad 250est venni, szétforog. MIN. 400as.

Egyébként az a véleményem, hogy árba iszonyat el vannak szállva a 250esek, 700ezerér, hát persze.
Annyit még egy pöpec 400as se ér!
Hát, 250, jajaja, egy tuti, én a duplájából indulnák ki...

Amúgy egy rendes 125öst sem kapsz ennyiért, ilyen kategóriában, mind 300nál indul, ami régi is és már szét van hajtva...